Празни опаковки, част 9

| In all our searching, the only thing we've found that makes the emptiness bearable is each other.
                                                                                                                        ― Carl Sagan

  Кой иска да ми порови в recycle bin-a?





душ гел Alverde с аромат на мента и бергамот
Купих го заедно с този вдясно на Balea и се оказаха идеално лятно попадение. Много е свеж и не успя да ми омръзне, така че след време сигурно ще го взема отново.

душ пилинг Balea с аромат на мандарина и портокал
Страхотен аромат за лятото - заедно с предходния ми бяха в любимци. Вероятно ще се заредя с една резервна опаковка, защото е лимитиран..

Palmer’s Cocoa Butter Formula Daily Calming Facial Lotion
Много приятно лосионче. Гъсто, но без да е мазно.. Иска ми се да го поръчам в нормална опаковка, но не го намирам във feel unique (получих го като бонус към тази поръчка).

капки за бързо изсъхване Essence
Мисля, че имаха някакъв ефект, но определено не беше мигновен, нито даваха 100% сух лак.. Иначе опаковката беше удобна - с пипета, консистенцията беше интересна - маслена.. Ще помисля дали ще ги купя отново.

очна линия Impala #504
Беше част от този пост с разочарования, но повече за нея съм писала в публикацията за моливи и очни линии на Impala тук. Не знам защо чак сега я изхвърлям, но по-добре късно..

очна линия тип писалка Impala 
Не беше лоша, вече дойде време да се разделим обаче - мастилото се поизхаби.

очна линия тип писалка S-he
Тази очна линия можеше също да влезе в разочарования (но и тя беше забравена в шкафа) и не ви я препоръчвам - оставя зеленикав нюанс по клепача. Добро разчистване се получи - цели три очни линии.

лосион за тяло Balea кокос и ананас
Лимитирана серия и вече не се предлага. За съжаление. Ухае много свежо и до последно не исках да го изхабявам, но дойде момент, в който трябваше да освободя място. Бих купила пак, но ..

бифазен лосион Garnier
Винаги имам в арсенала си бифазни лосиони, казвала съм го многократно - ползвам очна линия и спирала всеки ден и премахването им с бифазен лосион е много по бързо и лесно, отколкото с мицеларна вода (нея повече ползвам за лицето). Вече съм се сдобила с нова опаковка.

гел за бръснене Balea Карибски мечти с аромат на кокос
Беше част от покупките с код свежест, а след това и от любимците ми. Хареса ми, но свърши доста бързо. Сега съм си купила няколко други разновидности от ДМ, но сякаш кокоса ми хареса най-много като аромат и вероятно после ще се върна към него.

гел за бръснене Balea Summer Time
Това беше гела, който имах преди кокосовия, но нещо не ми се нравеше и беше забутан нанякъде. След като си взех кокосовия реших да избахя и този. Не мисля че вече се предлага, а и както казах - кокоса ми стана фаворит.

ексфолиант за тяло Palmer's Cocoa Butter Formula
Има си отделно ревю. По-нататък ще го поръчам пак.

маска за коса с масло от ший Lovea
Не беше лоша, радвам се че я опитах, но вероятно няма да я купя пак. Искам да пробвам нови продукти. Вие имате ли любима маска? Моята на Macadamia е на привършване и нямам подготвени варианти..

боди бътър Balea какао
Tова ми е втора опаковка и то в рамките само на няколко месеца. Вече съм писала за него в два поста с нови придобивки, един с празни опаковки и един с любимци, така че е излишно да го правя пак :) (Вие пробвахте ли го?) Засега няма да потретя покупката, но единствено с цел разнообразие.

шампоан Pantene Pro-V Oil Therapy
Изобщо не ми хареса - адски омазнява и заплита косата, а бях си взела и голяма опаковка. Определено не препоръчвам и няма да повторя.

фдт Oriflame The One
Също си има отделно ревю. Вече се сдобих с нов - един тон по-тъмен, като за след лятото.


Това беше всичко от мен, а вие имате ли впечатления от тези продукти?
С пожелание за пълни.. джобчета и стомаси - до скоро!

Comments

  1. Не бях чувала за капките на Essence. Маслото за тяло има страхотен аромат- ползвах го почти един месец и го нанасях преди лягане- пижамата и чаршафите ми миришеха на него, като консистенция този тип продукти не се ми много любими. За двуфазните демакиатори- две ръце във въздуха с палците нагоре ! :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен консистенцията му пък много ми харесва - по-твърдичък е.

      Delete
  2. Аз имам впечатление от фон дьо тена.... Бих казала,че дори CC крема на Биотен издържа по-дълго на лицето ми :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Жалко, с каква кожа си? Моята е по-скоро суха и си издържа като другите продукти..

      Delete
  3. Ментовият душ-гел на Alverde го купих след като го видях в твоя блог и на мен също много ми хареса :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер, много се радвам, че ти е допаднал :)

      Delete
  4. Всичко на Balea изглежда толкова изкушаващо! Сигурно, защото нямам достъп. xD

    ReplyDelete
  5. И аз съм голяма почитателка на душ-геловете и лосионите на Балеа и Алверде. А за боди бътъра на Балеа - помирисах го в магазина (имаше отворена опаковка), миришеше уникааалноо на шоколадов пудинг и тъкмо си го сложих в кошницата, когато обаче реших да проверя състава, и за мое нещастие, парабени. Ти вероятно си решила да ги "превъзмогнеш" заради страхотния аромат (вероятно и действие), или не си се зачитала в състава?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Първия път изобщо не съм гледала състава - знаех че много ще си допаднем.
      После видях парабените, но пък.. вече си бяхме допаднали.. :))

      Delete
  6. Снощи прочетох поста за лека нощ и днес се връщам да коментирам :Р Girl, I bow in front of your ability to finish foundations. Кога го показа този The One, кога го свърши. Аз влача един бб крем от миналата година и е едва на половина, направо се чудя какво да си намажа с него, че да свърши вече :Р За маска за коса може да пробваш тези на Le Petit Marseillais, от приятелки в чужбина съм чувала много хубави неща ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами аз ползвам фдт всеки ден... свършват си :))

      Delete
  7. И аз ползвах този дегримьор на Garnier и много ми допадна. Сега ползвам един на Nivea, който е....малко ужасен :D Ще се върна към този на Garnier съвсем скоро време..

    ReplyDelete
    Replies
    1. аз от бифазните съм пробвала какви ли не, нямат особена разлика при мен, но garnier ми е някак най-удобен.. нямам смислена причина защо..

      Delete

Post a Comment