Favorites: Април 2014

| April is the cruelest month, breeding lilacs out of the dead land, 
  mixing memory and desire, stirring dull roots with spring rain.
                                                                        ― T.S. Eliot

 Каквооо, април месец свърши??! "КОГА?!" - както би казала една.. телевизионна личност.. 
Сякаш онзи ден се опитвахме да излъжем някой, а сега вече празнуваме ... кой деня на труда, кой 6-те дни на почивка.. Сега като се замисля - цели четири поредни месеца имат празнична първа дата - март, април, май и юни..



Ииии ето ни отново след рекламите..  с любимите ми продукти за април:



лак Essence Pro white glow
Нямах особени очаквания от този лак, а и какво толкова да очакваш от основа с избелващ ефект. Оказа се обаче, че наистина придава по-красив и бляскав вид на ноктите и с удоволствие го използвах в дните, когато исках да си дам свобода от цветните лакове. Прави ноктите наистина по-жизнено розови и неутрализира пожълтелите връхчета.

глос Essence 01 baby doll's favourite
Чувствата ми към глосовете се промениха значително през последните месеци. Навремето съм имала някакви несполучливи покупки и оттогава избягвах всичко различно от прозрачен глос. За щастие напоследък се сдобих с всякакви цветни варианти и установих, че всъщност може да ми харесват доста. Конкретно този е разкошно розово с неустоим сладък аромат..

червило Golden Rose #127
След като преди време бях писала за 3 от червилата на марката се вдъхнових и си взех още две. Първоначално съжалих за избора си на точно този цвят и той дълго стоя в шкафа, поради простата причина, че беше твърде светъл и придаваше кифленски/кокоши вид на устните ми. Наскоро реших да го използвам за база на розовеещите гланцове, с които се сдобих, и го нанасях само с леко потупване, колкото да придаде цвят. Ефекта беше страхотен и както се вижда - от дълбока резерв, вече е сред голмайсторите ми..
(Незнайно защо на снимките цвета изглежда доста по-тъмен, отколкото е всъщност на устните, а именно - доста бледо розов)

Bioderma Matricium
Сигурно сте чували за тези ампулки, а може и да сте ги тествали преди време от Pinks кутията. Лично аз много ги харесах тогава и сега правя пълен цикъл от един месец с 30 ампули (една кутия). Повече за тях ще споделя съвсем скоро в отделно ревю, дотогава само ще кажа какво представляват - Matricium e продукт предназначен да подпомага процеса на възстановяване на кожните тъкани - грижа, от която моята кожа определено има нужда.

очна линия тип писалка Essence
Поредния продукт на Essence, но след цветното им събитие имах доста открития. Писалката е супер удобна, не се размазва и "пише" без да се "задръства" от сенките по клепача. Прекрасен продукт - препоръчвам с две ръце!

измивен гел Bioderma Sebium
Доскоро използвах гела на Vichy. В началото бях доволна, но напоследък бяха започнали да ми излизат доста пъпчици и реших да сменя грижата Не знам дали се дължеше на тази смяна или Много приятен на ползване, само капачката е доста неудобна..

сет за вежди Catrice
Преди време писах, че конкретен цвят от палитрата на Sephora ми беше любим за веждите, но тъй като не исках да го изхабя си купих този сет. В началото още не можех да свикна с различния нюанс, но вече свикнах и много си харесвам целия сет - има си четчица, огледалце и т.н, които рядко ползвам, но факта че ги има е супер, понеже много улеснява при пътуване. Просто чудесно попадение за всяка козметична чантичка.




Това бяха моите любимци, следващата седмица очаквайте travel пост, а сега ви пожелавам пълноценна 6-дневна почивка и до скоро!

Comments

  1. Izmivashtia gel go ima I v drug format - s pompichka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дa знaм, големия формaт. Aз имaм тaкъв нa Виши. Но този го бях взелa в комплект с крем.

      Delete
  2. С помпичката е 500мл опаковката :)На мен ми е малко изсушаващ, затова го ползвам през няколко дни.
    Сетът за вежди е сред моите любимци също, но от разнасяне по екскурзии се надраска опаковката.
    Очаквам впечатленията ти от Matricium-а.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, надрасква се, но иначе ми е много удобен и компактен.. кутийката някак много повече ми ляга на сърцето от тази на есенс например..

      Delete
  3. Тези червила на Golden rose са чудесни, особено като се има предвид цената им!

    ReplyDelete
  4. Гела на Bioderma ми хареса на мен, но реших да сменя с някой за чувствителна кожа вече. А избелващото лакче на Essence нямам търпение да си го взема и да го пробвам щом действа, защото имам голям проблем с ноктите, веднъж да пропусна да сложа основа преди лака и вече ноктите ми са попили цвета и изглеждат противно :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Имай предвид, че то не избелва ноктите, а просто покрива реалния цвят.

      Delete

Post a Comment