Трета поръчка от iHerb.com (+ първи впечатления)

| How could such sweet and wholesome hours
  Be reckoned but with herbs and flowers?
                                 – Andrew Marvel

 Преди време направих поредната поръчка от iHerb, но реших да не избързвам с публикацията за нея, тъй като продуктите не са толкова много, а да изчакам и да мога да споделя малко първи впечатления. Ами, ето какво имам да кажа, няколко седмици по-късно:



Както виждате от заглавието - това е поръчка #3 от iHerb, ако сте пропуснали предишните - можете да ги откриете тук: 1, 2. Първият пост, включва подробна информация как се прави поръчка от сайта, така че, ако не сте запознати - непременно го погледнете. Тук само с две думи ще обобщя, че с код QKD563 получавате $5 отстъпка от първата си поръчка. За момента доставката е $4.45, но има намаление за поръчки над $20 и за моята платих само $2.00.

Ето какво си избрах, ако не знаете - имайте предвид, че четките на Real Techniques излизат най-изгодно в iHerb (в сравнение с английските или БГ варианти):




Реших да поръчам този продукт след доста хвалебствия от Kathleen Lights (популярна ютубърка). Така или иначе отдавна исках да пробвам нещо на  Physician's Formula, но се чудех какво точно, защото имат доста сладурски дизайни, но цените им са в по-горната граница на дрогерийния клас и не исках да се изхвърлям. Ами след хвалбите на Кейтлин, спрях избора си именно на този хайлайт/бронзър. За съжаление още с първия допир останах разочарована - текстурата му е безкрайно твърда и едва успява да излезе цвят от него.. По-светлата част дори нанесена на ръката е едва забележима, а на лицето без фдт - изобщо. Е, ще пробвам да се сработя с продукта в бъдеще, но не бих ви го препоръчала (освен ако моята опаковка не е нещо остаряла или дефектна.. но етикета не показа подобно нещо).
Попадала съм оттук оттам на хвалби за тази маска и когато видях, че я има в iHerb, още повече в такава мини версия - беше ясно, че е там, за да я тествам. Лично аз. Ами направих го и останах много доволна, така че вероятно ще си поръчам и голямата опаковка .. някога в бъдеще.. (ще видим как ще съм със запасите на маски при следваща поръчка от сайта). Ако вие ще поръчвате скоро - препоръчвам да я пробвате - за долар и 40 - нямате нищо за губене. Самата маска е с ментов аромат, втвърдява се, но консистенцията ѝ не е тежка и оставя кожата по-чиста и загладена.
Цена: $1.40 / 57гр.

Real Techniques Sculpting Brush
Това е една от по-новите четки на марката, аз отдавна исках подобен уред за скулптуриране и съм много щастлива, че марката ни предложи тази страхотна бюджетна опция. И макар (за съжаление) да нямам кремообразен продукт, с който да я ползвам (и за който би била идеална) - за момента я ползвам с прахообразен бронзър и пак се справя много добре. Върши чудесна работа също и за нанасяне на фон дьо тен .. въпреки че лично аз бих препоръчала да я ползвате за тази цел само по заместване (а да си имате друга предназначена именно за тази цел четка).
Цена: $9.99

Real Techniques Setting Brush
И стигаме до най-най любимата ми част - една четка, която е на пазара от доста време и макар да ми изглеждаше интересно, не бях сигурна доколко имам нужда от нея. Ех, само ако бях знаела.. Навсякъде се говори колко е добра за разнасяне на коректора под очите, но все си мислех - какво пък толкова специално може да има в това - ами има. Наистина го прави с невероятен финес, освен това е много подходяща за хайлайт на скулите и определено планирам покупка на още една бройка при следваща поръчка. Ако не сте я пробвали - препоръчвам и на вас!
Цена: $7.99


Това беше всичко от тази поръчка, надявам се да ви е било интересно и до скоро!


Comments

  1. Аз имам contour четката, която е подобна и ми върши много добра работа. Имаше ли проблеми с доставката, аз гледам при поръчките да не превишавам 20$, защото се притеснявам да не ги задържат на митницата...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами нямаше за късмет. Че те на всичкото отгоре пишат и цялата цена без отстъпки без нищо..

      Delete
  2. Аз бях като теб с Real Techniques Setting Brush и я купих преди два месеца- наистина е супер и също обмислям втора :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Което си е така - така си е..

      Delete

Post a Comment