Palmer's Cocoa Butter Formula: Поръчка от feelunique.com

| Do not be too hard, lest you be broken; do not be too soft, lest you be squeezed.
                                                                                                                           - Ali ibn Abi Talib

 Преди време споделих във facebook за намалението във feel unique на Palmer's Cocoa Butter Formula и как дори и без него излиза по-евтино да се сдобиеш с продуктите на марката от извън България. За днешната публикация реших, че ще бъде полезно да споделя малко повече по темата, както и първите ми Palmers придобивки. 
Spoiler alert: определено няма да са последни..



Palmer's Cocoa Butter е марка, която може да се намери в българските дрогерии (Лили, ДМ), но може и да не сте ѝ обръщали особено внимание, защото цените тук са малко по-високи от обичайните дрогерийни марки. Един лосион за тяло например върви около двайсеттина лева. Истината е, че (преди време някой някъде беше споменал, че) в чужбина тези цени са доста по-ниски. Първоначално не отдадох особено значение на тази информация, защото колкото и да имах желание да пробвам още нещо какаово - ми липсваше международна карта за пазарувания.
Вече бидейки собственик на такава - една вечер, докато за пореден път разглеждах feel unique, установих че предлагат Palmer's Cocoa Butter и точно в момента имат -25% намаление. Помня, че прекарах часове пред компютъра, разглеждайки продуктите и най-сетне, доста след полунощ, избора беше направен. 
Спрях се на 4 продукта, сега съжалявам, че не бяха повече, но тогава не исках да рискувам без да знам дали ще съм наистина доволна. Ревюта ще има в бъдеще, а сега по няколко думи за всеки от тях:
(Ако сте пропуснали публикацията за това как се прави поръчка от feel unique - вижте я тук)




Palmer's Cocoa Butter Formula Firming Butter
Стягащ лосион за тяло със супер удобна помпа. Както повечето продукти на марката ухае много приятно на (сладко) какао.
Цена: £4.99 (с -25%: около 9.30лв, в Бг: около 18-19лв)
Количество: 315мл

Palmer's Cocoa Butter Formula Cocoa Body Scrub
Ексфолиант за тяло. Само вижте как изглежда вътре - очевидно трябваше да бъде в ръцете ми (и да се омазвам до уши).
Цена: £4.99 (с -25%: около 9.30лв)
Количество: 200гр
Масло против стрии. Спокойно, не съм бременна, просто отново видях снимки на консистенцията му в нета и знаех, че ще ми допадне много. Интуицията не ми изневери с никой от четирите продукта.
Цена: £5.49 (с -25%: около 10.30лв, в Бг: около 22лв)
Количество: 125гр
Това стикче първоначално мислех, че е балсам за устни. Like I need more lip balms...  Оказа се, че е предназначено за омекотяване на сухи участъци по тялото като лакти например. Even better. 
Цена: £2.79 (с -25%: около 5.20лв, не се предлага в Бг)
Количество: 14гр


Ароматите на всички продукти са божествени, цените са двойно по-ниски от тук, кожата ми е мекичка.. с две думи останах много, много доволна от всичко - не мога да спра да ги ползвам и нямам търпение да хвана някое друго намаление, защото съм си набелязала куп други неща.
Препоръчвам ги и на вас, ако можете искате почакайте и ревютата. Снимките отдавна са направени, но за текста не знам кога ще дойде на дневен ред...
Прекрасен уикенд от мен!


Comments

  1. Честити! Изглеждат много добре.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси и не само изглеждат :))

      Delete
  2. Ооо много полезен пост! Тъкмо се канех да си поръчвам лосиона от българския им сайт.... Доста голяма разлика в цените... Сега даже за с -45% във http://www.feelunique.com ...
    www.artennviu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. А защо ще го поръчваш за в бг? - има ги в Лили. Но така или иначе, ако имаш карта - feelunique и това е ;)

      Delete
    2. Изобщо дори не съм обърнала внимание, че ги има в Лили, НО във feelunique определено е много по-изгодно :))

      Delete
  3. От теб научиx за feelunique, и след като е доказан реших да си напазарувам и аз :D В момента има доста голямо намаление на избрани продукти, дори и на марката Palmer's Cocoa Butter. Oт Palmer's Cocoa Butter си взех лосиона / Palmer’s Cocoa Butter Formula Body Lotion 250ml само за £2.96/ и балсам за коса / Palmer's Coconut Oil Formula Repairing Conditioner with Vitamin E 250ml само за £2.99/. Имам големи очаквания, дано да са оправдани :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, знам за двата продукта, аз чакам пак да намалят цялата марка, тъкмо дотогава ще поизхабя тези неща и ще поръчам купищаа :))))
      (мн се радвам, че съм помогнала с инфо за сайта:))

      Delete
    2. Исках да си купувам хубави неща, но от надежни сайтове. И тогава се появи твоята помощ за сайта и съм спокойна, че има от къде да се поръчва, а и общо взето във feelunique почти винаги има някакви намаления, което е супер!
      Хубав и усмихнат ден от мен :)

      Delete
  4. Миналата седмица си купих масло на Palmer`s и останах толкова доволна,че ще им изкупя със сигурност целият асортимент :) За една седмица толкова грандиозна промяна в кожата ми не съм виждала с друг продукт. Feelunique имаха 40% намаление на лосиона за стягане на кожата, така че поръчах и него. Ще очаквам с нетърпение всичките ти ревюта :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз реших да пропусна тези намаления, понеже напоследък поръчвах прекалено много, сега малко ме е яд, ама.. стига съм харчила пари, имам достатъчно неизхабени продукти..

      Delete
  5. Жаки и аз поръчах лосиона за стягане на кожата и като прочетох ревюто на Теди, още повече се радвам, че направих добър избор. Даже ме е яд, че не поръчах повече :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Още не е ревю, но и това ще имa :P

      Delete

Post a Comment