Втора поръчка от Impala Online

| A budget tells us what we can't afford, but it doesn't keep us from buying it.
                                                                                   - William Feather

 Тъй като определено останах доволна от първата си поръчка от Импала - реших да поръчам още малко неща, които ми се сториха интересни и исках да пробвам. Споделям ги за всички, които проявяват интерес.
Няма да навлизам в много подробности относно самата доставка.
В предходния пост съм писала по-подробно. Само набързо ще спомена, че всичко е наистина добре опаковано и за поръчки над 25лв. доставката е безплатна (за цялата страна).Преминавам към самите продукти. Постарах се да покрия сумата за безплатна доставка и ето какво си избрах:


SPA Продукт за растеж на ноктите  (2.10лв)
Гел за отстраняване на кожичките  (2.10лв)
Витаминен комплекс  (2.10лв)
Топ лак за стъклен ефект  (2.10лв)
Четка за руж №7  (6.00лв)
Руж (3.70лв)
Очна линия 501 (4.70лв)
Очна линия 505 Precise Eyeliner  (3.90лв)

Тъй като бях доста доволна от топ лака на марката, който имах, исках да пробвам повече подобни продукти. Същото беше и с очните линии. Писала съм повече за тях тук. #504 естествено не го ползвам, защото не става за нищо, #502 подарих, а #511 използвах до последно и ще видите в следващия пост с празни опаковки.
Новите две очни линии, които поръчах са с твърд писец, едната е тип писалка, а другата стандартна. На този етап съм доволна. Повече ще пиша в евентуално ревю в бъдеще.
Вишневият лак е номер 30 и беше подарък към поръчката. Ако си спомняте предния път бях получила острилка във формата на сърце, на която много се зарадвах. Знам, че и други хора са получавали острилки, затова се радвам, че този път подаръка е различен.
Ружът беше от продуктите на Impala, с които не съм имала допир досега, но бях виждала в други блогове и исках да пробвам. Избрах си тъмен цвят, защото нямам подобни, а и сезона го предполага. Харесва ми как стои, предвид цената си няма как да е особено траен, но съм доволна.
Четката за руж е единствения продукт, от който сякаш не съм особено очарована. Ще ѝ дам още малко време, но ми се струва доста непокривна, издава скърцащ звук по бузите ми и оставя косми..

Както казах бях доволна от топ лака на марката, който имах - доста дълго време не се сгъсти изобщо. Вече имах нужда от нов обаче, както и от база. Ето как изглеждат четирите шишенца, които избрах. Повече за тях сигурност ще виждате в бъдещи постове с маникюри:Надявам се да съм била полезна.
В следващия пост ще ви покажа последните си празни опаковки. Доскоро!

Comments

 1. Супер, много ми хресва цвета на лака - пише ли кой номер е :) Може да се обзаведа с него ако го открия в Елитис.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, забравих да го проверя и се сетих докато пиша. Довечера ще го добавя:)

   Delete
 2. Много ще се радвам, ако споделиш мнението си за продуктите им за нокти :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Както написах имам добри впечатления - досега толкова "воднисти" преполовени лакове не съм срещала.
   Ще пиша повече и занапред.

   Delete
 3. Много харесвам четката за руж, от техните само тази ми е за лице. Държа я в "чорапче", за да не се "разперва". Обикновено галя леко ружа с нея и загребва достатъчно, за да сложа с едно докосване, а после, ако желая, пак "топвам" леко и напластявам. Не е паднало и косъмче от нея, въпреки, че я "пера" всяка седмица. Много е възможно обаче да има разлика в различните партиди. Дай й шанс с няколко различни ружа преди да я забуташ в някое чекмедже :-)
  пп цитатът е много верен :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Благодаря ти за коментара, опредлелено смятам да я поръчкам преди да я затрия. Имам чувството, че тоя Бочко прекалено я изми .. с една друга четка (ветрило) пък беше бухнала като бомба. Ще се пробвам да я измия с нещо друго.. но това с космите нз... другите ми четки на Импала не се скубят..
   Ще видим какво ще става.

   Delete
  2. една идея балсам за коса й сложи :-)

   Delete
 4. Аз пък се записвам да чакам отзив за топ лака. "Стъклен ефект" - уууу, звучи много "фенси" :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Деси, ще пиша по въпроса в някой от следващите маникюри. Засега само един път съм го пробвала.

   Delete
 5. Очната им линия с твърд писец беше една от първите, които някога съм използвала и до колкото си спомням не беше никак зле. Аз също ще чакам с нетърпение отзива за топ лака :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Аз нещо съм си харесала тази, която ми свърши (511) - тя е с мек, пробвала съм и двете с твърд (501 и 502), но самата консистенция на 511 е една матова и много ми харесва.

   Delete
 6. Много хубави покупки. Да са ти честити! ;)
  Крайно време е и аз да направя поръчка от този сайт. :))

  ReplyDelete
 7. При мен след третото пране четката за руж за нищо не става :( "Бухна" ужасно и не ми допада как нанася продукт...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Да, при мен още след първото. С Бочко ли я изпра, въпреки че едва ли има значение..

   Delete
  2. Единият път е прана с Бочко, другите с някакъв друг бебешки, който имам под ръка :)) Но при положение, че всички четки си пера по един и същ начин, а тази не оцеля..не говори добре за нея в моя случай.Може Тея да е права и просто да са скапана партида :))

   Delete

Post a Comment