Нови козметични придобивки, част 21


 Напоследък се сдобих с доста нови неща. Някои от тях ще бъдат представени в специални отделни постове с включени първи впечатления. Днешният пък пост ще включва всичко останало. Заповядайте:





SNB крем за ръце и лосион за тяло ябълка и канела, крем за ръце и душ гел Арония
Започвам с доза продукти, изпратени ми от PR. И първите са на SNB. Серията с арония е нова и приятна, а тази с ябълка и канела е точно като за коледния сезон. Ако вече сте на тази вълна - сигурно ще ви хареса. Малките опаковки пък са идеални за дамската чанта.

шампоан и балсам за коса Schwarzkopf Omega Repair
Серията е нова и ухае много приятно. Както се вижда по опаковката създадена е с помощта на Клаудия Шифър. Харесва ми, аромата се запазва по косата с дни.

мицеларна вода и тоник за лице Avon Nutra Effects
За тези два продукта вече успях да споделя отделни впечатления - вижте ги тук.




душ гел I love... Minty Choco Chip
Обожавам ментови неща, включително и mint chocolate chip сладоледа. Логично - когато видях този душ гел нямаше как да не си го отнеса в нас. Ароматът му е точно като на сладоледа, за съжаление нищо друго в него не ми харесва. Консистенцията му е твърде водниста и не прави почти никаква пяна. Не бих го препоръчала.

Palmer's олио против белези, крем за лице, лосион за тяло
От известно време Жани ми разказваше за магазин близо до Студентски град, където има много изгодни продукти на Palmer's (споделяла съм ви, че марката се предлага на няколко места в Бг, но принципно излиза по изгодно от чужбина)
Бях си набелязала олиото против белези във feelunique.com от известно време насам, както и лосиона за тяло. Цените им тук бяха почти като на сайта, да, с честите намаления щяха да излязат по-евтино онлайн, но пък тук бяха пред мен сега и на момента... Освен това на касата се оказа, че има някаква 'промоция' и вместо малката разфасовка ми дадоха голям лосион на цената на малкия.. Ами - идеално.

шампоан TRESemme Deep cleansing
Още нещо, което открих в гореспоменатия магазин, бяха шампоани на марката TRESemme, която по принцип не се предлага у нас. Естествено ми беше интересно да я пробвам, плюс това цената около 10лв за 900мл беше доста изгодна. Чудих се кой тип шампоан да избера и тъй като имах купища за проба вкъщи реших да взема нещо, което нямам (а не съм и имала досега) - deep cleaning варианта.




кремообразни сенки Maybelline Color Tattoo Creme de Nude & Creme de Rose
Кремообразните сенки на Maybelline са доста популярни. У нас нямаше много нюанси (поне имаме късмет с най популярния - On and On Bronze), но наскоро опциите се увеличиха. Бях виждала в интернет, че нюансите Creme de Nude и Creme de Rose са дубликати на paint pots на MAC. Така или иначе имах нужда от някаква база, която да изглажда цвета на клепачите ми, така че тези дойдоха точно навреме, затова и взех два. Единият е телесен с жълт оттенък, а другият с розов. Дотук ми харесват.

олио за коса Mоroccanoil
Мега популярното олио вече може да се намери и у нас. За съжаление от марката не знаят за моя блог и най-вече за количеството коса на главата ми, та добре че беше милата Мими, която ми подари шишенце, защото ако разчитах да го намеря в 'избрани салони' .. Ухае наистина приятно и ефекта над косата е видим. И това дотук добре.

лакове за нокти Flormar, Golden Rose, Essence
Разни лакове, които избирах оттук оттам.. Като цяло в търсене на нюанси, които нямам, но които не са набиващи се на очи. Няма да се спирам на тях един по един, мисля, че дори пропуснах да снимам няколко цвята.

фон дьо тен Rimmel Match Perfection 
Имах нужда от нов фдт и тази серия беше доста намалена в ДМ. Пробвала съм я вече и не беше лоша, затова реших да се възползвам. Иначе може би сте забелязали, че от Rimmel обновиха дизайна, а може би и формулата на серията, та вероятно затова старите продукти бяха намалени.. 

молив за устни Essence Femme Fatale
Моливите на Essence са вече достатъчно популярни и аз отдавна имам повечето нюанси, но напоследък все попадах на снимки на един ярко червен цвят - Femme Fatale. Не знам дали е нов и защо преди не съм го виждала, но като цяло е труднооткриваем по магазините. Дочух, че в Студентски град все още може да се намери и при едно случайно посещение натам успях да открия последния останал в Lilly. Йей!

червило Bourjois 14 Pretty prune
Определено нямах нужда от поредното тъмно червило след разхищението от последните месеци .. но .. Серията е нова или поне така изглеждаше и този цвят ми се стори много готино вамп-и попълнение... Абе просто нямам спирачки..


Ами това беше всичко засега. Очаквайте останалите придобивки + първи впечатления скоро.
Пейте си под дъжда и весел уикенд! До скоро!

Comments

  1. Честити! Много хубави покупки! Искам да знам кой е магазинът?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами намира се някъде срещу седми блок - отсрещната страна на шосето, не знам нито име нино нищо.. продават главно битови продукти.

      Delete
    2. Дааа,точно за него и аз си мислех :) Благодаря много! Ще го погледна.

      Delete
  2. Теди, тъкмо навреме ми идва тази публикация, че си идвам след няколко дни :) Задължително ще погледна моливчето за устни и новите на Maybelline :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано намериш молива. В София ли се прибираш? Не помня отткъде си, ако си тук - трябва да се обадиш да пием поне едно кафе!

      Delete
  3. Честити придобивки! Можеш ли да кажеш кой е магазинът с Палмърс до Студентски? Благодаря! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Магазина е на входа на Студентски, по бул.Климент Охридски, някъде срещу 7ми блок. Продават битови продукти, но не знам как се казва.

      Delete
  4. Шампоаните и балсамите за коса на TRESemme са прекрасни! Най-добрите, които съм ползвала. :) Харесва ми розовият лак на Есенс.

    http://mysweetpotion.blogspot.bg/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дотук не мисля че е най-добрия, но не е лош..

      Delete
  5. Преди месец си купих същия шампоан на TRESemmé, беше на някакво нечувано намаление - 900мл. за 2,60 паунда, но като цяло не е нещо специално... Ще се радвам да прочета ревю за сенките на Maybelline, ако решиш да направиш такова. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей, не планирам да правя ревю. Доволна съм, използвам ги като база и нямам никакви проблеми с тях.

      Delete

Post a Comment