Нови козметични придобивки, част 20


Предишният пост с нови придобивки е бил преди цели три месеца - продуктите днес не се събират за снимка...





топ лак Essence
Топът на Essence е толкова популярен вече, че едва ли ви се чете за пореден път по темата. Аз все пак, след като за известно време беше изчезнал от пазара, побързах да се заредя с две резервни опаковки.
Въпрос: кой е пробвал новия дизайн и има ли разлика във формулата?

ексфолиант за устни Lush
Mint Julips
Срокът на предишния ми ексфолиант (Bubblegum ревю) изтече преди да успея да се мотивирам да го използвам редовно, затова пробвах да си забъркам домашна смес, но не останах доволна от 'готварските' си умения. Със сезона на тъмните червила, чукащ на вратата, трябваше да заложа на по-'сигурно', затова посетих Lush и си избрах този ментов вариант. Този път съм мотивирана да съм по-сериозна и да го изхабя максимално.

лаковете за нокти Maybelline Black is Black, Ever Burgundy
Лаковете на Maybelline са ми вероятно най-любимите и когато видях поредното намаление (винаги ги купувам при такова - правете го и вие, не че нe си струват и 9-те лв) - грабнах още два цвята. За съжаление разнообразието не е толкова голямо, но ви препоръчвам определено да пробвате серията.

червило Essence All About Cupcake
Това червило от новата колекция на марката ме привлече мигновено. Придава някакъв много интересен, някак .. здравословен блясък и цвят на устните. Вече съм на вълна есенни (тъмни) червила, но го намирам за прекрасно попълнение за времената, когато ще имам нужда от нещо по-натурално и свежо.

спирала Maybelline Lash Sensational
За спиралата се шуми доста от известно време и бях решила като я видя в промоция някъде - да я взема за проба. Оказа се много правилно решение, защото е просто прекрасна. Прекрасна.

парфюми и душгелове Yves Rocher Yellow Peach, Organic Vanilla, Lemon Basil, Apple Star Anise
Имах нужда от нов душ гел, след като се бях мотивирала да изхабя безбройните опаковки в нас (празни) и реших да посетя Yves Rocher. Освен душ геловете си харесах и тези два определено много различни и интересни парфюма, които струваха, доколкото помня, около 14лв ... ваниловия ми е абсолютен фаворит.

молив и олио за кожички Essence
Две попълнения за нокти също от новата колекция. Имам предишното олио за кожички (с по-различен аромат) и макар да не знам дали реално има някакъв подхранващ ефект, обичам да го нанасям след като съм лакирала ноктите си - пресен лак и блеснали кожички ми носят някакво необяснимо щастие ...




Следващите неща поръчах от feelunique.com. Не бях правила поръчка от много отдавна и всички неща бяха отлагани дълго време. Възползвах се от чудесно намаление и съм супер доволна от себе си.

четка за лице Magnitone
От много време искам подобна четка за лице и се бях спряла на тази марка, защото е някъде в златната среда. Колебах се за цвета, но този вариант (на Pixie Lott) беше в промоция с безплатен калъф и затова избрах него, въпреки твърде цикламения цвят. Тези дни случайно отворих Feel Unique и видях, че от марката са обновили дизайна с нови и прекрасни пастелни цветове. Ествествено веднага след като аз вече бях поръчала (след месеци и месеци обмисляне). Поне цените им са доста високи все още, та не ме е яд чак толкова..

сетинг четка Real Techniques
Това е втората четка, която имам (първата поръчах от iHerb, но този път във Feel Unique беше малко по-изгодно). Харесвам я толкова много, че исках да имам една за коректор и една за пудра под очите. You need it too.

балсам за устни и крем за крака Burt's Bees
Бяха в комплект. Вече имах (и бях изхабила) този мини крем и понеже е единствения, който мога да толерирам на краката си - следях за разни варианти пак в комплект. Също вече имам и един балсам за устни на марката, но исках да пробвам нов аромат и така се спрях на тази комбинация. (Този е с кокос и круша.)

