Favorites: Март 2014

| The best is the enemy of the good.
                                     - Voltaire

 Супер закъснял пост, но по добре късно отколкото .. без грим?.. 
Не, сериозно: през март бях в процес на смяна на работата и затова не успях да отделя достатъчно време на блога. Логично - не съм имала и много време да обръщам внимание на гримовете си, затова и бройката на любимците ми този път е доста скромна. Няма да се отнасям в лирични отклонения на лична тема - бързам най-сетне да споделя поста - надявам се въпреки всичко да ви бъде интересен:





извивачка за мигли и спирала Oriflame The One
Както споделих и в What's on my face публикацията - напоследък започнах да използвам извивачки за мигли и разбирам, че моите къси и прави мигли наистина имат нужда от тях. Спиралата, която успява да ги задържи в така извитата форма цял ден, без да се размаже или помръдне изобщо, а освен това да ги раздели и удължи прекрасно, е тази на Орифлейм. Комбинацията на двата продукта е наистина чудесна (за моите нужди) и я използвам най-редовно, но ако търсите повече плътност и обем - насочете се в друга посока.

масло за устни Nivea Vanilla&Macadamia
Въпреки че имам предостатъчно балсами за устни не се сдържах и взех цели два от новите lip butter-и на Нивея. Всъщност са нови само за нашия пазар - в чужбина са популярни и има защо. Разбира се няма как да ми харесат повече от абсолютния ми фаворит Nuxe, но пък и цената им е 4 пъти по-ниска. Имат супер сладка опаковка и наистина маслена консистенция. Като аромат Ванилията ми харесва повече.

маска за коса с малко от ший Lovea
Непозната за мен марка - грабнах я в търсене на нещо ново, което да пробвам за косата си. Освен че е с 95% натурални съставки и придава хубав блясък има и много приятен аромат. Харесва ми също както опаковката отвън, така и факта, че не трябва да бъркам в нея с пръсти.

четка Too faced
Целият сет с четки, който получих за имения си ден е супер сладък, но на първо четене тази ми допадна най-много. Има много интересна форма, която не бях виждала досега при други марки. Хем е заоблена, хем скосена и е много удобна да се нанесат сенките само под или над сгъвката на окото.  Малко е трудно за обяснение, но ще споделя повече снимки в бъдещото ревю на сета.



боди бътър Balea Какао
Напоследък не спирам да говоря за този лосион. Първо го показах в закъснелия пост с нови продобивки в началото на седмицата и веднага след това минавайки през ДМ видях, че е на промоция и грабнах втора опаковка. Както си личи по снимката (която споделих и във Facebook ) - първата кутийка и без това беше почти празна.
Още от самото начало аромата за този бътър ми напомняше на нещо познато и един ден ми светна - същият е като маската за лице с шоколад на Freeman (ревю тук). Не мирише на шоколад, а по скоро точно на какао. Изключително гъста консистенция - много ми харесва, защото трябва да я втривам в кожата и така няма вероятност после да лепне.
Не знам дали ще допадне на всеки, но аз определено го обожавам.


Това беше всичко от мен, планирала съм много публикации занапред, само стискайте палци да успявам да ги пускам по-навреме с новата работа. Сега отивам да се насладя на дълга и заслужена почивка, приятна и на вас!

Comments

  1. Може ли да напишеш каква е цената на маската и от къде е купена? Благодаря!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Писах в предпоследния haul за нея и сега редактирах и добавих линка горе, но ето и тук специално по адашки: Ремедиум - 9,50лв. :))

      Delete
    2. Благодаря, явно не съм й обърнала внимание в предишния пост :-)
      "Любимци" звучи доста по-зарибително от "придобивки" :-)

      Delete
  2. Маслото за тяло на Balea изглежда супер изкушаващо. Искам и аз! c:

    ReplyDelete
    Replies
    1. При вас няма ли?

      Delete
    2. Не, при нас за съжаление няма никакви немски дрогерии. Много ми липсват евтинийките от DM.

      Delete
  3. Много ми хареса маслото за тяло с какао, от теб видях и веднага си купих :) Благодаря ти!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, видях поста ти - много се радвам, че ти е харесал, защото вкусовете са наистина различни :))

      Delete
  4. Ех, този какаов бътър е навсякъде последните няколко дни из блогосферата хехе Ще мина през ДМ утре да не остана и аз назад.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами май от мен тръгнаха нещата :) откакто го показах в предния пост.. но дано ви хареса на всички :)))

      Delete

Post a Comment