Нови козметични придобивки, част 18

| The odds of going to the store for a loaf of bread and coming out with only a loaf of bread are three billion to one.
                                                                                                                                           - Erma Bombeck


 Понасъбрах сериозна порция нови придобивки - ясен знак, че нямям воля е време за нов пост ...






крем за ръце L'occitane
Не бях доволна от хидратацията на кремовете, които имах останали в нас (част пък ми бяха твърде тежки за всекидневна употреба през пролетта) и реших да пробвам нещо ново. Нямах опит с L'occitane, но бях чувала хубави неща, затова реших да посетя магазина, където се спрях на тази черешова лимитка (за мое лично учудване, тъй като очаквах да ме привлече бадемовата серия).

крем за лице La Roche-Posay Effaclar Duo+
Ползвала съм старата версия без + и тъй като имах останали белези от пъпки реших да пробвам и тази (която би трябвало да помага в това отношение). В началото ефекта беше доста добър, за съжаление впоследствие сякаш стихна. Все пак съм доволна.

спрей за обем L'Oréal
Импулсивна покупка от DM. Тъй като косата ми е много тежка имам нужда от продукти за обем и този спрей ми се стори много интересен. За съжаление оставя корените все едно са напръскани с лак за коса..

сух шампоан Batiste
Вероятно всички вече са разбрали, че марката навлезе на нашия пазар. Един от първите магазини, където можеше да се намери беше Елитис и не бяха останали много видове, затова избрах черешовия. Вече разбирам, че ги има и по щандовете на Ремедиум и Лили. Цена - 6-9лв, в зависимост от вида.

сух шампоан Klorane
Взех го преди Batiste да се появят на пазара. Марката има добро име при продуктите за коса и исках я пробвам. Тогава имах нужда от сух шампоан и тази малка разфасовка ми се видя идеална за тест. За съжаление макар представен 'за брюнетки' шампоана оставя стабилна бяла следа (въпреки старателните ми опити).

пудра за обем Balea
Също като спрея на Лореал - исках да тествам продукт за обем и за съжаление ефекта върху корените на косата не беше приятен. Все пак за цена от 5лв, знаех че няма да е голяма загуба така или иначе..

Garnier Miracle Skin Cream
Отдавна чаках да влезе на нашия пазар. За съжаление, макар да има интересна хидратираща консистенция, цветът, който се появява при разнасяне по кожата, е твърде оранжев.




лакове Maybelline: Extreme Blackcurrant, Eternal Lilac, Mint for Life, French Manicure
Тази серия  предизвика интереса ми  през последните месеци, след като няколко източника споделяха колко са доволни от трайността на лаковете - качество, което определено всеки търси в забързаното си ежедневие. Първо грабнах двата пастелни и пролетни цвята от Елитис. Там цената им беше най-ниска - около 7лв, докато в Лили и ДМ са по 9+. След като успешно издържаха теста по дълготрайност мярнах промоция в Ремедиум и грабнах още 2 цвята за по 5лв. Ако имаше по-голямо разнообразие бих взела повече, защото наистина са дълготрайни, а при цена от 5лв е направо загуба да не ги вземеш..

лак Rimmel 60 seconds 503 Mind the Gap, Victoria
Още една покупка на лак, вдъхновена от Интрнет. Този път ме привлече цвета - много интересно наситено, но някак млечно синьо. Като издръжливост не беше лош също.

палитра Gosh 03 Plum
Преди време забелязах марката в магазини Елитис, преди това не бях имала допир с нея, затова само суочнах няколко неща и реших преди да реша да купувам каквото и да било, първо да проуча отзивите в нета. При следващите ми посещения втория цвят в тази палитра долкова ме изкушаваше, че само заради него реших да си я взема. Цената ѝ е около 12лв.

