Golden Rose: Моите червила

| Never let a fool kiss you, or a kiss fool you. 
                                           - Joey Adams

 Преди да започна, ще си призная, че червилото е може би най-малко любимият елемент от козметичния ми арсенал. Или поне беше така доскоро. Причините са две:  първо, че не харесвам устните си - не са малки или тънки, но нямат хубаво очертание.
Втората, и всъщност основна причина, е, че досега бях избирала все неправилни цветове за мен - имам едно прекалено червено червило, едно пък прекалено оранжево, прекалено светло розовия гланц, за който ви говорих тук, а наскоро изхвърлих и един гланц, кoйто имаше лилави брокатени отблясъци (wtf?!).
Не знам къде ми е била главата, когато съм ги избирала, но е факт, че доскоро живеех със заблудата, че просто не мога да нося червила, защото не ми отиват.


Бидейки обаче изключително твърдоглавото и упорито същество, което съм, този факт не ме възпря да продължавам да искам да ги притежавам и един ден реших да пробвам едно червило на Голдън Роуз. Все пак цената им е доста ниска, казах си, няма да ме е яд, че ще стои после в шкафа.. След като бях му отдала цели петнайсетина секунди здрав размисъл, грабнах не кой да е, а най-яркия възможен цвят и се отправих към касата заслужена почивка ...
Пияните Господ ги пази е казал народа. Е, аз пък казвам - опиянените (за нови неща) - също!
Червилото се оказа чудесно. Да - наистина е ярко, но съчетано с подходящи сенки и тоалет стои чудесно. 
За моя изненада се оказа по-трайно отколкото си мислех. И така започна щастливата глава от връзката ми с червилата.
Все още имам само три цвята от серията на Голдън Роуз, но това е просто защото все още не съм свикнала достатъчно с идеята да нося червило толкова често. Затова и съм си избрала такива цветове - един светличък, един тъмен и един среден ... 
Но определено искам да имам доста повече. Особено вземайки предвид, че цената им е само 3лв!!!


Първото ми попълнение #53:
#70:
#116:
Ето как изглеждат на ръката ми. (53,116,70)
И със светкавица:
Защо ги харесвам:  трайността им е добра (най-вече на по-наситените цветове), цената им е прекалено достъпна, имат голямо разнообразие на цветове.
Ако вие се чувствате уверени в преценката си, и най-вече във финансите си - винаги можете да си изберете и по-висок клас червило, но качеството на тази серия на Голдън Роуз, определено надхвърля цената ѝ и факта, че по този начин спестявам средства, ме прави щастлива :)


Comments

 1. И аз ги харесвам! Още повече, че така човек може да пробва по-нетипични цветове, за които ми свиди да дам 10-20+ лв :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Така е, и само докато пишех се навих да си накупя още и още от тях .. :))

   Delete
 2. Ау,това розовото е супер!Досега не съм ползвала червила на марката,май е време вече.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Аз много дълго ги подценявах, но реших да пробвам, за тази цена нищо не губиш..

   Delete
 3. Replies
  1. Пропуснала си - 3лв. В зависимост от магазина може и малко повече :)

   Delete
 4. Розовото мие фаворит :)

  ReplyDelete
 5. Благодаряяя! Точно такова вишнево като №70 търсех цял живот! Хехе, още утре си го купувам!

  http://la-foienvous.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ще се радвам ако оправдае очакванията ти на живо :)

   Delete
  2. Всъщност днес тъкмо се канех да купя №70, но след като ми казаха, че съм "като пребита" с него :D се реших да взема един нюанс по-светло и вместо патладжанено взех вишненото GR от серията 2000 с номер 111. Стои страхотно, препоръчвам ти го!

   Delete
  3. Хаха, еми то е доста сецифичен цвят, не подхожда със всичко, но все пак важното е че си намерила това което търсиш. Аз днес си купих още два цвята :))

   Delete
 6. Цвят като 70 си търся от една година, но все не намирах. Обаче в Лили мисля, че и трите цвята ги няма, защото като съм гледала все не ми харесват цветовете им.. странна работа. Ще трябва да проверя. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Моите са от Елитис, търси по кварталните магазинчета най-добре.

   Delete
 7. Оф, днес отидох до елитис за 70 и тъпачката съм си взела 72,някакъв грозен бежово блестящ цвят, ще се мъча да го сменя утре.. Знаех си че трябва да го отворя преди да купя!

  ReplyDelete

Post a Comment