Нови козметични придобивки, част 13

| People are very open-minded about new things - as long as they're exactly like the old ones.
                                                                                                         - Charles Kettering

 Успях да събера и още една порция продукти, достатъчна за пост. Част от нещата сте виждали във Фейсбук, а с други съм се сдобила тайно, тайно.. Шегувам се, ето какво ново по козметичните ми шкафове напоследък:



Започвам от дясно на ляво по заглавната снимка:



парфюм Yves Rocher Quelques Notes d'Amour
Новият аромат на Yves Rocher получих като комплимент от марката, за което много им благодаря. Както виждате шишенцето е много нежно и женствено, а към него имаше и прекрасно колие със сърчица.

пяна за бръснене Balea череша
Преди това имах варианта с кокос и определено аромата ми допадаше повече, но нека има разнообразие.
Цена: 4лв

пилинг олио с морска сол Balea
За него научих от блога на Жани и понеже ексфолиантите са ми слабост побързах да отида до DM и да си го взема. Ревю скоро.
Цена: 6.50лв

трио мини лосиони за тяло Alverde
Мини опаковки, лимитирана серия, достъпна цена - нямаше как да не се изкуша да ги пробвам. Като аромат са ок, нищо впечатляващо, но са симпатични и не съжалявам за покупката. Плюс - ще бъдат много удобни при пътуване.
Цена: 7.50лв




Следващите три продукта поръчах от feelunique.com. Знаете, че съм фен, както на сайта, така и на Palmer's Cocoa Butter Formula. Вече съм правила две изцяло Palmer's поръчки (справка тук) , но този път реших да споделя продуктите в общия пост с придобивки:

шампоан Aussie Miracle Moist
Марката не се предлага у нас, но е доста популярна в чужбина. Отдавна исках да пробвам именно Miracle Moist, но постоянно беше изчерпан. Накрая успях да го грабна и то с код за -10% на продукти за коса. Ухае чудесно и като цяло също съм доволна от него. Включен е в списъка за бъдещи ревюта.
Цена: £4.70

шампоан Palmer's Cocoa Butter Formula Moisture Rich
Отново шампоан, отново moisture формула и отново постоянно е изчерпан в сайта. Затова поръчах двата шампоана наведнъж, не се знае кога пак ще има налични. Иначе това ми е втория шампоан на Palmer's, който пробвам. Предишния беше с аромат на кокос, но вече е при празните опаковки. Доволна съм и от двата, също очаквайте ревюта (на кокосовия - съвсем скоро).
Цена: £4

Palmer's Coconut Oil Formula Strong Roots Spray
Имам проблем със сухи корени на косата и особено в един определен участък на главата (предполагам, където ми се е събрал най-много мозък). Преди време случайно попаднах на публикация, в която присъстваше този продукт и веднага го включих в списъка ми за бъдещи поръчки. Не съм успяла да го тествам достатъчно още, но определено мога да кажа, че има силен кокосов аромат.
Цена: £3.80


Напоследък съм на гребена на вълната skincare и в търсене на идеалните попълнения за един по-качествен режим се отбих до аптека Ремедум. По-конкретно исках да се сдобия с тоник и околоочен крем. Предварително проучих различни продукти и накрая се спрях на следните:

околоочен крем Nuxe
Харесвам марката и реших да им се доверя при избора на крем. Опаковката му е много удобна, попива мигновено, а аромата е като на крема за ръце на марката. Доволна съм.
Цена: 29лв

тоник за нормална/суха кожа Apivita
Apivita e гръцка марка, на която попаднах случайно, разглеждайки наличните тоници в сайта на Ремедиум. Останах много впечатлена от състава (дори споделих за него в новосъздадения Instagram на блога - последвайте ме тук) - без парабени, алкохол, минерално масло, силикони и т.н., дори без вода - заместена с екстракт от зелен чай. А беше дори и на промоция - много съм доволна.
Цена29 23.50лв




Повечето от вас знаят, че H&M отскоро вече внасят на нашия пазар и козметика. На официалното представяне по случая се сдобих с няколко продукта (първи впечателения тук), а ето и какво си избрах и след пускането им по магазините (предварително бях си набелязала и други неща, но в крайна сметка вкъщи отнесох тези) :

трио ружове - самите те нямат имена, цветовете са съответно - Peach/Coral/Bronze и Pink/Bright Pink/Plum. Хареса ми идеята да имам толкова голямо разнообразие от цветове в компактна форма и на достъпна цена. Честно казано не съм се заигравала много много с тях, на първо четене ми се стори, че са малко по-трудни за блендване.

