Цветни отблясъци с Avon

| Color is my day-long obsession, joy and torment.
                                                                  - Claude Monet

 Това лято имах възможност да присъствам на няколко събития на Avon и днес искам да ви споделя впечатленията си от няколко продукта, които получих на едно от тях. 'Защо чак сега се сети' ще попитат някои, докато други направо ще преминат към разглеждане на снимките и дори няма да прочетат текста на този пост.. Е, за тези първите, с любопитството - заповядайте да ви разкажа:



Макар да съм procrastinator на свободна практика, вярвам, че съм подреден и внимателен човек, затова когато за първи път в историята на блога се оказа че съм 'изгубила' снимки и то обработени (за този и за още няколко поста) - изумлението ми беше пълно. Явно ги бях изтрила, но как точно съм успяла, след като бяха в папка с други, все още налични снимки - ще си остане мистерия.. Така или иначе наскоро осъзнах, че дори не съм включила тези продукти в никой от миналите beauty haul-ове, затова беше време да запретна ръкави, да обработя снимките отново (което беше досадно не само, защото го правя за втори път, но и защото исках да им вдъхна малко по-актуална визия, все пак се опитвам да подобрявам качеството на блога)... И ето, че отново се отнесох, като сценарист на Как се запознах с майка ви... Нека караме по същество:




лакове Magic Effects Matte, Diamont Shatter
Започвам с два лака с ефекти - единият е матов топ лак - предполагам сте ползвали такива - нанася се върху стандартен цветен лак и му придава матово покритие. Не съм му направила снимка в действие, но обикновено го ползвам върху чист бял лак и стои много добре. Вторият е безцветен лак с холограмни парченца. Много приятен, особено за наближаващия празничен сезон. Може да се ползва върху различни цветове (върху черно е 'убиец'), както и самостоятелно (на снимката).
Количество: 10мл
Цена: 9лв (5.90)




сенки True Color Underwater Paradise, Precious Shells
Четворните палитри на Avon са популярни, може и да притежавате някоя от тях. Аз получих възможност да тествам две нови попълнения в колекцията - една морска селекция и една натурална. Всяка палитра има както по-сатенени, така и матови нюанси. Цветовете са добре подбрани и достатъчно пигментирани за дрогериен клас, не са прашливи и като цяло смятам, че качеството им не е никак лошо. Поиграх си повече с Precious Shells, защото Underwater Paradise ми се струва по-подходяща за светлооки хора (консерваторка съм, знам). На снимката долу можете да я видите в действие, заедно с молива и спиралата.
Количество: 5гр
Цена: 16лв (9.90)




спирала Big&Daring Navy
Спиралата е синя и водоустойчива. Цветът, макар много син на хартия - всъщност не е толкова различим, нанесен на миглите, освен под по-ярката светлина на открито. Четката е доста голяма и извита, но е удобна. Формулата изглежда водниста, но след нанасяне се застопорява на миглите и нито се рони, нито ги сваля надолу. Основният ѝ ефект (който забелязвам по моите мигли) е да ги разделя много добре и да ги уплътнява. Сваля се сравнително лесно, предвид, че е водоустойчива, аз си използвам всекидневния измивен гел. Предлага се също в черно и кафяво.
Количество:10мл
Цена: 17лв (10)

молив Big&Daring Deep Plum
Моливът е автоматичен и е приятен продукт. Цветът му е наистина тъмно лилав (deep plum) - нанесен е почти неразличим от черен. Аз обичам да го нанасям като тънка линия по клепача и мисля, че се получава доста добре - за справка вижте снимката. Не се размазва и е водоустойчив.
Количество: 0.28гр
Цена: 8.50лв (4.90)



* Продуктите са ми предоставени от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Кой от продуктите ви се стори най-интересен и защо? Имате ли ваш любимец от марката, който смятате че трябва да пробвам? Бляскава неделя и до скоро!

Comments

  1. като цяло харесвам повечето продукти на марката, използвала съм душгелове, кремове, маски , от сенките съм мн доволна , вече няколко години използвам особено mocha latte, от по- старата серия!!! Също така и базата им за сенки не е лоша.Ревю за сенките има и в моя блог !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, базата е много популярна, а аз все още не съм я пробвала ..

      Delete

Post a Comment