Масло за тяло The Body Shop Шоколад

| Your hand and your mouth agreed many years ago that, as far as
  chocolate is concerned, there is no need to involve your brain.

                                                                     Dave Barry

 Въпреки че смятам, че цитата в началото на поста казва толкова много, че още встъпителни думи са просто излишни.. ще кажа няколко: Останаха ми последни сантим милилитри до финала на шоколадовото масло за тяло на The Body Shop, помните (вероятно), че ексфолианта от същата серия беше изхабен и описан наскоро, та ето какво имам да споделя и за маслото:Ще започна с аромата - все пак това беше причината да избера именно шоколадовата серия:
Честно казано на първо четене не ми хареса особено .. може би имах някакви специални очаквания и аз не знам, но ми се стори малко химичен. Ексфолианта определено е много по-приятно и сладко шоколадов. Сега обаче, когато от маслото не е останало почти нищо, смятам че аромата определено не беше лош..
Друг е въпроса с вкуса му. Спокойно, не съм се опитвала да го ям, просто не знам дали през ръцете или как, но доста често продукта просто успяваше да стигне до устните ми. А пък ако е намесен и човек от мъжки пол.. горчивият вкус му е в кърпа вързан..
Консистенцията ми харесва. Продуктът е гъстичък, но не твърд. При нанасяне по тялото се разтапя и попива сравнително бързо, ако се ползва с мярка. Не е мазен или лъщящ и оставя кожата приятна и мека.
Хидратация - опаковката обещава 48ч. Аз не мога да опреледя колко точно часа действа при мен, вероятно не е 48, но е задоволително дълго - усеща се, че е по-дълго от времето при продукт от по-нисък клас. Затова по тази точка нямам забележки.

Съставът може да видите на снимката долу:Количество: 200мл
Цена: 26лв


Маслото не е лошо, но някак ми се искаше цената да е по-достъпна. Не знам, може би просто имам много високи очаквания, когато става дума за шоколад...   
Можете да го поръчате онлайн - по-подробно за моите две поръчки можете да прочетете тук и тук. Ако имате нерви да се занимавате с превозвачи можете да поръчате и от английския сайт, където хубавото е, че често има изгодни промоционални оферти.

Надявам се да съм била полезна. Очаквайте тези дни един таг и една кампания. До скоро!

Comments

 1. Страхотно ревю ! И аз ще се присъединя :))) Имам Moringa body butter малко е ако кажа, че е страхотен:) Прекрасееен аромат и найстина доста дълго угае след намазване, дори и дрешките след това ухаят страхотно и свежо :)) Прекрасни продукти 💖

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, пренася се и по дрехите и ухаят на шоколад :)))

   Delete
 2. Много апетитни снимки и консистенция :) страхотно ревю :)

  ReplyDelete
 3. Aу...приличаме си ужасно много по шоколадовата мания! Жалко, наистина, че не е една идея по-евтин :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, аз вече си поръчах друг аромат, но има хора, които не биха ги дали тези пари за лосион и ги разбирам.

   Delete
 4. За тази цена -поне трябваше да става за ядене :D Чудесно ревю :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Линд-а от снимките ставаше :DDD

   Delete
 5. Консистенцията изглежда супер, но и мен цената ме спира от проба засега...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ами доста е зарибяващо.. аз вече си взех друг..

   Delete

Post a Comment