Favorites: Май 2015

| It's spring fever.... You don't quite know what it is you do want, but it just fairly makes your heart ache, you want it so!
                                                                                                                                                     - Mark Twain

 С малко закъснение, но (ако ме следите във Фейсбук/Инстаграм знаете, че попътувах малко миналата седмица) ето ги и любимците от най-хубавия месец в годината:





единични сенки за очи Flormar #15
Взех си тази единичка за заместител на доста издълбания нюанс Bootycall от палитрата Naked 2. Е, естествено не е стопроцентово копие, но върши доста добра работа, а и особено за цената си. (Дрогерийните сенки, които могат да се намерят в Lilly и DM рядко ме спечелват). Винаги използвам светъл нюанс за вътрешната част на очите си, така че една подобна единичка е добра застраховка, че ще имам подходящ цвят за дълго време.

маска Queen Helene Mint Julep
Много приятна маска, поръчах я от iHerb в малък размер за тест и вероятно ще я взема в реалния. Има зелен цвят, лек ментов аромат и е стягащ тип. Много е приятна за ползване, не е 'тежка' на кожата и цената ѝ е наистина чудесна. Ако имате възможност да я тествате - препоръчвам - определено подобрява състоянието на моята кожа. 

молив за очи H&M Chocolate
Очната линия е неизменна част от грима ми, но с настъпването на пролетта имах нужда от нещо малко по-леко и свежо. Първото нещо, което ми попадна, ровейки из моливите, беше този на H&M. На пръв поглед не е нещо особено, но прави идеалната пролетна линия, особено в комбинация със златисто-ръждиви сенки, каквито постоянно използвам напоследък (ако не сте пробвали подобна комбинация - не се колебайте повече). Цвета и наситеността му просто много ми пасват в момента и определено поизмести плътните черни линии. 

сетинг четка Real Techniques
Това в момента е най-любимата ми четка на света. Не знам защо съм чакала да я поръчам толкова време.. Идеална е за толкова много неща - коректор под очите, пудра под очите, хайлайтър... Много нежна и мека. Определено ще грабна още една при следваща поръчка от iHerb. Препоръчвам да я пробвате и вие!

маска за лице с нар Apivita
Вече съм включвала маската в любимци, но реално това е новата опаковка с нов дизайн.. и все така чудесна формула, която оставя кожата гладка, мека и свежа. Не спирам да я ползвам и напоследък. Често дори комбинирам първо маската Mint Julep и след нея тази. Няма да се впускам в много подробности, ако сте пропуснали, можете да погледнете ревюто тук

маска за коса Macadamia Deep Repair
Имам я от няколко месеца и я харесвам, но докато не се сдобих с няколко други маски, които да тествам, вместо нея, не бях оценила колко по-добре Macadamia се справя с косата ми. Когато избера нея косата ми винаги е в по-добро състояние. Е, не казвам че винаги е перфектна, но поне винаги изглежда жива, а с други маски може да се случи да стои някак плоска и суха. Цената ѝ не е ниска, но е нужно много малко количество и също можете да я тествате в мини размер - ако все още не сте - хвърлете едно око в магазин Златна Рибка.


Това бяха любимите ми продукти за миналия месец, кой ви се стори най-интересен? 
До нови срещи!

Comments

  1. Споделям отзивите ти за маската и четката. Изобщо целият контуриращ сет ми допадна и ще си го ползвам с голямо желание. Сега тествам една маска на Matrix, която също не е лоша, но някак си тази на Macadamia ми е значително по-любима, има нещо в нея, което действа безотказно и нямам търпение да си я купя отново.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Добре, че накрая уточни, защото се оказа, че съм писала за 3 маски в тоя пост :))
      Контуриращата четка с какъв продукт я ползваш? Аз я харесвам, но ми се иска да имах някакъв кремообразен продукт за нея..

      Delete
  2. Напълно съм съгласна за четката. Използвам я всеки ден за нанасяне на пудра под очите.
    Маската също е добра, но моят любимец е определно тази от серията Loreal Intense Repair ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не помня дали съм я пробвала.. евентуално само на тестер..

      Delete
  3. Чудесни любимци :)
    Много харесвам маската на Макадамия и я ползвам и за мен, и за детето, но за съжаление четох, че са й сменили формулата и вече не е толкова добра.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хм, аз съм ползвала и трите разфасовки... интересно..

      Delete

Post a Comment