шампоан Palmer's Coconut Oil Formula
Поредната повторна покупка - шампоана ми харесва, защото мирише много приятно и ментово и е безсулфатен. Ревю тук.

маска за лице Palmer's Cocoa Butter Formula
Тази маска е нова за мен, но съм виждала сравнения в нета с по-скъпи и популярни маски като тази на Burt's Bees. Харесва ми и скоро ще ви споделя повече за нея.




Следва група неща от PR:

спирали Avon 
Ако ме следите във Facebook сте видели, че преди няколко седмици Avon имаха събитие по случай кампанията Мега Мигли, откъдето си тръгнах с тези 3 попълнения в черно, кафяво и синьо. Наистина имат много приятен ефект.

спирала Revitalash
Преди време бях писала за серума за удължаване на мигли на Ревиталаш и сега имам възможността да пробвам и спиралата им. Миглите ми са късметлийки.

крем за лице La Roche-Posay Effaclar K+ (и промоционална кутия с мостри)
Едва ли сте пропуснали последната кампания на La Roche-Posay, в която при покупка на продукт от серията Effaclar получавате мострена кутия безплатно. Всички продукти са чудесни и (особено ако сте с мазна кожа) задължително се възползвайте.

чъбита Yves Rocher Corail Doux, Rose Sorbet
Още два продукта на Yves Rocher, този път ги получих от PR. Много са приятни, ухаят на нещо сладко и са кремообразни и приятни на устните. Освен това обичам чъбита.




измивен гел Clinique
След като изразходих любимата си крем-пяна на Apivita исках да пробвам нещо ново и след събеседване с последователите на блога във Facebook заложих на гела на Clinique. Марката имаше намаление и като цена гела ми излезе само малко по-скъп от Апивита, но все още предпочитам крем-пяната - измива една идея по-добре, ухае по-приятно, а и Clinique гела почти винаги ми налютява на очите.

душ-гел и лосион за тяло Weleda
От марката ми изпратиха новата серия с бадем и определено съм много доволна. Аромата е приятен и ненатрапчив, а формулата подходяща за чувствителна кожа. 

мицеларни води Bioderma
И завършвам с две мицеларни води в контрастни размери. Получих ги от марката - първо малката разфасовка, като част от едно предизвикателство, а после и голямата като награда. Голямата върши чудесна работа с помпичката си и ми спести няколко излишни секунди във вечерната рутина. Малката пък остава в травъл несесера, заедно с тампоните, и ще чака бъдещи пътувания. Идеални попълнения. 


Оттук насетне ще се опитам да разпределям новите придобивки на по-малки порции, защото е много по-лесно за снимане, писане и т.н. Само докато подготвя този пост и вече придобих още по-нови продукти. Замислила съм и нова рубрика, която да улесни нещата.. само дано успея да съм по-организирана.
Сигурна съм, че вие не сте procrastinator-и.. Браво на вас и до скоро!

Comments

  1. Страхотни снимки, както винаги.
    Какво мислиш за сравнение между двете спирали - на Avon и Мейбълин. Коя по-ти допада?

    ReplyDelete
    Replies
    1. На Мейбълин ми харесва повече, но зависи какъв ефект се търси.. незнам как да обясня, но Avon има някакъв много интересен ефект подобен на единични изкуствени мигли.. (а и цената е по-ниска)

      Delete
  2. Къде продават Burt's Bees в България?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Написала съм, че са поръчани от feelunique.com ;))

      Delete
    2. Аха, ясно. Благодаря!

      Delete
  3. Честити покупки! Много се чудих дали да си взема душ гела на Yves Rocher с ябълка и анасон, но въпреки че ми хареса реших, че не е достатъчно есенен аромат за мен. А тези парфюми са ми в wishlista, но искам да ги помириша първо. ;/ :D Страхотни снимки, както винаги!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз имах нужда просто от нови непознати аромати душ-гел, защото бързо се отегчавам и търся разнообразие.. така че съм доволна :)

      Delete

Post a Comment