'Hit Pan' продукти, част 1


 Наскоро ви показах пост с продукти, които изглеждат сякаш са безкрайни и нямат свършване. Днешният пост пък ще бъде нещо като обратната версия, но не точно, защото става дума за продукти, на които съм достигнала дъното (или на английски - 'hit pan'), но не е защото са неикономични, а просто, защото много ги харесвам. Продуктите са от тип сенки, пудри и т.н. и съответно не са изхабени докрай, защото тогава бих ги сложила направо в празните опаковки.





На снимката горе виждате за какво става дума - продуктите, на които напоследък достигнах дъното - събитие, което ми даде идеята да им отредя отделен пост (евентуална бъдеща рубрика). Ще отбележа, че определено това не са първите прахообразни продукти с достигнато дъно - просто сега за първи път реших да ги 'увековечавам'.
И всичко тръгна от Мери Лу..




хайлайтър The Balm Mary-Lou Manizer (ревю)
Денят, в който видях дъното на Мери Лу ми хрумна да споделя снимка в Instagram. Реакциите там определено ме изненадаха - много хора бяха учудени как съм успяла.. ами както повечето неща в живота - с постоянство :))
Вече много пъти съм писала, че Mary-Lou Manizer е страхотен хайлайтър и определено си заслужава инвестицията - ами виждате на снимката, че не съм се шегувала. Откакто го имам го ползвах в 98% от грима си и след около година - това е резултата. В момента се старая да експериментирам с други продукти, защото не искам да го изхабявам (както е и за останалите продукти, които ще видите в този пост), но засега Mary Lou остава няколко нива над всички останали.

нюанс Stand-offish, палитра theBalm Nude 'Tude (ревю)
Цялата палитра Nude Tude е прекрасна - и закачливия дизайн, и цветовете. Най-любимият ми нюанс, обаче, е Stand-offish  - бляскаво розово шампанско, идеално за целия клепач и много близък дубликат на популярния нюанс Kitten на Stila. Определено не искам да свършва, но когато наближи този момент мисля да си поръчам Kitten като единична сянка и да съм спокойна за.. надявам се дълго време. (Виждали сте какви големи клепачи имам, нали?!..)




Sephora 'Nude' It Palette (ревю)
Откакто колекцията ми нарасна тази палитра не ми е от най-използваните, но все пак успях и тук да видя едно дъно. Нюансите нямат имена, но виждате на снимката - става дума за блестящия сивкав тоуп (сиво-кафяв тон). Обикновено го комбинирам със споменатия горе Stand-offish от палитрата на TheBalm, като сивото нанасям във външната част, а Stand-offish - по клепача. Получава се много приятна комбинация, отваряща погледа.




нюанс Bootycall, Urban Decay Naked 2 Palette (ревю)
Bootycall е един от all-time любимите ми нюанси. Отстрани не изглежда като нещо кой знае какво, но на очите стои страхотно. Използвам го във вътрешната страна на окото (отваря погледа идеално) и под веждата. Видях му дъното още преди доста месеци и тъй като подобен нюанс влиза в ежедневна употреба - побързах да му потърся заместител докато е време. Успях да намеря няколко сходни, никой от тях няма този ефирен сатенен финиш, но.. тях използвам за всеки ден, а Bootycall пазя за по-специални поводи. Жалко, че Urban Decay не го предлагат като единична сянка.

бронзър Too Faced Chocolate Soleil
Спечелих го от един giveaway преди време. Нямам много бронзъри и този беше един от най-използваните ми през последната година и нещо. Въпреки това едва наскоро се показа дъното, а както виждате  дори не е пълноразмерен. Нанасям го главно на скулите и над слепоочията. Нюанса е medium/deep matte - стои добре на моята светла кожа, но все пак трябва да се носи с мярка. До ден днешен продължава да ухае на шоколад като го отворя и ще остане в любимите ми продукти.




А вие кои продукти харесвате толкова, че им видяхте дъното наскоро? Интересни ли са ви подобни публикации? Аз мисля, че са добрo доказателство колко обичате някого нещо.. Така де, за статистиката ;) Очаквам отзивите ви.
До скоро!

Comments

  1. Никога не съм мислила, че ще видя някой да направи дупчица в хайлайтъра на theBalm :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това е световен феномен :D

      Delete
    2. Ох... Моят пък се натроши :( и сега се намира в едно бурканче. Съвсем малка част се задържа в кутийката си... Така че за съжаление виждам голямо дъно... Трябва да пробвам трикчето за възстановяване на такива прахообразни продукти. Мисля, че с алкохол се правеше.

      Delete
  2. Браво!! Аз лично съм много горда като стигна дъното на някой продукт.Последно ме "изненада" един цвят от палитрата ми на Sleek."Боря" се с един руж вече от няколко месеца,но не знам дали ще успея да му видя и на него дъното :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ружовете са трудни за изхабяване..

      Delete
  3. хаха, значи определено си заслужават! На мен бронзъра Too Faced Chocolate Soleil ми изглежда наистина страхотно, а в палитрата Sephora 'Nude' It Palette нюанса, чието дъно си достигнала, на пръв поглед ми допада най-много (а също и този над него)... леко загадъчен :D

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен другия любим от тази палитра ми е в ляво на изхабения, идеален е и за вежди, така че при пътуване спестява носене на отделен продукт за тях..

      Delete

Post a Comment