Акценти в розово


 Знам, знам - бях обещала постове с валентинска тематика и после тотално се изгубих от блог пространството за цял месец... Причините бяха непредвидени, но пък ми помогнаха да осъзная колко добре ми се отразява почивката и реших да си я удължа .. за също непредвидено време. И тъй като вече бях заснела тази фотосесия, подбирайки няколко акцента за Св. Валентин, впоследствие осъзнах, че се получи розова тематика и реших че мога да ѝ намеря добро приложение за днешния женски празник. А и какво по-свежо завръщане от розовото..



И така, ето ги и розовите акценти:




Не съм най-големия фен на Naked 3 (ревю), но пък каква по-женствена палитра с по-нежни цветове. Удачна е както за романтична среща, така и за женски празник. (и все пак живея с убеждението, че е подходяща за момичета със светли клепачи..)

За устните избрах три варианта, но преди това - хубаво е  първата стъпка да е екфолацията. Едни от най-популярните ексфолианти са на Lush, а този, който аз имам е Bubblegum (ревю).

След ексфолиране балсaма е задължителен - едно много сладко решение е маслото за устни на Korres - вариант Jasmine (ревю). Ухае на захарен памук и е почти безцветно, така че ако не сте фенове на натрапчивите продукти за устни - можете да спрете дотук.

Ако все пак обичате цвят на устните, пък дори и да е само глос - бътър глосовете на NYX са прекрасно решение. Пигментирани са и не лепнат, формулата им е наистина чудесна и подобна на масло. Моят нюанс е Cupcake - малко по-наситено розово, но пък внася толкова цвят за настъпващата пролет.

И третият и най-дързък вариант е истинското червено. Не всеки може да се престраши да носи такова, а и е важно да уцелиш точния нюанс за подтона на кожата си. На някои момичета толкова им отива, че ми се иска да го носят всекидневно..  Моят избор е Blake's Red от новата серия на L'Оreal.

В допълнение на розовата тема избрах триото ружове на H&M, най-вече защото предлагат по-голямо разнообразие и са достъпни. Внимавайте с нанасянето обаче, понеже са пигментирани малко в повече и се блендват доста по-трудно. (трик: ружът се разнася по-лесно върху напудрени бузи).

За лосионите на Victoria's Secret съм писала тук. Любимият ми аромат беше Secret Craving, но го изхабих и ми остана само Pure Seduction. С това име беше много по-удачен за Валентинската тема, но няма значение. Лосионите на марката са много ароматни и трайни и могат лесно да заместят силните и натрапчиви парфюми.


Lush, Korres, Nyx, L'Oreal, H&M (3)


Честит празник на всички дами и до скоро!


Comments

  1. Прелестен е цветът на Nyx :) Честит празник още веднъж!

    ReplyDelete
  2. Всички продукти са супер..Но снимките <3 просто са невероятни!!Браво :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, хич не ми се искаше да отиде зян фотосесията след 14.02..

      Delete

Post a Comment