SNB - Нови придобивки и първи впечатления


 Подготвяйки този пост си мисля колко е жалко, че не можем да усещаме аромати през компютъра.. Защото ако можехме - ех, какво вълшебно ухание има всяко от четирите ми нови попълнения от SNB.. шоколад, кокос.. толкова вкусно и изкусително, че да ви престърже стомаха.. Но, щом като не мога да споделя ароматите (и май за добро), нека поне споделя впечатленията си от продуктите:





Балсам за устни с шеа
Макар да имам неизчерпаеми запаси, винаги съм готова да пробвам нов балсам за устни и този определено не ме разочарова. Затова е толкова жалко, че за момента не се предлага официално на пазара... но да се надяваме, че скоро и вие ще имате възможността да го пробвате. Съдържа масла от какао, облепиха и шея и ухае много приятно. Харесва ми и консистенцията му - не е твърде мазен, нито твърде сух, нанася се и стои приятно на устните, подхранва ги и като цяло откакто го имам не съм спряла да го ползвам.
Количество: 3.6гр
Цена: n/a




Лосион за тяло
Консистенцията на лосиона е много приятна и мека, не е мазен и попива бързо, оставя кожата много мека, подхранена и с лек аромат на шоколад, кокос и ... лято. Няма начин да не ви накара да се размечтаете, нанасяйки го всеки път (or is it just me, i dont know..). Съдържа алое вера (което както знаем има успокояващи кожата свойства), уреа и витамин Е. Опаковките на лосиона и ексфолианта са стандартни, но ми направи добро впечатление, че имат холограмен стикер, даващ гаранция, че продукта не е отварян. Не съдържа парабени, а пълния състав можете да видите малко по-надолу.
Количество: 300мл
Цена: 15лв




Крем за нокти и кожички
Отново много приятен и вдъхновяващ аромат. Формулата му е с богато съдържание на масла от арган, облепиха и шея. Нанася се два пъти дневно по ноктите и кожичките (втрива се до пълното поемане на крема) като функцията му е да заздравява и подхранва ноктите и да направи кожната гънка по-мека и еластична. Количеството всъщност е много малко - 20мл, но все пак се ползва само по ноктите и кожичките и за момента ми се струва икономичен продукт. Много добро попълнение към грижата ми за ноктите, а и цената му е наистина достъпна.
Количество: 20мл
Цена: 5.90лв




Захарен скраб с какао и растителни масла

Любимият ми продукт от четирите и определено ще остане един от любимите ексфолианти като цяло. Ухае ама божествено!!! На шоколад и още нещо... Също като лосиона, но много по-наситено. Наистина много силен и изкусителен аромат, всеки път ще ви се иска да си опитате.
Консистенцията му е идеална - захарните частички са точно по мярка, за да ексфолират добре, без да са твърде груби или твърде нежни. Съдържа и масла, които оставят лек филм по кожата, наистина лек, не мазен, отново точното количество. На мен лично много ми харесва. Оставя кожата мека, здрава и леко ароматизирана. А в комбинация с лосиона ефекта е още по-страхотен.
Количество: 300мл
Цена: 15.90лв




На снимката горе виждате консистенциите отблизо, както и състава на крема за нокти в ляво, а в дясно - първо ексфолианта и отдолу лосиона за тяло. 
И четирите продукта ми харесаха много, ползвам ги постоянно и с удоволствие, и мога чистосърдечно да ви ги препоръчам. Но ексфолианта - ако обичате шоколадови аромати просто в никакъв случай не трябва да го пропускате. В никакъв..

За повече информация, относно продуктите на SNB - погледнете сайта им. Надявам се да съм била полезна и до скоро!

* Продуктите са ми предоставени от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. Страхотна публикация от както попаднах на този блог ми стана невероятен фен Поздравления ^_^ http://bonbonki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Наистина марката предлага страхотни продукти :)

    ReplyDelete

Post a Comment