Празнична лимитирана серия Yves Rocher


 Всяка година, малко преди коледните празници, от Yves Rocher пускат празнична лимитирана (и много ароматна) селекция от продукти. И този път имах възможността да пробвам част от тях и макар със закъснение ви споделям впечатленията си, преди да е изтекла промоцията, която върви до края на януари и определено си заслужава!

Нямаше как да не започна със свещта. Имам слабост към свещи и това си е. Знам, че не съм никак оригинална - всички блогъри/ютубъри са обсебени от тях, но ... *повдига рамене*
Дизайна на свещта е страхотен - стъклена чашка със златист кант и особено запалена изглежда много добре - вижте я на снимката долу - буквите светват в оранжев омбре ефект и внасят страшно много уют в цялото помещение. Има свеж аромат на захаросана ябълка. Не е много осезаем при запалване, но въпреки това свещта ми е много любима. Дори и кутийката ѝ е супер красива (на горната снимка).
Количество: 70гр.
Цена: 13.90лв. 6.95лв.






душ гел Пикантна Ванилия
Душ геловете на марката са много разнообразни и целогодишно можете да намерите не един вдъхновяващ аромат (моите лични фаворити са този с кафе и Monoi de Tahiti). Лимитирания вариант с пикантна ванилия лично мен не ме спечели с аромата си, но не бих го определила и като несполучлив. Иначе самия душ гел се справя отлично, има златиста празнична опаковка и е оранжев на цвят.
Количество: 200мл.
Цена: 6.60лв. 3.30лв.

блестящо мляко за тяло Портокал
Лосионът за тяло е с много приятен празничен аромат на портокал (най-вече) и канела и съдържа блестящи частици. Какво по-добро оправдание от празниците, за да се омажем отгоре до долу с блясък.. Не знам за вас, но аз дори нямам нужда от повод. Консистенцията му е приятна, не е мазна или тежка, попива много бързо, блясъкът и аромата не са натрапчиви, определено ми харесва доста.
Количество: 200мл.
Цена: 9.90лв. 4.95лв.




Освен всичко друго продуктите пристигнаха и в този красив несесер със златни елементи. Прелест.




Получих мини разфасовка на крема за ръце - идеален за дамската чанта и там и си стоеше по празниците (допълнителен плюс е оранжевата му опаковка, която се намира много лесно). Ароматът е същия като на душ гела - spicy ванилия. Доста сладникав, но консистенцията не е мазна или тежка. Дори е по-скоро леко водниста. Попива добре и хидратира. Дори почти съм го изхабила. 
Количество: 75мл.
Цена: 6.60лв. 3.30лв.




течен сапун Портокал и Бадем
Сапун за ръце не звучи като нищо glamorous и покрай всичко останало в магазина вероятно дори няма да му обърнете внимание, но всъщност този е любимият ми продукт от цялата днешна селекция. Първо дойде точно когато имах нужда от него и второ - има най-приятния аромат и много подходящ точно за измивен продукт - полъх на бадеми, който създава много чисто усещане по ръцете. Наистина адски удачен избор. А освен това и опаковката изглежда много приятно и определено няма да разгрози плота ви в банята. Отново е почти изхабен.
Количество: 200мл.
Цена: 6.60лв. 3.30лв.




Надявам се публикацията да ви е била полезна. Лично аз не бих пропуснала да се възползвам от чудесните цени на продуктите в момента (до края на януари). Ако вече сте успели да се сдобиете с нещо - ще се радвам да разбера впечатления. До скоро!

* Продуктите са ми предоставени от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. Много добри снимки . С каква програма обработваш?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, използвам Фотошоп, но най важни са апарата и светлината :))

      Delete
  2. къде и как може да се поръча комплекта ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, нещата не са комплект, има линкове за всеки продукт в публикацията (като кликнеш името на продукта). Също така във всички магазини на марката и някои дрогерии Лили.

      Delete

Post a Comment