Маска за лице с нар Apivita

| This is my skin. This is not your skin, yet you are still under it.
                                                                    ― Iain Thomas

 За маската с нар на Apivita съм писала няколко пъти, включително беше част от любимите ми продукти за 2014-та, но досега нямаше отделно ревю и сметнах, че вече е време..



Опаковката на маската е под форма на тубичка - хигиенична и удобна, но съдържа едва 40мл. Не знам дали е неикономична или просто аз прекалено много я харесвам и използвам, но няма да ми стигне за още много дълго..
Както повечето маски на марката - предлага се и във вариант на сашета, който всъщност излиза по-евтино, нямам представа защо - 2х8мл за 7-8лв (тук съм обяснила малко повече).

Цветът ѝ е прозрачно бял, консистенцията не е мазна или лепкава, а подобна на по-рядък крем за лице. Има малки ексфолиращи частички и свеж, ненатрапчив аромат, предполагам на нар.




Любимото ми нещо в маската е, че е много лесна и удобна за употреба - нанесена на лицето не си личи особено, което автоматично означава, че няма нужда да се притеснявате, ако някой ви позвъни на вратата .. или по скайпа. Също така не се втвърдява, а само става леко лепкава и макар, че пише да се оставя за 10 минути - аз обикновено стоя повече, просто защото абсолютно забравяш, че имаш нещо на лицето. Тъй като се нанася и сваля много бързо и лесно - когато изобщо нямам време за маски, но кожата ми имам нужда от тях - пак посягам към нея.

Ефектът от маската е чудесен - пълното ѝ име е 'съживяваща и обновяваща маска за лице' и наистина го прави - оставя кожата много мека, озарена, порите са свити и няма стягане или зачервяване - напротив - има видим хидратиращ ефект. Това, разбира се, са впечатления върху моята кожа, която е нормална към суха. С
поред етикета маската е подходяща за всички видове.

Друг голям плюс е, че маската е с 89% натурални съставки, като не съдържа парабени, силикон и пропиленгликол, а водата е заменена с настойка от зелен чай за антиоксидантно действие. Пълния състав можете да видите на снимката долу или на американския сайт на марката.




Неслучайно маската беше част от любимите ми открития за 2014-та година - ясно е, че я харесвам и препоръчвам. Можете да я намерите в по-големите аптеки (Ремедиум и др.) или в магазина на марката в Ринг Мол.
Аз със сигурност ще я купя пак ..  е, преди да я повторя вероятно ще опитам няколко от другите разновидности от асортимента на Apivita - прекалено любо..знателна съм, какво да се прави..

Количество: 40мл
Цена: ~26лв
* Продуктът ми е предоставен от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. Наистина е много хубава! Подкрепям с две ръце! Редовно я показвам и препоръчвам :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Нинка, има точно разфасофки за проба, които не са тежки за бюджета :)

      Delete
    2. Мерси, ще проверя довечера в Ремедиум за сашенца :)

      Delete
  3. Ау,изглежда доста добре - тази маска!Искам я!

    ReplyDelete
    Replies
    1. И на теб казвам - сашенца за проба :) + дори излиза по-евтино..

      Delete
  4. Нея не съм тествала, тъй като си имам любими на марката, но много ме изкуши :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Почти съм я свършила, като тръгна да купувам нови ще погледна пак твоите любими за насока :)

      Delete
  5. За тази маска само суперлативи чета, 100% ще се купува :) Както и доста други неща на марката, но това е друга тема...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано и на теб ти станат любими <3

      Delete

Post a Comment