Нови козметични придобивки, част 19

| If you are not barefoot, you’re overdressed.
                                                - Unknown

 Лято е, събота е. Сега ли ставате? Аз не, писах пост досега.. надявам се да сте си направили кафето вече, защото ето ги клюките около новите обитатели у нас:




сенки wet'n'wild Silent treatment, Walking On Eggshells, Brulee, Nutty, Penny
Досега съм имала възможността да тествам две палитри на wet'n'wild (цък), но винаги съм имала едно наум за точно тези тройки и единички. За съжаление марката не е толкова добре разпространена тук и най-сетне преди месец се озовах на място, където мога да я намеря. Разбира се, грабнах всички желани нюанси (плюс Penny, който харесах допълнително на място), защото кой знае кога ще имам пак път до техен магазин. За моя изненада се оказа, че и триото Silent Treatment вече може да се намери в БГ... Отзиви - скоро.

червила Essence Coral Calling и Natural Beauty
Coral Calling беше първата ми покупка от двете - интересно ми беше да пробвам подобен летен нюанс. За съжаление рядко посягам към него .. за разлика от Natural Beauty, който е постоянно в чантата ми. Новата нюд серия не беше ме впечатлила с цветове, но един ден попаднах на Natural Beauty - не знам дали съм го пропускала преди или какво, но на момента знаех, че ще бъде страхотен нюанс за моя 'тен'. Разбира се с моя късмет беше останал само тестера, но намерих  нова гилза в кварталния DM.

серум Bioderma Hydrabio
За първи път обърнах внимание на този серум след един клип на RachhLoves в Youtube. Хидратиращ серум с лека консистенция и на марка, налична в Бг - още при следващото излизане се озовах в Ремедиум и оттогава го ползвам всеки ден.

сух шампоан Batiste Fresh
Още като пуснаха шампоаните на нашия пазар побързах да отида до Елитис, за да си взема. Тогава си харесах тази Fresh версия, но за съжаление (отново!) беше останал само тестер, затова грабнах черешовия вариант. Е, ясно ли е вече какво стана след като се появиха и по щандовете на Lilly ..

глосове Nyx Vanilla Cream Pie и Creme Brulée 
Имах път през Debenhams и тъй като рядко се случва да съм в този край на София, реших, че това е идеалния момент да се заредя с продукти на Nyx. По подразбиране ружа в цвят Taupe не беше наличен, но пък се насочих към глосовете. Вече имам един в цвят Cupcake, но исках нещо по-неутрално и всекидневно. Естествено не можах да реша и накрая си взех два - Vanilla Cream Pie и Creme Brulée. Кой се оказа правилния избор ще разберете в следващия пост с любимци.

активен гел-скраб Pirin Dream
Жани го беше похвалила и тъй като имах нужда от нещо подобно реших да го пробвам. Не е лош, но малко го позабравих в дъното на шкафа.. Иска ми се да имаше по-привличаща мизирма - за хора, които явно избират козметичните си продукти с .. вкусовите си рецептори като мен (?!?)

фон дьо тен Rimmel Lasting Finish
Имах нужда от нов фдт, преди време този беше намален и понеже винаги съм в търсене на нещо ново го взех за проба. Консистенцията му ми е малко 'лепилена', но го комбинирам с този на Avon, който ще видите по-долу и се получава много добър резултат.

топ лак с гел ефект Essence
Прословутият нов топ на Essence. Трудно можете да го намерите наличен по рафтовете и има защо. Наистина придава чудесен блясък и издръжливост като за  цена много по-висока от 5лв. Малък съвет от мен - Beauty zone/Douglas is the place. You're welcome!




маска с активен въглен черна захар Freeman
Преди време имах доста маски на Freeman и тъкмо успях да приключа с тях и реших, че искам да пробвам тази скраб-маска. Естествено точно в този момент тя изчезна от рафтовете и в Ремедиум дори ми казаха, че марката нямало повече да прави маски или нещо от сорта.. Е, след като бях вече я отписала, най-случайно я видях в Debenhams, отивайки към щанда на Nyx. Повече за нея ще разберете в следващия пост с любимци.

скраб за тяло с гуава и маска за лице Златен Житен Клас Freeman
След като бях останала доволна от скраб-маската при една скорошна разходка по магазините се загледах в още продукти на Freeman. Скрабът с гуава имаше много приятен аромат (консистенцията му се оказа малко странна, но ще си го изхабя), a маската с житен клас - златисти частички - ясен знак, че иска да я взема с мен вкъщи.

душ гел  и масажно масло Weleda с арника
Получих продуктите от представителите на марката - препоръчват се за хора, които спортуват и/или водят активен начин на живот - ако сте от тях не пропускайте да им хвърлите едно око.

маска за лице с кислород Purederm
Бях излязла по мъже магазините със Снежана и покрай нея забелязах тази маска - стори ми се интересна и реших да я пробвам.. Ами, приятна е.




И последната порция е изцяло PR:

От Avon бяха така любезни да ми предоставят възможност да си харесам продукти от последния им каталог. Както виждате бях на вълна парфюми. Избрах си Little White Dress, който беше за последно в брошурата, и две мини версии на Little Black Dress и Incandessence. Друга вълна, на която се нося тези дни са маските и хидратацията - естествено бях любопитна да пробвам и тази на Avon - Heavenly Hydration. 
Други две неща, които ми се сториха много интересни бяха кремовете от серията Planet Spa Luxuriously Refining и последно - фдт Luxe (има много приятна лека и озаряваща консистенция) и озаряващ коректор Magix. Следете блога за повече отзиви в бъдеще.

За новия флуид на Биодерма - Photoderm MAX SPF50+ Aquafluide ви споделих вече в този пост. Освен него получих и още един слънцезащитен флуид - Anthelios XL (SPF 50+ ) на La Roche-Posay. Ако сте пропуснали за тяхната кампания Skin Checker - можете да погледнете повече тук.

И за финал - серума за мигли на Revitalash, който дори вече успях да тествам за 4 седмици, така че очаквайте отзиви скоро.


Знам, че не съм супер активна напоследък, но се надявам да ме извините. За всякакви въпроси можете да ми пишете в коментарите или на мейл/лично съобщение. Чудесен уикенд и до скоро!

Comments

  1. Taupe е discontinued за огромно съжаление :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не знаех.. Безкрайно глупава постъпка ми изглежда..

      Delete
  2. Много хубави покупки, този топ на Essence и аз трябва да го открия! NYX имат нова формула ружове и Taupe го има като цвят, но кога ще ги видим в България е вече друг въпрос!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Моя е от Бюти Зон - дано имаш късмет!

      Delete
  3. Честити ти покупки. Дано останеш доволна от продуктите. NYX gloss-те са сред моите най-големи любимци :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, следващия пост ще ми е с любимци (доста позабавен, ама.. ) и доста от продуктите ще влязат в него:))

      Delete

Post a Comment