Празни опаковки, част 10

| Do not make your mind a dumping ground for other people's garbage.
                                                                           - Ezra Taft Benson

 От няколко седмици вече се каня да снимам продуктите за този пост и когато най-сетне запретнах ръкави - торбата се оказа доста препълнена..



Ето ги всички продукти. Тъй като, както казах, са доста - за тези, които имат отделни ревюта ще бъда максимално кратка.





стягащ лосион за тяло Palmer's Cocoa Butter
Един приятен лосион, с много хубав сладко-какаов аромат и удобна помпа. Без парабени. Колкото до стягащия ефект - не знам до каква степен е успявал да го постигне, но ми харесваше доста в комбинация с ексфолианта на марката. Поръчан е от feelunique.com, повече - тук. За момента не планирам повторна покупка, понеже искам да пробвам нови неща.

шампоан Palmer's Coconut Formula
Ефективен, безсулфатен и много изгоден шампоан. Ревю тук.

лосион за тяло Victoria's Secret Secret Craving
Абсолютен мой фаворит, до последно не исках да го изхабявам, но имам доста лосиони в арсенала и трябваше да послушам гласа на разума. Ревю.

душ гел Balea за след слънце
Летен аромат, не беше лош, но чак любим не ми стана и накрая малко се насилих да го изхабя, защото ми омръзна. Няма да го взема пак - постоянно излизат нови и нови аромати.

лосион за тяло Balea Summer Glam
За съжаление срока на годност на лосиона изтече, все пак го имам от миналата година и нямаше как да дочака и лято 2015. Беше чудесно лятно попълнение и може би помните, че го включих в поста на тема бляскави продукти.
От Balea пускат лимитирани серии на лосиони с блясъци всяко лято, така че само се надявам следващия да е със също толкова готин аромат и веднага ще го взема.

сс крем Essence
Много добро и супер бюджетно СС кремче. За съжаление има само един нюанс и ми е малко тъмен, но пак си го харесвам. Придаваше много здрав и сияен вид на лицето ми. Вероятно ще си взема нов, но също на лято.

стик Rexona
Нямам кой знае какво да кажа за този вид продукти.. необходимост са и не им обръщам особено внимание. Обикновено залагам на Rexona, защото съм доволна от ефективността им.




масло и ексфолиант за тяло The Body Shop Шоколад
Две разкошни шоколадови изкушения. The Body Shop предлагат толкова интересни серии, че вероятно докато не изпробвам голяма част от тях няма има повторения на тези, но ако вие не сте ги пробвали и като мен обичате всичко шоколадово - задължително хвърлете по едно око на ревютата: масло, ексфолиант.

олио за коса Macadamia
Това ми беше втора опаковка, а вече имам и трета. Първата всъщност беше мини (10мл) от кутия Pinks, иначе продуктите на Macadamia можете да намерите на zlatnaribka.com. Харесвам олиото и съм подготвила снимки за ревю отдавна, но да видим кога ще успея да го напиша. Сега само с няколко думи - малко по-тежко е - като аромат и консистенция, но не утежнява косата - само я подхранва.

фдт Max Factor Whipped Creme
Имах възможност да тествам този фдт преди да го купя и затова знаех, че ще ми хареса. Придава много хубав матов, но не плосък завършек - доста по-различен от останалите продукти, които съм ползвала. Определено ми харесва и вече си купих нов. (Принципно цената им е като стандартен дрогериен фдт, но са малко по-малко като количество.. аз пък намерих промоция в една аптека..)

спирала Essence The Lash Curler
Добра спирала, има интересна опаковка, дръжката, на която се върти. Хареса ми, но не колкото любимата I Love Extreme Crazy Volume (ревю), към която реших да се завърна отново и заредих нова опаковка преди няколко дни. Поради тази причина се разделям и с трите показани тук спирали - вече бяха поизхабени и излишни.

спирала Maybelline The Rocket
Тази спирала има както доста фенове, така и доста анти-фенове. Аз лично съм сред първите, въпреки че не ми е на най-най-челно място. Маха се малко по-трудно и ако не се постарая добре - сутрин се събуждам с черничко под очите..

спирала Yves Rocher Sexy Pulp
И от тази спирала съм доволна.. може би и най вече от факта, че беше мини размер и дълго време я ползвах за дамската чанта. Вероятно бих си взела оригинален размер някой ден, ако нямам нищо интересно за пробване.


Това беше всичко от мен, надявам се ровенето в кошчето ми всъщност да ви е било приятно занимание. Пожелавам ви пълноценна вечер и до скоро!


Comments

  1. Ехе, много ме кефи да видя дъното на опаковките :) този шампоан с кокос отдавна съм си го заплюла :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз предпочитам нови и непознати пълни опаковки, ама и празните са емоция :))

      Delete
  2. Хаха, и аз предпочитам нови и непознати пълни опаковки :) Иначе си набелязах СС крема на Есенс, ще се пробва това чудо :)

    ReplyDelete
  3. Шампоанът ще си го взема със сигурност, обожавам кокос :) Честито за разчистеното място, чакам още ревюта за продукти на The Body Shop :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще има ревюта, но гледам да ги разреждам във времето...

      Delete
  4. Браво на теб. Доста продукти си изхабила. Фдт на Макс Фактор е много хубав :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, радвам се че има и други февове:)

      Delete

Post a Comment