Weleda Skin Food

| Humor keeps us alive. Humor and food. Don't forget food. You can go a week without laughing.
                                                                                                                 ― Joss Whedon

 Weleda Skin Food е един крем, който най-често можете да видите в чуждестранните блогове. При нас, за съжаление, марката не го е включила в асортимента си, но това не успя да възпре любопитството ми да го пробвам и при едно намаление във feelunique.com не се поколебах да го сложа в кошницата. След като вече е в мое притежание, мога само да потвърдя, че крема определено си заслужава, дори и на редовната цена.



Ако Weleda са ви непознати като марка, само ще спомена, че силно залагат на натуралните съставки, а малко повече можете да научите и от снимката по-долу.  А продуктите им можете да откриете в Лили, Ремедиум и др.
Skin Food е крем, който може да се ползва за всякакви сухи участъци по тялото - както ръце, така и лице, а също и пети или лакти. Наистина работи като "храна" за кожата и успява да я подхрани и омекоти в дълбочина.




Консистенцията му е доста по-различна от всички кремове, на които съм попадала досега.
Изключително е гъст и плътен, в никакъв случай не е лек продукт, който няма да усещате след нанасяне. Въпреки това много ми харесва, защото един истински "богат" и подхранващ продукт би трябвало да е точно такъв. Попива добре, но ако го ползвате за лице - то задължително го нанасяйте вечер, защото си е мазничък и макар да не съм тествала, не мисля че ще бъде удачна база за грим.




Аромата му също е доста наситен - нещо натурално и леко цитрусово - аз, макар и фен на сладкишените аромати, го обожавам.

Изработен е с органично слънчогледово масло, екстракти от дива теменуга, лайка, невен и ревитализиращ екстракт от розмарин. Вижте пълния състав тук:




Опаковка:
Предлага се в три разфасовки 75/30/10мл, като във feelunique съм срещала само първите две. Моята е най-голямата, тъй като, както обикновено, те са най-изгодни. Малката пък е по-удачна при пътувания, особено впредвид завишената вероятност от изсушаване на кожата тогава. Skin Food бързо ще я "нахрани".
Тубичката му е метална, лично на мен ми харесва, а вие преценете за себе си.




Като цяло, възможно е крема да не допадне на всеки. Ние се сработихме чудесно, но ако вие си падате по леки, по-неангажиращи кремове - най-добре да го пропуснете. За всички останали силно го препоръчвам - определено оправдава името си.
Количество: 75мл
Цена: £9.95

Comments

  1. Чела съм много добри отзиви за бранда, но досега не съм изпробвала техен продукт. Благодаря за ревюто :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на мен ми се иска да пробвам още :)

      Delete
  2. Страхооотни снимки както винаги! Не бих си взела точно този крем за лятото, понеже ще ми дойде тежичък, но иначе ползвам продукти на Weleda за тяло - пилинг и масажно олио и съм много доволна.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, аз както казах на Тея във фб - по-скоро е зимен, но аз си го ползвам и за петичките сега :D

      Delete
  3. Ще го пробвам и аз,но за зимата :)

    ReplyDelete

Post a Comment