Празни опаковки, част 7

| Minds are like flowers. If you let it sit there without soaking anything up, it will dry up.
                                                                                                            - Ken Hill

 Знам, че много от вас харесват гениалната ми идея да използвам зеленото кошче за постовете с празни опаковки. Тъй като и аз също си я харесвам - исках да я запазя, но без да става еднообразно всеки път, затова още по-гениално реших просто да ѝ добавя тематика. Е, какво ще кажете?





маслен лакочистител Lilly
Любимият ми лакочистител, споменавала съм го неведнъж. В момента доизхабявам една огромна опаковка на друга марка и след нея смятам да купувам само този на Lilly. Е, разбира се ако не се появи нещо интригуващо на пазара.

шампоан Yves Rocher Anti-aging
Напоследък доста често ползвам шампоаните на марката. За съжаление шишенцата са малки за голямата ми коса и свършват бързо. Бих купила шампоана отново, но ми е по-практично да се насоча към по-обемни продукти.

душ гел Yves Rocher Grains de Café du Brésil
Писах за него в любимците ми за ноември - ухае страхотно на кафе, а аз дори не пия кафе. Със сигурност ще го купя пак след време, за момента разнообразявам с нови аромати от Balea.

крем за ръце и нокти Rêve de Miel
Можете да видите ревю на целия сет тук. За момента се въздържам от покупка на пълноразмерния продукт, но основно, защото искам да пробвам нови и нови неща (и не ми се дават 18лв..)

душ гел Yves Rocher Vanille ColectOR
Отново душ гел на Yves Rocher, който е бил част от пост с любими продукти. Беше лимитирана серия покрай коледните празници, но с удоволствие ще го купя, ако го пуснат пак.

крем Bioderma Atoderm
Доста добро хидратиращо кремче. Беше част от кутия Pinks. Вероятно ще си взема пълен размер.

бифазен дегримьор Mixa
Обичам бифазни дегримьори. Вече имам чувството, че във всеки втори пост пиша нещо за такъв, затова няма да се отплесвам. Харесва ми, ще го купя пак.



Следват няколко продукта, които не са напълно изхабени, но са с изтекъл срок и също отиват към кошчето. За тях само с по няколко думи: 

гел за ръце Balea Лимон
Интересен продукт - наистина като гел - е, преди да се развали и да стане на вода. Харесвах го, въпреки че не знам дали успяваше да помогне на кожата ми - поне придаваше свежест и лимонов аромат.

спирала Avon SuperShock 
Можете да видите ревю сравнение тук.

балсам за устни Wet'n'Wild
Добро балсамче, беше част от една от Pinks кутиите, но оставащия му срок на годност беше твърде кратък и затова се разделям с него.

крем и ексфолиант за крака Avon
Една от най-нелюбимите ми козметични процедури е нанасяне на крем за крака - не можеш да се движиш докато всичко лепне, а най-малкото трябва да си измиеш ръцете.. Може би затова  

олио за кожички S-he
Преди го използвах често, но после го забравих и след скорошна проверка установих, че има лоша миризма. Отива коша, а сега съм хвърлила око на олиото на Essence.

балсам за устни Nivea
Допреди около година ползвах основно балсами за устни на Nivea. Бях доста доволна от този и наистина почти съм го изхабила. За щастие започнах да екпериментирам с повече марки и открих още по-големи любимци като Nuxe и Korres.


Това беше всичко от празните ми опаковки. Всъщност снимките бяха готови от около две седмици.. помня как всъщност исках да използвам кокиче за заглавната.. и сега щях да изглеждам доста назад с материала, защото пролетта дойде отдавна.. Очаквайте пост в тази връзка ( и във връзка с настоящия празник) утре! 
Приятна вечер и не се оставяйте работата да изяжда твърде много от вниманието ви твърде дълго :)

Comments

  1. Приемам, че цветенцето е в моя чест за Цветница. :D

    Установила съм, че май имам нужда от нещо за кожички, така че ми напомни да разгледам за продукти.

    ReplyDelete
    Replies
    1. За теб, я - за кой друг ;)
      За кожички не съм намерила абсолютен фаворит засега.. но препоръчвам хубав хидратиращ крем и някакво олио.. по твой избор..

      Delete
  2. Мазанеъо на краката с подобен крем и за мен беше нелюбимо изпитание, но от доста време нанасям от лосиона за тяло и слагам меки чорапки след душ. Ефекта е много добър :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, и аз слагам чорапки, ама пак не ми е особено приятно..

      Delete

Post a Comment