Нови козметични придобивки, част 8

| Don't give a woman advice; one should never give a woman anything she can't wear in the evening.
                                                                                                                          - Oscar Wilde

 С наближаването на края на месеца, започнах да планирам обичайния пост с любимци, но се оказа, че повечето продукти все още дори не съм показала в блога. Тъй като държа на хронологията пренасочих вниманието си към пост с новите ми придобивки. Не бях мислила за него по-рано, тъй като знам, че не съм пазарувала почти нищо. Когато обаче се сетих, че трябва да включа и подаръците от PR-и или от близки хора - положението стана .. "международно".
Please don't judge me... явно просто много съм слушкала...



И така -  като цяло лявата част от горната снимка е с мои покупки, двете палитри са подарък от приятеля ми, а дясната част са продукти, предоставени ми за проба от PR.
Започвам по части:


Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain Honey
Напоследък любопитството ми към продуктите за устни се разраства ли разраства. Дълго време избягвах покупката на тези стейнове, понеже чувах, че цената им не е оправдана, но накрая любопитството ми надделя. Цената наистина си е висока, но продукта е хубав и интересен за мен, затова не съжалявам изобщо.
Цена: 17.80лв

спирала Maybelline The Rocket
Отново много популярен продукт. Аз бях ползвала другия бестселър на марката - The Falsies и бях доволна, затова след като настоящата ми любима спирала на Essence беше на привършване, реших да се възползвам от намалението и да се сдобия с ракетката. Определено много сполучлива покупка - очаквайте повече скоро.
Цена: 8.50лв

мицеларна вода Bioderma
Пресни покупки - още неразпечатани, както личи по снимката. Вчера имах път край Ремедиум и реших да се запася с този промо комплект от две води, втората, от които излиза на цена 2.99лв.
Цена: 22.80лв

комплект за вежди Catrice
Откакто свърши предходния ми комплект, използвах един от цветовете в палитрате ми на Sephora. Върши наистина страхотна работа, но не исках да изхабя целия цвят само за веждите си и затова заложих на комплекта на Catrice. Все още ефекта със Sephora ми допада една идея повече, но се опитвам да съм по-практична. А пък тази кутийка си е практична и мнго удобна за дамска чанта - съдържа огледалце, пинсетка и четчица. Ако си търсите подобен продукт  мисля, че няма да сгрешите с този.
Цена: 8.20лв

фдт Bourjois Healthy Mix Serum
Както писах в последния пост с празни опаковки - фдт-а на Rimmel свърши изневиделица. Още не бях обмисляла покупката на нов и затова малко инцидентно заложих на този на Bourjois. Спомних си, че бях чувала добри отзиви в youtube, а и преди постоянно използвах другият вариант (не серум). Засега съм доволна, но открих друг любимец, който ще видите най-долу.
Цена: 22лв

маска за коса с масло от ший Lovea
Заедно с мицеларната вода, маската и следващия балсам са покупки от Ремедиум от вчера. Всичките ми маски, балсами за коса и прочие свършиха и имах нужда от нови. Пробваше ми се нещо ново и етикетите на тези два продукта ме заинтригуваха с обещанието за 95% натурален състав. Очаквайте отзиви, отсега мога да кажа, че маската мирише на лосион против изгаряне, следователно ми напомня за лято и море... ех..
Цена: 9.50лв

балсам за коса с мароканско масло от арган  Lovea
Този балсам не е толкова благоуханен, но пък етикета твърди, че е био, а пък и моята коса "яде" доста, така че прецених, че да си тръгна само с една маска е твърде несериозно. 
Цена: 11.20лв

палитра Urban Decay Naked 2 
Най-сетне успях да я издебна в hqhair.com! Подозирам, че ги бяха пуснали по случай св.Валентин и пак се изчерпаха за отрицателно време, но успях. Това е първата ми палитра от серията, много съм доволна, че най-сетне е в ръцете ми и от първо лице мога да разбера за какво е цялата истерия по нея. Ще пиша повече за нея в бъдеще, въпреки че едва ли много хора са изпуснали безбройните ревюта и гримове из нета.

палитра theBalm Nude 'Tude
Заедно с Naked 2, тази палитра беше част от wishlist-а ми за 2014-та и също дълго чаках да се появи налична, този път във feelunique.com. Там поне имат уведомяване по имейл и един щастлив ден най-сетне го получих. В общи линии поръчахме и двете палитри почти по едно и също време, тази конкретно ми беше подарък за 14.02. Просто прелест.
Както писах по-горе - и двете палитри са подарък (<3), затова няма да отбелязвам цени (може да ги видите в wishlist поста), също и за продуктите по-надолу, които са ми предоставени от PR.




Новият коректор на Bioderma ви показах още в публикацията си за поредното чудесно събитие, което марката организира за блогърите. Реших леко да дублирам показването му, тъй като вчера получих и чашата, която ръчно надписах на споменатото събитие. Надписът скромно гласи - world's best blogger.  Ако сте пропуснали публикацията - още веднъж включвам линк, защото беше  много интересно.


Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox
Тук любимата ми хронология леко куца, но продуктът ми беше изпратен за проба от Strawberry.net преди около месец и не беше удачно да бавя ревюто за след придобивките. Ако сте го пропуснали - цък за ревю.



Следват две порции от Oriflame:


Горната снимка споделих преди време във Facebook, но ето я вече и в блога. Преди време от Oriflame започнаха една много интересна инициатива, включваща част от блогърите - на снимката по-долу виждате чисто новата серия на марката - The One, която заедно с другите блогъри ни се предостави възможността да пробваме първи.
Планирах една цяла въвеждаща публикация по темата, но така и не успях навреме, но пък очаквайте още тези дни ревю на някои продукти, а в бъдеще още много информация, снимки и материали.


Ако ви е интересно какви са продуктите на снимката, изброявам:
фон дьо тен, коректор, 2 червила, 4бр кремообразни сенки (на клепача се трансформират в прахообразни) и спирала.
(Първата порция продукти The One ще бъде представена официално в каталог #5 на Oriflame)


И така, доста новости, доста колаборации, очакват ни интерсни месеци, аз нямам търпение, а вие? 

Comments

  1. Честити придобивки! Палитрите са прекрасни! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, да толкова е хубаво като чакаш дълго нещо и най-сетне е в ръцете ти :))

      Delete
  2. Ехеее колко много нови неща =) И аз загледах промо пакетите на Биодерма, но ще изчакам да ми свърши мицеларната вода първо. Кутийката на Catrice изглежда доста практична наистина, но определено не е от нещата, което бих носила в дамската си чанта, тъй като не виждам кога ще ми потрябва да си оправям веждите по път. Аз използвам сета за вежди на Essence, който като изключим четчицата си върши добре работата =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и аз не го нося в чантата, имам си едно малко моливче за дооправяне ако се наложи, но е практично за път, а и определено е по добре от цялата палитра, която ползвах преди :))

      Delete

Post a Comment