Fusion Beauty Ultraflesh Shinebox

| A smile is the light in the window of your face that tells people you're at home.
                                                                                                - Unknown

 Макар да е още февруари, слънчевите лъчи напират ли напират. И ако цяла зима сте си намирали оправдание, вече е крайно време да  извадите хайлайтърите и нека светлината бъде с вас!



Продуктът фокус на днешното ревю ми беше любезно предоставен от Strawberry.net и представлява компактна кутийка за блясък от три нива, всяко, от които съдържа хайлайтър под различна форма.
Опаковката е малко обемиста, но пък оригинално замислена и достатъчно стабилна и подходяща за пътуване. Определено изглежда стилно, а всяко от нивата може да се завърти на 360°.



Първото ниво съдържа прахообразен хайлайтър в много приятен телесно розов нюанс. Лично на мен той много ми допада, защото е доста близък до цвета на кожата ми и мога да го нанеса на целите бузи, като пропусна ружа и придава много свеж и естествен вид. Разбира се, за този ефект е необходимо да се нанася леко, защото е доста богат на блестящи частички.



Второто ниво съдържа два кремообразни хайлайтъра - един златист и един розов. Тях обичам да нанасям на клепачите, когато не искам да слагам сенки, а само да освежа и озаря очите си. Разбира се могат да се използват и за бузите и дори тялото - вероятно през лятото ще наблегна повече на това им приложение. Нанасят се меко и лесно.



Трето ниво съдържа две автоматични моливчета - бяло (all over shimmer) и нюд (nude shimmer). И двете естествено са с перлен блясък. Много меки и добре пигментирани. Могат да се нанасят като акцент във вътрешната страна на окото, за хайлайт под веждата и изобщо където решите, че имате нужда от допълнителен бляскав акцент. Удобни са да се носят и отделно в козметичния ви несесер.



Кутията не съдържа парабени. Пълният състав можете да видите на снимката горе.


кремообразни хайлайтъри в ляво, прахообразен в дясно

моливи, прахообразен хайлайтър, кремообразни хайлайтъри


Продуктът е качествен и доста мултифункционален. Може да бъде поръчан от Ягодка тук с безплатна доставка.
Цена: 46.50лв.
Количество:
прахообразен хайлайтър - 4.2гр
кремообразни хайлайтъри - 3.2гр
моливчета - 0.19гр

* Продуктът ми е предоставен от strawberry.net.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

На вас хареса ли ви?

Comments