палитра Too Faced Chocolate Bar
Преди една година нямах никакъв интерес към тази палитра, но след всички постове и клипове за любими продукти за 2014-та, в които я срещах - започнах все по-често да я мисля. Известно време я нямаше налична в Сефора, докато един ден бях се присетила пак за нея и реших да звънна да попитам. Ами като ти отговорят, че имат останала една бройка какво друго ти остава освен да изтичаш до Мол-а в обедната почивка!?..




Следват PR продуктите, които получих през последните месеци. 

С най-голямо закъснение споделям нещата от aloha.bg - марката Inventia беше  непозната за мен, доколкото разбирам тепърва навлизат. Скоро ще споделя отзиви, а ето продуктите, които изпробвах: натурален колаген за лице Inventia, златна маска с натурален рибен колаген Inventia 3бр, колагенов блясък за устни Inventia.




лентички за избелване на зъби PearlDent
Освен тях получих и код за намаление - POWDERYOURFACEWITHSUNSHINE. Ако решите да го използвате в рамките на 4 седмици (линк) ще можете да ползвате преференциална цена от 44лв.




Преди време бях поканена на събитие на марката Maria Galland и получих няколко много интересни продукта, за които скоро ще споделя повече: комплект есенции, серум шисандра D5-2 и бяла маска D4-2.




И най-прясно - от последната седмица - селекция от представителите на Lierac и Phyto:

масло за след слънце за коса и тяло PhytoPlage Huile Sublimante
Много приятен продукт - на вид, на допир, аромат.. успях да го пробвам като маска за коса преди къпане и също останах доволна.

слънцезащитен крем за лице Lierac Sunfic
Нямам какво друго да кажа освен: нямам търпение да отида на море..

минита от серията Lierac Liftissime
Малките им размери са ми супер симпатични. Като ефект не мога да кажа много все още, но ми харесват леката им текстура и аромат.

-


Толкова за този пост, доста продукти си чакат реда за ревюта, така че ви пожелавам успешна седмица и до скоро!


Comments

  1. Честити ти нови придобивки :) Теди, от къде купуваш продуктите на Klorane, че една приятелка отдавна ги търси? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Това ми е единствения им техен продукт, но го взех от Ремедиум :))

      Delete
  2. Ще се радвам на ревю на любимата ми палитра на Гош :Д

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ох, .. вероятно ще има, но имам толкова много други неща преди нея..

      Delete
  3. Имаш ли впечатления от сухия шампоан Batiste? И като цяло - кой би ми препоръчала, тъй като отдавна се каня да си взема някакъв сух шампоан?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Още не съм успяла да го тествам достатъчно.. в Лили има тестери, можеш да отидеш и да се ориентираш в аромати, ефекти.. може направо да тестваш на косата си. Иначе марката е от най-популярните за сухи шампоани.. така че очаквам резултатите да са добри..

      Delete
  4. Честити придобивки! Би ли споделила мнение за лентичките,... тъй като съм се спряла на crest, но тези ме заинтригуваха.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Тези дни започвам тестването и още не мога да дам мнение.. В бъдеще определено ще споделя!
      (Ако ти е по-спешно - в нета попаднах на няколко отзива от съблогърки, но тепърва ще има повече и повече )

      Delete
  5. Лилавият лак на Maybelline е приказкаа <3 Ще го потърся определено :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, много съм доволна :))

      Delete
  6. Страхотни придобивки!Честити :) Лаковете на Maybelline изглеждат уникалноо!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и наистина са дълготрайни, в следващия пост ще споделя още малко..

      Delete
  7. Чудесни придобивки!
    И аз естествено се сдобих със сухия шампоан на Batiste, много исках точно този, но го бяха изкупили..
    Аз също ще очаквам впечатленията ти от лентичките за избелване :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз от тестерите харесах 'фреш' варианта, но го бяха изкупили, затова грабнах този. Сега фреша го намерих и взех от Лили, нали вече и там ги има и вече се успокоих :)))

      Delete
  8. Страхотни придобивки! Честити :)

    ReplyDelete

Post a Comment