Кремообразни сенки за очи Oriflame The One

| Love yourself enough to open your eyes, and open your eyes enough to love yourself.
                                                                                                   ― Jay Woodman

 Преди време Bourjois пуснаха интересни кремообразни сенки, които след нанасяне стоят като прахообразни, и които така и не стигнаха до пазарската ми кошница. Наскоро, обаче, до нея достигнаха четири цвята от новите сенки Oriflame The One със същата интересна и преобразуваща се текстура и днес реших да ви разкажа за тях.



Опаковките им са малки, компактни и леки (пластмасови). Аз предпочитам да ползвам пръсти, вместо четка, при работа с кремообразни сенки. А пък и едва ли щях да мога да го скрия - отпечатъците ми си личат на снимките..  имаше един виц за познаването, че слон е бил в хладилника ви и стъпките по маслото..




Текстурата им е доста интересна - кремообразни са, но не са мазни и след нанасяне стоят сухи, което пък ги прави някак по-леки за носене. Разнасят се много бързо и лесно, равномерно и без напластяване.
Пигментацията им е много добра, но със сигурност от опаковката до клепачите определен процент от нея се губи.

Нюансите са общо 8 като всички са перлени (имат блясък, но не натрапчив):
Beige Pearl, Rose Gold, Golden Brown, Olive Green, Petroleum Shine, Deep Indigo, Intense Plum, Shimmering Steel.




Цветовете, които получих са в синьо-зелената гама и колкото и консервативно да звучи - според мен са малко по-подходящи за синьо-зелени очи.  Може пък и проблема да е конкретно в моите, кафеви очи .. не знам. За сметка на това пък бледия перлен нюанс ми е тотален фаворит. Използвам го основно през уикенда или всеки път, когато нямам време за грим, но искам да отворя погледа си. Имам сериозни тъмни кръгове около клепачите и този цвят успява да ги затрие с едно движение на ръката като придава на окото свеж, розовеещ и озарен вид.
Можете да видите beige pearl в действие тук. За ефекта на останалите цветове не мога да кажа много, надявам се суочовете да помогнат за по-добра представа.




Трайност: не съм ги подлагала на дълготраен тест, защото както писах ги ползвам в непретенциозни ситуации и без база - за тези случаи не са се събирали, но пък и аз нямам проблеми със събиране с никакви сенки.

В заключение - ако търсите бързо и лесно решение за озаряване на погледа - beige pearl ще ви свърши чудесна работа. А хората със светли очи вероятно биха оползотворили и останалите три цвята подобаващо. Ех, сестра ми пак ще намаже..



Количество: 4мл
Цена: 14.90лв (редовна цена, но често има намаления)
* Продуктите са ми предоставени от PR.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. Очите ми останаха в индигото!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нинка, на твоите очи вече ще е готино. Само че става доста опушен стил с по-тъмните цветове..

      Delete
  2. Чудесни цветове !! Перленият цвят изглежда доста добре :)

    ReplyDelete
  3. Здравй!Блогът ти е прекрасен,преди няколко дена го открих и прочетох почти всички публикации.Серията The One е много сполучлива.Снимките в блога са уникални.А можеш ли да ми кажеш какви са цветенцата,с които си декорираш фотосите?

    ReplyDelete
    Replies
    1. <3<3<3 Изключително благодаря за милия коментар!!
      Цветето е изкуствено, от случаен магазин за битови потреби.. Ако имаш някакви други въпроси - не се притеснявай да ми пишеш:))

      Delete

Post a Comment