Анализ на кожата, съвети и подбор на продукти с екип на Oriflame


 Преди около месец получих покана от моя приятелка - предложение за тест на кожата на лицето и програма за грижа. Процедурата беше напълно безплатна и не само ще ви споделя за нея, но и ще ви поканя вие също да я опитате безплатно. Къде и как? - четете по-надолу.



Албена и Катя са майка и дъщеря, които работят в партньорство с Орифлейм. Имат офис в квартал Лозенец, където се проведе и нашата среща. Започнахме със здравословна супа с крутони и си поговорихме за красота и козметика - моята връзка чрез блога, тяхната - чрез работа за козметична марка. Обясниха ми, че далеч не са само консултанти - за тях това е семеен бизнес, в който Албена и съпругът и са над 20 години и са достигали ниво Изпълнителен директор в системата на Орифлейм.




Поговорихме и за услугата, която предлагат - компютърна диагностика на кожата на лицето и определяне на подходящи продукти от асортимента марката. Момичетата изготвят програма за грижа на лицето и по желание - Катя прави лек ежедневен грим. Покупката им обаче не задължителна. Попитах ги какво печелят от това, защото ми се стори (а сигурна съм и на вас), че това си е сериозен труд без гаранция дали ще бъде обезвъзмезден някога. Отговорът беше, че в най-честия случай хората са доволни и стават потребители.




И така какво представлява самата процедура - нищо страшно - нужно е единствено да се направи на чисто лице. Накрайникът, който замерва показателите само се допира до кожата, без да създава никакъв дискомфорт. Основните критерии за състоянието на кожата са нейните хидратация и омазняване. След като получих тази информация започна по-интересната (за мен) част - персоналната консултация. Макар да се интересувам от темата и да полагам доста грижи за кожата на лицето си - винаги има какво ново да се научи. Винаги има нещо, което мислим, че правим правилно, а се оказва, че може и да не е така. И затова силно ви препоръчвам да се възползвате от възможността за тази консултация. На мен например ми беше много полезно да разбера, че в момента кожата ми няма нужда от серум повече от 2 пъти седмично или че сутрин мога да избягвам измивния гел и да ползвам само почистващ тоник. (Оказва се че съм била твърде стриктна в старанието си, шшшшт..)

След като изяснихме всички детайли, свързани с грижата за кожата ми и получих персонално изготвен план - с Катя се поровихме в козметичното й куфарче, за да изберем продукти за грима ми. 




Както вече ви споделих цялата консултация не задължава с покупка на продукти. Аз получих като комплимент доста голяма селекция от неща, които да мога да тествам и съответно да споделя в блога дали все пак са били успешно решение за кожата ми (или това беше един напълно изгубен неделен следобед ;)). Няма да се спирам на всеки продукт поотделно, само ще кажа няколко думи за най-изявилите се, а повече отзиви ще има в последващи постове.




Най-любимият ми продукт, разбира се, е червилото (споделих ви го в предходния пост с любимци). То няма нищо общо с грижата за кожата (не точно - защото съдържа подхранващи масла), но пък отделих безумно много време в избора му, сигурно повече отколкото на всяко друго червило досега. Може би, защото колекцията ми доста нарастна и исках нещо, което да е хем различно, хем супер практично, хем и да е в най-красивата опаковка (колко малко му трябва на човек нали...). Първоначално много си бях харесала серията Giordani Gold - Бижу заради разкошната опаковка, но на финала Muted Plum от серията Giordani Gold победи, тъй като нюансът беше точно това което имах нужда - my lips but better, но с малко повече цвят и акцент на устните.

Но стига за червилото, мисълта ми беше, че когато подбора е персонален и с малко 'помощ от приятел' - резултатите са много по-впечатляващи.
Останалите ми любими продукти са серумът и нощния крем от серията True Perfection. Особено в комбинация правят кожата неустоимо мекичка, маската от същата серия (маските, и особено хидратиращите, са ми слабост) и не на последно място тоника за лице, който има много приятен аромат и нежна формула.

Ако сте любопитни и за своята кожа - от какво се нуждае, какво може да се подобри, какво да се премахне от режима ви - възползвайте се от възможността да посетите това приятно местенце и да се оставите в ръцете на Бени и Катя, които сигурна съм, ще ви приветстват топло.




През следващия един месец услугата е напълно безплатна и ще можете да де възползвате от:
  • Компютърна диагностика на кожата на лицето 
  • Консултация и тестване на подходящи за вашите нужди продукти 
  • Персонална система за грижа за кожата 
  • Ежедневен грим 

Всички са добре дошли, освен ако не са регистрирани консултанти в системата на Орифлйм или вече имат свой консултант. Единственото, което е нужно е да се намирате в София и да се обадите предварително да си запишете час.
телефон: 0886702423
адрес: София, ж.к. Лозенец, ул. “Митрополит Кирил Видински” 8, офис 1.
А за повече информация вижте тук.


Очаквам да разбера впечатленията ви! Надявам се да съм била полезна и до скоро!

Comments

  1. Много полезна информаци, благодаря! Определено ще пробвам някои от продуктите!

    ReplyDelete
  2. Мисля, че компютърната диагностика ще ми бъде много полезна, за да се грижа по правилно за кожата си. В най-скоро време ще си направя това изследване.

    ReplyDelete
  3. Жалко, че е само в София. И аз бих искала да си направя, трябва да намеря дали се предлага подобно нещо и във Варна.
    Наистина е важно да се попадне на професионалист, защото веднъж попаднах на страшно неприятна консултантка, която се опитваше да ме убеди, че аз имам суха кожа без да ме попита какви проблеми имам с нея, какви продукти използвам и т.н., но си настояваше упорито.

    ReplyDelete
  4. Много полезна статия!

    ReplyDelete
  5. Преди закупуването на каквато и да е било козметика трябва да се вземе предвид типа на кожата!

    ReplyDelete
  6. Bovada to expand casino's slots, blackjack and roulette positions
    Bovada 상주 출장샵 announced today it has agreed 전라남도 출장마사지 to 광명 출장마사지 acquire the Bovada online gaming business as part of a deal that will see the gaming 서산 출장마사지 operator play more than 구리 출장안마

    ReplyDelete

Post a Comment