червила писалки в нюанси Honeysuckle и Berry Kiss. Не ми бяха от набелязаните продукти, но имаха тестери в магазина и суочовете ме спечелиха.
Цена: всяко 7.90лв




И завършвам с 4 лака. Първите два споделих във фейсбук преди време (не си намирам касовата бележка, затова нямат цени):

лак за нокти Rimmel 711 Rain, rain go away
Малко скучен цвят, не знам защо реших че изглежда хубаво в магазина. Все пак съхне бързо и в комбинация със следващия на Flormar изглежда чудесно.

лак за нокти Flormar JL02 Salmon Pink
Прекрасен цвят и напълно отвратителна формула. Определено ще търся подобен цвят другаде, за съжаление все още не съм попадала на нищо.

лак за нокти Catrice 66 Blue and a Half Man
Интересен нов нюанс в асортимента на Catrice. Явно съм била на някаква синя вълна..
Цена: 5лв

лак за нокти Essence 07 Blue Jeaned
Отдавна го бях загледала този лак и се възпирах, защото колекцията ми е достатъчно голяма, но продължаваше да ме изкушава и си го прибрах вкъщи. Придава интересен 'ефект дънки' на ноктите.
Цена: 4.40лв


Няколко други придобивки, които не включих горе, понеже не са козметични, но все пак ще спомена са новата ми маша, от която съм изключително доволна (цяло ревю тук) и една огромна свещ Yankee Candle, споделена както винаги на Фейсбук страницата.

Засега толкова, очаквайте утре ревю на една палитра. Няма да издавам повече засега .. до скоро!!

Comments

  1. Страхооотни придобивки! На мен пък лака на Римел много ми харесва, покривен ли е? Ще чакам ревю на шампоана на Aussie, понеже и аз искам да поръчам някои техни неща. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Покривен е, даже е малко гъст тип блажна боя, но .. като цяло формулата бива.
      От шампоана съм доволна, не знам дали скоро ще успея с ревюто, но за тази цена е добро попадение :)

      Delete
    2. ООо, на мен блажни бои много ми харесват! Благодаря за отговоря :)

      Delete
  2. Честити придобивки, с удоволствие да си ги ползваш :) И аз ще чакам ревю на Aussie, отдавна чета ревюта на техните продукти. А спрейчето на Palmer's съм го пробвала и е много приятно, дано и на теб ти допадне :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти. Спрея почти не ми се е налагало да го ползвам, явно факта, че шампоаните са за moisture си играе ролята..

      Delete
  3. Чудесни придобивки!! Лаковете на Римел и Флормар изглеждат чудесно :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мда, само и формулата на Флормар да не беше най-ужасната на света..

      Delete
  4. И на мен лаковете на Rimmel и Flormar ми изглеждат много хубави. Околоочният крем на Nuxe смятам за страхотен продукт!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, доволна съм от него :)

      Delete
  5. Ружовете на H&M бяха голямо разочарование за мен, те изобщо не се блендват. Останалите ти покупки са супер! Ще чакам с нетърпение отзиви за крема на Nuxe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами за тая цена какво да очакваме.. ще се мъча да ги боря с различни четки..

      Delete
  6. Аз ще очаквам ревюто на шампоаните, защото и аз имам проблеми със скалпа като теб и направо не мога да си намеря никакъв подходящ шампоан за момента :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. За проблеми със скалпа е по скоро спрея.

      Delete
  7. Много хубави придобивки си имаш- лакъв на катрис ме плени. Много харесвам продуктите на Palmer's, така че чакам ревю :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. По план ревюто на шампоана (кокос) трябва да е онлайн до седмица..

      Delete
  8. Какъв е завършекът на лака на Флормар ? Защото съм заинтригувана от тази серия , но това , което каза ме разколеба. Така де , кое не му е в ред? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не е до завършек. Просто формулата не е хубава - не се разнася равно, не съхне добре, консистенцията куца силно.

      Delete

Post a Comment