Favorites: Февруари & Март 2015

| My favorite thing is to go where I've never been.
                                                Diane Arbus

 Дойде време за любими козметични продукти и тъй като не направих пост за февруари - този ще обобщи и двата изминали месеца. Продуктите в него са учудващо малко обаче - нямаше много нови 'звезди' на небосклона, основно доизхабявах миналогодишни любимци, някои - чак до дъно, но за това - в следващ пост..





ружове Essence Silky Touch 90 Summer dreaming и 80 Autumn peach
В поста с нови придобивки споделих, че доскоро не се бях замисляла за многото позитиви на ружовете на Essence, но дойде и този момент. Макар да нямат бляскава опаковка - за цената си от 5 и нещо качеството им е прекрасно - трайни и с точното количество наситеност. Вече значително увеличих колекцията си, но тези два нюанса водят за момента (макар да се казват 'лято' и 'есен', а понастоящем да е пролет..)

червилo Bourjois Rouge Edition Velvet 10 Don't Pink of It
Прекрасен ежедневен цвят, много нежен и свеж. Формулата му е течна, но нанесен на устните изсъхва до матов финиш и остава на място с часове. Линията Rouge Edition Velvet е наистина дълготрайна и макар след няколко часа устните ми да не изглеждат 100% свежи - ако не сте я пробвали, смятам че за цената си определено си заслужава да се опита. Има както по-ярки, така и по-неутрални цветове, мисля че моя избор с този нюанс беше попадение в десетката.

душ гел Lush Rose Jam
За този душгел ви споделих във валентинския Lush пост и както се вижда на снимката тук - вече е празен. Искаше ми се да добавя и другите два продукта от споменатия пост -  масажното масло Soft Coeur и бомбичката за вана Lonely Heart, защото бяха също толкова божествени, но.. бяха и също толкова изхабени.

крем за лице и крем за очи Apivita Bee Radiant
Ще започна с опаковките, защото - вижте колко са стилни.. Серията Bee Radiant, за която ви споделих в предходния пост е нова, съдържа един куп интересни есенции и наистина озарява кожата и придава по-съживен вид на цялото лице, включително и на тъмните ми кръгове около очите. Подходяща е за сутрин и вечер и се държи добре нанесена преди грим. Напоследък ползвам и двата продукта постоянно. Единствено трябва да се има предвид, че аромата има малко по-натурална нотка, особено крема за лице, но не е нещо натрапчиво и трайно.

червилo Maybelline Color Whisper 130 Pink Possibilities
Това червило, за разлика от предходното, не е матово, а по-скоро наподобява цветен балсам за устни. Нюанса е бонбонено розов, но не е наситен и стои много небрежно - идеално за придаване на цвят, без да е претенциозно към състоянието на устните, тъй като не акцентира върху тях (перфектно, ако като мен не си харесвате очертанията, например). Отдавна исках да пробвам тази серия, именно заради ненатрапчивия ефект върху устните и очакванията ми напълно се оправдаха.  

Толкова от мен, надявам се да ви е било интересно и до скоро!


Comments

  1. Ще си запиша за ружчетата, искам да ги пробвам задължително. Иначе червилото на Maybelline и аз го имам, носих го много миналото лято, супер е. Имам и варианта в коралово, абе много си падам по такъв тип продукти за устни, само такива ми се носят в последно време, към пигментираните си червила даже и не поглеждам.

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз съм абсолютно на такава вълна ...

      Delete
  2. Прекрасен пост, много ме заинтригува с двете червила и с крема за лице :) задължително ще погледна в магазините и аптеките за тях :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ами червилата са популярни, радвам се че не съм аз последната, която ги пробва..

      Delete
  3. Като видя някой да слага червилата на Bourjois в любимците си и ми става толкова хубаво, все едно аз съм правила :D Аз си взех So Happink! и за мен е идеалното розово за пролетта :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз вече много внимавам за цветовете, защото просто с моята жълта кожа не се харесвам с много неща..

      Delete

Post a Comment