Фон дьо тен Oriflame The One

| A beautiful face is a mute recommendation.
                                        - Publilius Syrus

 Чухте ли вече за новата колекция на Oriflame? А намерихте ли подходящия фон дьо тен за идващата пролет? 
Без паника - четете спокойно:
The One е новата бляскава колекция на Oriflame, съобразена както с най-актуалните тенденции в грима, така и с козметичните ни желания, според конкретната ситуация, в три серии: Цветен акцент, Красива всеки ден и Дълготраен ефект. Представянето на The One (снимка горе) беше преди няколко седмици, а продуктите ще можете да откриете от края на март в каталог #5.Аз, като част от блог обществото, имах удоволствието да бъда от първите, изпробвали продукти от колекцията.
Този, който харесах най-най-много, и за който избрах да споделя първо, е фон дьо тена. Признавам си, че подходих с леко притеснение при първоначалното му нанасяне - ами ако не изглежда добре?! Все пак всяка жена иска да се чувства уверена, особено когато става дума за един от основните елементи на визията - лицето. Още с първото нанасяне обаче - притесненията ми се изпариха и разбрах, че връзката ми с този красавец, ще е от сериозните. 

Какво ми допадна в него: 
фон дьо тенът е изключително лек, но без да е воднист или непокривен. Честно казано - нямам представа как са го постигнали, но покритието е леко към средно и изключително естествено, просто като втора кожа. Формулата не е мазна, дори напротив - има матиращ ефект, който обаче не успява да заличи сияйността на кожата. Рядко обещанията от опаковката биват оправдани, но тук наистина са:  
"Озаряващ комплект HaloLight, който кара кожата да засияе и прикрива несъвършенствата. Надграждащо се покритие за свежа, естествена визия, формула без мазнини за матиращ ефект."
Опаковката е стандартна за подобен продукт, с помпичка, която има и удобен заключващ механизъм при завъртане:Има SPF 20, което е голям плюс. Ето и състава:Кожата ми е по-скоро суха и въпреки това с голяма част от фон дьо тените в края на работния ден се получава малко окисляване. С изненада открих, че тук такова няма и трайността (при мен) е наистина много добра. Ако не сте със силно проблемна кожа, която се нуждае от сериозно покритие - вярвам, че този фон дьо ден наистина ще ви хареса. На мен дори  ми стана любим. Идеален е за пролетта, а и не само.
Много съм доволна от ефекта му, затова нека покажа и как стои реално, моля извинете първата ми снимка au naturel.

На снимката съм с фдт (porcelain), коректор (fair light), спирала и кремообразни сенки (beige pearl) от колекция The One

Нюанси: Porcelain, Fair Nude, Nude Pink, Light Ivory, Natural Beige и Olive Beige.
Количество: 30мл
Цена: 9.90лв (въвеждаща, каталог #5)
* Продуктите са ми предоставени от PR.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Надявам се да съм била полезна и и вие да откриете своите любимци из новата колекция на Oriflame. Очаквайте и още ревюта в бъдеще!

Comments

 1. Много нагледно. Браво! Качествено, хубаво ревю. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. По-нагледно от моя снимка без грим - няма накъде... ;)

   Delete
 2. След спиралата, това е другият ми фаворит- фдт. Поздравления, страхотни снимки и ревю! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Мерси, и твоите, но ти си знаеш ;)

   Delete
 3. Изглежда страхотно!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, наистина въши много добра работа :)

   Delete

Post a Comment