Празни опаковки, част 16


 Знам, знам.. почти не пиша напоследък, но какво да ви кажа - като ме хвана една пролетна умора..
и така до септември.. :) Представете си само колко продукти съм изхабила оттогава.. а сега си ги представете в 4 хартиени торбички в шкафа у нас. Прилежно чакащи ред из страниците на блога.. Ами нека не губя и секунда повече и да започна с първата порция. Не се учудвайте, че ще видите коледни лимитирани продукти - все пак това е някъде от началото на годината...





крем за ръце L'occitane Fleur de Cerisier
Първи допир с марката и като цяло съм доволна. Кремчето беше приятно за ползване, но не се чувствам достатъчно въодушевена да се забързам към магазина пак.

крем за ръце The Body Shop с масло от ший
Още един крем за ръце - този беше част от третата ми поръчка от The Body Shop (повече тук). Също никак не лош крем с лека консистенция и приятен аромат.

коректор Rimmel Wake me up
Използвах го преди да открия течния камуфлаж на Catrice. Оттогава само повтарям поръчките на втория и съм почти незебележима ;))

фон дьо тени Rimmel Lasting Finish, Avon Luxe и L'Oreal True Match
В тази порция празни опаковки са се събрали цели 3 фон дьо тена. Честно казано и трите се представиха подобаващо и бих купила отново.

ексфолиант за лице Pirin Dream
Не е лош- частичките в него бяха ситни и опаковката беше супер практична. Въпреки това някак не ме спечели .. може би защото ароматът му не беше .. вдъхновяващ.. Беше ми интересно да го пробвам, но едва ли ще повторя. 

спирала Avene Couvrance
Наистина много добра спирала. Лошото е, че има няколко спирали на доста по-ниски цени, които харесвам поне толкова и даването на пари за тази на Avene се оказва просто лошо финансово планиране. 




маслен лакочистител Lilly
Единствен и неповторим. Толкова.

скраб за тяло Freeman с гуава
Разочароващ продукт, който ще влезе и в публикация за разочароващи продукти. Скоро.

душ гел Yves Rocher лимон и босилек
Yves Rocher винаги имат какво интересно да предложат в отдел 'душ гелове'. И този не е изключение. Има леко билков аромат, но определено освежаващ. Изхабих го с удоволствие.

душ гел Yves Rocher пикантна ванилия
И още един душ гел на Yves Rocher - беше част от коледната лимитирана серия на марката. Сега като се замисля - нямам търпение да стане време за тазгодишните колекции.. Ех.. 

тоник за тяло Apivita
Бях получила този травъл размер преди време, заедно с куп други благинки от марката. Ароматът му е унисекс и е наистина свеж и тонизиращ. Като цяло Апивита е сред любимите ми марки, вероятно бих заложила на нещо по-елегантно като аромат в бъдеще, но никак не бих казала, че този тоник е лош. 

течен сапун Yves Rocher портокал и бадем
Беше ми много любим, но за съжаление свърши. Страхотен леко горчив аромат на бадеми. Мисля, че е лимитиран.. надявам се да го върнат поне по празниците..




топ лак Essence
Tова е поредната опаковка и възнамерявам да си купувам още много такива. Изпключително достъпен и много ефективен - задължително го пробвайте, ако все още не сте.

матова база O.P.I
Хареса ми доста, но за момента не възнамерявам да я купувам отново (скоро). Бях си взела един комплект, тъй като имах проблеми с ноктите и сега, когато вече се пооправиха ще разчитам, на по-бюджетни опции и да се надяваме няма да имам нужда да се "лекувам" отново.

лакове Golden Rose 122 Jolly Jewels и Holiday #70
Можете да видите първият в действие тук. Holiday #70 пък беше единствения "пясъчен" лак, който ми хареса достатъчно, за да ги го купя, а в последстиве и да изхабя докрай. 

лак Perfect S47 Движа се доста добре с резолюцията да изхабя 10 лака (без база и топ) до края на годината. 4 - done! S47 можете да видите в действие тук.

лак Maybelline Extreme BlackCurrant
Много любим лак - чудесен цвят и формула. Със сигурност ще си го взема пак, когато поизхабя сходните нюанси в колекцията си. Препоръчвам.

очна линия Impala
Tази очна линия не беше нищо особено. Достъпна е .. възможно е да я купя пак.

силиконов молив Impala #13
Харесвам тази серия на Impala, но към точно този цвят не посягах често и изсъхна. Сбогом!

сет за вежди Catrice
По-светлия нюанс ми вършеше чудесна работа, но свърши. Междувременно кутийката, която иначе беше доста удобна се разпадна тотално. Вероятно няма да го купя пак, тъй като използвам наличните си палитри, където почти винаги мога да намеря цвят подходящ за запълване на веждите. 


И най-сетне дойде моментът тези продукти да заминат в коша. Какви са вашите впечатления от тях, ако сте имали възможност да ги ползвате? Толкова от мен за днес, очаквайте скоро и първата част от новите придобивки за периода на пролетната ми умора :) 
See ya soon! 


Comments

  1. Този топ лак на Essence и аз го обожавам, но никъде не го намирам вече. Да не са го махнали от щандовете си или просто е толкова търсен :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Иве, преди няколко месеца беше изчезнал, но оттогава съм го виждала редовно..

      Delete
  2. Бих казала, че душ гелът на Yves Rocher с лимон и босилек наистина е разкошен. Обичам такива свежи аромати!!!

    ReplyDelete
  3. Използвам спирала Avene Couvrance от доста дълго време и за мен е най-добрата.

    ReplyDelete
  4. Аз също ползвах течен сапун Yves Rocher, но вече не се предлага.

    ReplyDelete

Post a Comment