Favorites: Май & Юни 2014

| I cannot choose one hundred best books because I have only written five.
                                                                                     ― Oscar Wilde

 Май месец беше месец на поръчките. Кога, ако не покрай рождения си ден, ще имам удобно оправданийце да харча купища с пари... В цялата какафония не се събраха достатъчно продукти за публикация тогава, но пък след края на юни вече съм поизразходила продуктите от всички майски поръчки и определено формирах сериозни любимци.



Ето ги и общите ми любими продукти за май и юни. 
Честно казано, като за два месеца, можеше да добавя и още няколко, но пък тези изпъкваха повече в класацията и съм използвала почти всеки ден, затова  накрая включих точно и само тях.



балсам за устни Burt's Bees
Част от комплекта, за който споменах тук. Останалите продукти също не бяха лоши, но балсама ме грабна при първо нанасяне. Уникално ментово усещане. Подготвям му отделно ревю, защото наистина се издигна високо в класацията ми с балсами. Почти до Nuxe Reve de Miel. Има го във feel unique, може да се поръчва и отделно.

Loreal Mythic Oil
Най-сетне реших да пробвам прословутото олио и се оказа, че наистина е прекрасно. Цялостно ревю вижте тук.

маска за коса Macadamia 
Същото важи и за тази маска. Пробвах само 30 милилитровата опаковка, но вече съм си поръчала комплект от Златна рибка, който включва и 100мл от маската. Наистина придава жизненост на косата и мирише доста приятно.

Четка E.L.F
Първи допир с марката и това вече е любимата ми четка за фдт. Реално се води powder brush (за пудра), но е по-известна като четка за фдт. Поръчана е от iHerb, вижте повече по темата тук.
Планирам пост с трите ми любими четки за фдт, така че там ще споделя повече.

парфюм Elizabeth Arden 5th Avenue
Още в поста с придобивките споделих колко го харесвам, сега вече може и да се види по опаковката. Много женствено-свеж аромат, не спирам да си го ползвам.

крем Weleda Skin Food
Много богат крем, със силен аромат. Не знам дали би се харесал на всеки - аз го обожавам. Обожавам. Определено си заслужава похвалите. За съжаление отново не се предлага в Бг, но може да се поръча от feelunique. Доставката е безплатна и може да се плаща дори и с карта Маестро, така че нямате никакви грижи.
Както и за повечето други неща в поста - ще има ревю скоро.  (Защо не може да се правят поръчки и за допълнителни часове в денонощието.. те също като козметиката - никога не ми стигат..)

3 x Palmer's Cocoa Butter
И накрая трите придобивки от Palmers. За тях писах малко повече в предходния пост, но ще има и отделни ревюта. Толкова много ги харесвам и ухаят страхотно - не мога да спра да ги ползвам. Всеки ден. 


Това беше всичко от мен, доста ревюта ме очакват, така че пожелайте ми късмет, а на вас много усмивки и до скоро!

Comments

  1. Чудесна е четката на elf!! Тотален фаворит, откакто я имам. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Напълно! От любопитство трябва да я пробвам и за пудра някой път..

      Delete
    2. С тази четка така и не се "разбрахме" :-)
      чакам ревюто за Weleda Skin Food

      Delete
    3. Знам, казвала си. Проблема си е твой :P

      Delete
    4. Какво да се прави, живея си с него, ех! :-) :-) :-)

      Delete
  2. Пише се какофония.. съжалявам матуритетнитните ми знания проговориха автоматично :Д
    Още в поста за маслата на Палмърс мислех да пиша, но забравих. Мноого ми харесват тези масла, а тук са си доста скъпички, ама аз с епрежалих в момент, когато не бях преоткрила онлайн пазаруването. За зимата ще си набавя. Препоръчвам ти и маслата на The Body shop.. повече от невероятни :)) Ще се замисля над балсама. Колекцията ми от балсами расте само заради препоръки на такива зарибяващи блогъри, като теб :)
    Маската за коса също я обожавам, но сега съм преминала на домашни маски с масла. Чакам поста за любимите четки :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Той Блогър ми каза как се пише вярно, но аз реших, че не искам да го слушам - така по ми харесва.
      Бодишоп ги чакам утре ;)

      Delete
    2. Окей :ДД Какви си поръча?

      Delete
    3. Само един бътър - шоколадовия(surprise, surprise), гела с лайка и другите неща ще видиш като дойде време :P

      Delete
    4. Супер :)) Аз в магазините момента обмислям една поръчка на гримове обаче :)

      Delete
  3. Чудесни любимци, само ме дразниш с лосиона на Palmers тъй като чакам и моето да дойде :) относно The Body Shop и аз да се включа маслата им за тяло са чудесни, но са подходящи по мое мнение повече за студените дни, за лятото лосионите са по-добрия вариатн заради по-леката консистенция. В момента пускат нова серия SOrbet (мисля, че така се казваха) за които чета страхотни отзиви и смятам да се снабдя с няколко от Лондон. Маската за коса заедно с шампоана и другите продукти от тази серия я ползвам от година и половина и съм много доволна, хубаво си направила Теди, че си ги поръчала няма да съжаляваш :))) Чудесен пост

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, Майче, за отделеното време да коментираш :))
      Ще чакам да чуя за Палмърса какво ще имаш да кажеш :)

      Delete
  4. Ооо, четката на elf е страхотна! Имах я преди години, но изчезна някъде. Сега ми напомни тъкмо пак да си взема някога като се сетя :)

    ReplyDelete
  5. Олиото на LÓreal е доста прехвалено по блоговете! Има равностойни алтернативи, които са в пъти по-бюджетни.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това е личен блог, в който споделям личните си любими продукти - нито мен някой ме кара да хваля нещо, нито читателите някой ги кара да харесват каквото и аз.

      Ако искаше коментара ти да звучи по-адекватно (и не-хейтърски) можеше да споменеш самите продукти, а не само - оо ама то има по-добро нещо от твойто нещо...

      Delete
  6. Нямах намерение да се изказвам "хейтърски", но това си е личният ти блог, с личното ти мнение. Ако не си готова за читателските коментари, премахни опцията за такива под публикациите си в блога.
    Ти изказваш своите впечатления и мнения за продукти, читателите - също, под формата на коментари. Нали това е идеята, или? Очакваш всички да ахкат и ихкат на всичко написано (независимо в кой блог)?

    Относно алтернативните масла за коса, опитай Alverde олио с бадемово и арганово масло. Силно е и се слага по малко и само в крайщата на косата. Друго много добро олио е на Avon с арганово масло.
    Пожелавам ти успех!
    А аз, със сигурност ще продължа да следя блога ти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Кожата, косата, опита на хората са различни, така че изобщо не си въобразявам, че има универсални продукти, които да харесат на всички и мисля, че и сама разбираш, че проблема ми с твоя коментар не е в това, че не съвпада с моето мнение, а в това че само минаваш и подмяташ нещо без да се обосновеш.

      Delete

Post a Comment