Favorites: Април 2015

| April, April, laugh thy girlish laughter, and the moment after, weep thy girlish tears, April.
                                                                                                        ― Angus Wilson

 Ако харесвате постове с любими продукти, то вероятно вече сте похапнали доста снакс, настанени удобно пред компютъра, откакто и поредния месец се изниза. Е, надявам се да ви е останало още малко в чинийката, защото го и моя пост:





лакове Maybelline Eternal Lilac, Mint for Life, French Manicure
Споделих в новите придобивки, че специално потърсих тези лакове, защото попаднах на доста хвалби за издръжливостта им. Оказа се, че не са били напразни - наистина лака остава в чудесно състояние поне 5-6 дни.. След това по-скоро се по напуква, но не се лющи.. Така че в зависимост от условията можете да го носите дори цяла седмица. Три от цветовете, които избрах са много нежни и пролетни..  иска ми се да имаше по-голямо разнообразие, за да си взема още, но уви. Препоръчвам ви да ги пробвате, ако не сте.. и следете за промоции - цената им може да стигне до почти 5лв.

палитра Too Faced Chocolate Bar
Naked 2 все още остава любимата ми палитра, но Chocolate Bar (към момента) е в топ 3.. Цветовете са много приятни и пигментирани.. няма някой супер уникален, но селекцията е хубава и завършена. Опаковката също е много приятна, по-красива от Naked 2... Естествено няма как да забравим и най-голямото, макар и най-несъществено преимущество на Chocolate Bar - аромата ѝ на шоколад.. определено прави ползването ѝ поне една идея по-приятно.

серум Maria Galland шисандра D5-2
Получих серума на PR събитие и нямаше как да дойде по-навреме. Оказа се, че ми се е паднал варианта, предназначен за след процедури по лицето, аз нямах такива, но имах доста белези от епидемия на пъпки по челото през последните месеци. Успях почти да го изхабя и белезите се поизгубиха, но определено ще ми трябва още време. Самия серум е в супер удобна опаковка и с много приятен луксозен аромат, така че нанасянето му, макар като терапия, е много приятно.

крем за крака Burt's Bees
Имам го от доста време, но понеже усещането на кремове по краката не ми е от най-приятните и не съм им редовен user - рядко посягах и към този. С началото на пролетта идва време да се положат повече грижи за ходилата и се оказа, че кокосовото предложение на Burt's Bees е доста приятно - освен страхотния аромат (на кокос и мента, ммм) има гелообразни формула и всъщност е приятно на допир. Кремът е мини размер, беше част от сет, който поръчах от feelunique.com миналата година и мисля, че е време да пробвам още продукти на марката...

топ лак Mavadry
Исках някакъв топ лак, който да помага за бързото съхнене на основния лак. За съжаление най-популярния подобен топ - Seche vite не е леснодостъпен, затова потърсих други предложения. Mavadry не е идеален.. в началото ми се искаше магически да изсушава всичко, а не само горния слой лак, но с времето започнах да го оценявам.. Придава наистина много по-голям блясък на лака, от всички, които съм ползвала досега (не че нямам особен опит с по-висок клас топ-ове) и като свърши ще си купя нова опаковка.


Това беше априлската ми селекция, топъл и слънчев май (най-хубавия месец) и до скоро!

Comments

  1. Люляковият и ментовият лак изглеждат чудесно <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Телесния също е много хубав. Трябват 2-3 пласта, но прави ноктите много нежни и изискани..

      Delete
  2. Лаковете много ме кефят като цвят, ще си ги потърся обезателно и аз. Страхотни са!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Като трайност са още по-готини:))

      Delete

Post a Comment