Червила Rimmel Apocalips

| You can't keep changing men, so you settle for changing your lipstick.
                                                                         - Heather Locklear

 Течните червила на Rimmel се появиха на нашия пазар, разбира се - със закъснение, преди около година. Славата им се носеше далеч пред тях, затова избързах да си купя три цвята, докато бяха на въвеждаща цена. Лично при моите подтонове и черти на лицето подобна формула изпъква доста и определено не мога да впиша Apocalips в графата 'ежедневна употреба'. Може би затова не успяха да станат любимите ми продукти, но все пак имам какво да кажа по темата, ако някой все още не ги е пробвал или му е интересно..

Червила Rimmel Apocalips


Нюансите са общо 13, но мисля, че не всички могат да се намерят у нас. Тези, които аз избрах бяха (по реда на снимката долу): Nova, Apocaliptic и Celestial.




Опаковката им е по-типична за глосове, което впредвид течната им консистенция не е учудващо. Капачката е черна с 'кристален' връх, а на дъното може да се види реалния цвят на продукта, което определено е доста удобно.

Апликаторът също е сходен с тези на глосовете. Удобен е и едно 'загребване' с него е достатъчно. Принципно не трябва да се прекалява с количеството, в противен случай продукта става много по-труден за задържане и манипулиране върху устните.


Червила Rimmel Apocalips


Консистенцията е вероятно най-интересната им част. Apocalips се водят 'лакове за устни' - течни червила с много плътен и наситен цвят и гланцов блясък. Нормално е при тези обстоятелства (както споделих и в началото) не при всеки да се сливат достатъчно с чертите на лицето, за да служат за по-ежедневен грим. Виждате и на снимката долу - определено няма да останат незабелязани.


Червило Rimmel Apocalips


Celestial е нюд/розово, една идея по-ежедневно и неангажиращо. Nova е по-бонбонено розово и според мен - затвърдено пролетен цвят. Apocaliptic е цикламено червено и определено запазено за по-официални поводи.
Всички 13 цвята са доста интензивни (освен 1-2 нюд-а) и мисля, че никой от тях не съдържа брокатени частички.


Червила Rimmel Apocalips


В графа трайност се получава едно голямо разминаване - на много места срещам мнения, че с тези червила може да се яде. Е, то, че може - може - но после по устните няма да имате почти нищо. Лично аз нямам проблем в това отношение, тези продукти не се водят 'стейн', но ми е странно защо има различно мнение по въпроса..
Иначе Apocalips издържат няколко часа, като междувременно само част от блясъка се 'захабява'. Стоят добре на устните, без да се събират на места или да 'преливат'. Няма осезаемо изсушаване, но не са и хидратиращи.


Червила Rimmel Apocalips


Rimmel Apocalips са достъпни продукти като цена и предлагане на пазара, но може би ми се иска - тъй като предразполагат за по-'събитийно' ползване -  да бяха малко по-трайни.
Препоръчвам ги най-вече, ако имате големи и хубави устни и обичате да акцентирате върху тях.

Количество: 5.5мл
Цена: ~10лв


Comments

  1. Снимките са много красиви! Аз имам Apocaliptic и със сигурност не го нося често :) А понякога си слагам само в средата на устните и го размазвам и става леко по-нежен цвят, по-носим. Само, че иска балсам преди това, иначе не се размазва добре :) Поздрави

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз като си набележа някоя (нова) серия и все си вземам едно бледо и едно наситено червило. И обикновено наситените не ги нося после..

      Delete
  2. Celestial ми се струва най-приятно като цвят. Другите на мен ми идват ярки, така като гледам. Може да им дам шанс, пък дано ми харесат. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, celestial определено е най-вървежно и мисля, че повечето хора избират него..

      Delete

Post a Comment