Favorites: Октомври 2013

| Opportunity's favorite disguise is trouble.
                                        - Frank Tyger

 Винаги ми е харесвала идеята блогът ми да си има такава рубрика. Досега в съзнанието ми не можеха обаче да изпъкнат конкретни продукти, достойни за подобен списък и не исках да пришпорвам нещата. Едва в края на октомври прозрението ме озари и буквално за един ден рубриката беше готова.. Добре  дошли, заповядайте:




И така, ето кои бяха любимите ми козметични продукти през месец октомври. Използвала съм ги почти всеки ден и за някои от тях имам вече направени ревюта:




Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil
Това мултифункционално олио на Nuxe го исках от край време и определено не ме разочарова. Използвам го вечер след почистване на лицето - като покрай него понамазвам и ноктите. Има прекрасен аромат и се отразява много добре на моята суха кожа.
Много искам да пробвам и другия вариант на олиото - с блестящи частици. Сегашното ми шишенце е 10мл и беше част от травъл сет-а на марката, който нямам търпение да поизхабя, за да се запътя към аптеки Ремедиум, от където да си взема пълен размер и на двете масла (харесала съм си оригиналното в разфасовка от 100мл, а с блестящите частици - 50мл.)

Почистващ гел Vichy Normaderm
Сдобих се с него при последните ми козметични покупки и още след първата употреба имаше осезаема разлика в чистотата на кожата ми. Много ми харесва - ухае на свежест, икономичен е, с помпичка, няма какво лошо да кажа - стана ми любим.

Крем за ръце и нокти Дева Bio Vital
Това кремче си го купих преди два месеца и половина и вече е почти празно. Обожавам аромата му и със сигурност ще си купя нова опаковка след 10-ина дни, когато ми изтича ограничението за козметични шопинги. Естествено крема има отделно ревю, ако сте го пропуснали цъкнете на линка за телепортация.

Catrice Prime and Fine Highlighting Powder 
Този хайлайтър също си има отделно ревю и както съм отбелязала в него е чудесен за ежедневен грим. Ами освен да съм го използвала и аз ежедневно какво друго..

Essence I Love Extreme Crazy Volume
Тази спирала ми е любима не само през последния един месец, но и през всички други месеци, откакто се сдобих с нея.  Определено ще ми бъде любима и дълго време занапред, така че.. свиквайте. Телепортачка.

червило Golden Rose #116
За червилата на Golden Rose съм писала тук. Освен тях имам и още две, но тъй като обичам само нечетни числа ще направя част 2, когато си харесам трето. < /logic>
#116 въпреки че изглежда като много светло лилаво, на устните стои много естествено и им придава съвсем лек нежен нюанс. Може би поради тази причина всеки ден посягах към него - обичам по-силен грим на очите и имам нужда от нещо по-меко и нежно на устните.


Това бяха любимите ми продукти за октомври, надявам се и в бъдеще да намирам добри попадения (не смятам да бъдат само козметични), за да може да си правя рубриката всеки месец.

Comments

  1. Страхотна публикация!!!! Много ми хареса! Някои от твоите любимци са и мои отдавнашни любимци, а други нямам търпение да пробвам - хайлайтъра на Catrice и прословутия крем на Дева :)
    Поздрави
    Джо
    dreamofjoe.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти! Дано ти хареса кремчето, ако си фен на сладки аромати не вярвам да се разочароваш :))

      Delete
  2. И на мен много ми харесва олиото на Нюкс. Ползвам го през зимата вместо нощен крем и когато ходя на сауна си намазвам дължината на косата с него, за да я предпазя от изсушаване. Иначе и аз съм си записала крема за ръце да го пробвам.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз точно като нощен крем.
      И за косата ще го пробвам, нали е мултифункционално, но толкова други мазила имам за нея в момента..

      Delete
  3. Аз още не съм пробвала олиото на Nuxe,въпреки че го имам,но сега вече ще очаквам добри резултати :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. О, аз нямах търпение. Не съм пробвала почти нищо друго от сета, но олиото - всеки ден :)

      Delete
  4. Олиото е страхотно, както и другите продукти от сета :-)
    аз също го ползвам вечер

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не ми остава време засега за другите, но олиото...

      Delete
  5. Преди време бях ползвала почистващия гел на Виши и много ми беше харесал, също така и кремчето за ръце на дева е разкошно!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чудни са и двете определено :)

      Delete
  6. Олиото и на мен ми е много любимо, имам и двата му варианта. Даже скоро мислех, дали да не пусна публикация за него. :)

    А това кремче на Дева е крайно време да го купя, че толкова публикации изчетох за него и хвалби... :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. О, опредлено пусни - искам мнения за другото олио. Не че нещо ще ме спре да си го купя ;))))
      Крема просто... как си успяла досега да не го купиш.. той е 4лв и всички го хвалят ;)

      Delete
  7. Ще ми е интересно да прочета по-подробно за впечатленията ти от травъл сета на Nuxe.
    Нова рубрика в блога - йееей! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Криси, снимки съм му направила веднага след купуване, но дотам. Единствено един път съм пробвала мицералната вода и крема. Не ми остава време, а искам да си тествам всичко на спокойствие... със сигурност ще има пост ..някой ден :)

      Delete
    2. Когато и да е - ще му се зарадвам :D

      Delete
  8. Никога не съм пробвала олиото на Nuxe, но съм чела за него доста отзиви и с удоволствие бих го тествала. Използвам един крем за лице в момента, който ми омазнява кожата доста и малко съм наплашена да пробвам нови неща, все още съм в процес на мислене, ще го бъде ли или пък не :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Жени, моята кожа е суха и ми се отразява доста добре. Най-добре да тестваш травъл сета. Тук е около 18лв, според мен си засужава.

      Delete
  9. Здравей! От няколко дни чета блога ти и все още не съм успяла да прочета всичко! Но искам да те поздравя, защото написаното и показаното много ми харесва. Защо пиша точно сега и след този твой пост ли? Защото не мога да мълча вече...Съвпаденията във вкусовете ни са феноменални, е аз не съм пробвала и използвала всичко, но това, коет съм, съвпада с твоето мнение...а сега и ти като мен не обичаш четни числа...та именно последното ме провокира да пиша...Ако причината да не харесваш тези числа е като моята, то тогава ще имаме още нещо общо...и съвпаденията ще са съмнителни...Апропо, аз също съм зодия Близнаци...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей,
      Благодаря ти за отделеното време! Коментарите на читателки, които не са блогърки винаги са по-голямо признание. Много се радвам, че блога ти харесва. Колкото до съвпаденията - ВСИЧКО е от зодията :)) По принцип не вярвам в хороскопи, но в общи черти според зодията - много :)
      Не знам дали има конкретна причина да харесвам нечетни числа.. винаги съм мислила, че вероятно се дължи на факта, че рождената ми дата е такава..

      Delete

Post a Comment