Палитра сенки Wet 'n' Wild Poster child

| My love for you is like a Florida sunset. Orange, coral, pink, and lavender,
  it exists to warm your heart through the inevitable darkness.

                                                                   ― Jarod Kintz

 Wet 'n' wild е марка, популярна с добрите си продукти на ниски цени и най-вече когато става дума за сенки/палитри. В България не се предлага масово, но все пак се предлага, което е голямо улеснение за всички бюти любители. (И все пак, ако можеше да намерим Wet 'n' wild по рафтовете в DM или Lilly съм сигурна, че фен-базата ѝ щеше да е далеч, далеч по-голяма..). Днешното ревю ще бъде на едно от новите попълнения по рафтовете (за нашите ширини) - една палитра, цветовете, на която наистина изглеждат като извадени от постер..





Палитрата се казва Poster child и е част от 'осморките' на марката. Ако сте пропуснали ревюто на една от другите осморки - Comfort Zone - него можете да намерите тук.





Poster child, както стана ясно, съдържа 8 цвята - в ляво са в розова гама, а в дясно в зелено-синя и за всеки цвят е отредена позиция по окото, която ако спазите имате две готови цялостни визии. Подбора на нюанси е дързък и съответно подходящ за пролетно-летния сезон. Някои цветове са матови, а някои имат леко загатнат блясък.
Моите лични фаворити от селекцията са жълтото и зеленото.
Пигментацията е по-скоро средна - както можете да видите на снимката долу - без база цветовете бледнеят и ако искате да бъдете наистина пъстри - използвайте база (за предпочитане бяла) и наслагайте добре. Друг вариант е да използвате мокра четка (по възможност напоена с някакъв setting spray, но и обикновена вода става), по този начин можете на ползвате някои от цветовете също и като очна линия (подобна на тази от снимките) - определено ще сте много свежи.





Текстура: за разлика от Comfort Zone тук сенките не са толкова меки и мазни и съответно пигментацията е по-слабичка. Предполагам, че се дължи по-скоро на разликата в нюансите - тук те са доста по-матово изглеждащи и самата гама не е толкова 'убита'.. Хубавото на по-твърдата им 'същност' е, че не се разпрашват много. 
Трайността е стандартна - аз нямам мазни клепачи (дори напротив - твърде сухи) и с никои сенки досега не съм имала събиране в сгъвката.





Опаковката (също) е стандартна, стабилна е, но ако пътувате внимавайте повече за пластмасовото капаче.
Включен е и апликатор, но принципно те си остават неизползвани. На гърба на кутията има малко полезна информация, а отстрани - стикер, удостоверяващ, че никой преди вас не е отварял кутийката (аз, лично, винаги гледам с по-добро око на подобни продукти).





В заключение - ако ви отиват пъстри цветове или искате да тествате дали ще ви отиват - Poster child е добро решение на съвсем достъпна цена ..  а и сега ѝ е сезона. Можете да откриете палитрата онлайн или в някои аптеки и магазини на Refan.

Количество: 8.5гр
Цена: 15.90лв

* Продуктът ми е предоставен от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.



Comments

  1. Имам една тяхна палитричка и много си я харесвам. Внимавай само да не я изпуснеш, че се трошат много, много лесно. Моята я ударих леко по-силно в бюрото и се превърна на сол.

    За съжаление не нося такива ярки цветове, а определено ми допадат.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, дано не ги разбия аз... Иначе и аз предпочитам по-убити гами, но е хубаво да имаш опции..

      Delete
  2. Ох, страхотна е! Замислям се сериозно дали да не си я поръчам....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ако е твоята гама - действай :)

      Delete
  3. Цветовете са много готини, но ми се иска да са по пигментирани :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и на мен, но пък не знам дали бих ги носила ако бяха супер ярки...
      Ако нямаш нищо подобно и те привлича- можеш да я вземеш и както писах - да ползваш бял молив и наслагване..

      Delete
  4. прекрасни летни цветове :) страхотна е

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, много пъстроцветна :)

      Delete
  5. Чудя и се на тази палитра, защото ще е супер за по-артистични гримове, а в качеството на марката не се съмнявам, тъй като моята палитра от техните ми е много любима. Ако някой ден ми е нужно средство за повече креативност, мисля да си я взема :)
    Чудесно ревю!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мариетка, имай предвид, че тази не е толкова 'мазна' като другите 3. Аз съм го написала де, има и суочове без база. Като за цената си и предлаганите пъстри варианти на нашия пазар никак не е лоша, но в сравнение с останалите неща на марката е сухичка.

      Delete
    2. Ох, ами аз още си обмислям комплекта за експерименти. Хем искам да не се оливам с цена, хем да ми хареса и да е качествено. Намерих щанд на марката и я има палитрата. Дано имат и тестер! Важното е, като се прашат да не ми влизат в очите, ако са в такъв смисъл сухи :)
      Обмислям от скоро и Comfort zone :D Листа с желания не свършва ;дд

      Delete

Post a Comment