TAG: The Procrastinating Beauty Blogger
Не съм сигурна дали този таг е правен из БГ блоговете, ако е - явно не е бил сред популярните, но след като попаднах на него, аз определено исках да го направя.
За тези, които не знаят: procrastinate означава отлагам. Реших да оставя заглавието на английски (звучеше ми по-добре така..), но разбира се преведох въпросите, така че всеки, който също хареса тага - може направо да се включи. Ами нека да започваме:
/както винаги - заглавната снимка е моя, gif-овете са взети от нета/1. Кой е бюти ритуала, който все отлагаш?
В момента се сещам за нанасяне на крем на ходилата. Не обичам да ми е мазно там и това си е.. Виж всякакви други козметични процедури - правя с голям кеф и желание..2. Миеш ли четките си за грим редовно?
Старая се. Особено четките за фдт. Имам три (които ползвам) и ако и трите са мръсни - просто боравя с ръце. При тях е особено важно, защото вероятността да се развъдят бактерии и следователно появата на пъпки е много по-голяма.
Иначе съм събрала доста четки и предпочитам да ги мия на по-големи 'порции'.3. Колко дълго можеш да изкараш с обелен маникюр?
Зависи. Ако е светъл лак може да опитам да се престоря, че не съществува за 1-2 дни..
При много тъмни лакове, обаче, ме дразни доста и трябва да съм наистина много заета с други неща, за да не го изчистя.4. Колко дълго отлагаш покупката на нов продукт, когато старият е вече изчерпан?
Много зависи от вида продукт, но тъй като покрай блога тествам доста неща - обикновено имам запаси с продукти повече от необходимото..5. Кой е най-лошият ти бюти навик?
Доста мислих по този въпрос и макар да не съм безупречна в бюти режимите си - не ми идва наум нещо, което да ми е постоянен лош навик. Все пак, мога да споделя нещо в тази връзка и това е чакането лака на ноктите ми да изсъхне - никак, ама наистина никак не обичам да стоя мирна, докато е напълно готов.6. Сподели нещо, което не е свързано с козметика и което отлагаш постоянно?
Миене на чинии. Това ми е просто най-най-омразната домакинска работа на света..7. Когато излизаш отлагаш ли приготвянето за последния момент?
Да, подсъзнателно. Винаги планирам да почна навреме.. и почти никога не успявам, или просто времето, което съм предвидила не ми стига изобщо.8. Устояваш ли на поставени забрани за харчене?
Зависи колко сериозно съм си ги поставила.9. Колко е подредена козметичната ти (и лакова) колекция?
Подредена е, но никога крайно. Редовно пренареждам кутиите с идеята да оптимизирам всичко максимално. След това купувам нещо ново ... и за да го сместя трябва пак да пренареждам ... 

Аз ще тагна: Жани, Татяна, Ида, Бояна и Диляна, но нека всеки, който има желание - да не отлага за друг път, а да направи тага още утре :)


Comments

 1. Хаха, много як таг! Благодаря, ще го направя скоро, че съм тагната за още 3, които чакат на опашката.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Знам как е, така че не бързай :)

   Delete
 2. Много приятен ТАГ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Мими, ако искаш - заповядай да го направиш, на мен ще ми е много интересно да прочета!! <3

   Delete
 3. Мерси Теди, изглежда доста интересен, някои отговори ще има да ги мисля :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. На мен ми стоеше в планираните доста време :)

   Delete
 4. Благодаря за тагването! Другата седмица ще го направя :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Надявам се да ти е интересно :))

   Delete
 5. Много сладки гифчета, посмях се :) Тага го правих и аз преди време, видях го в блога на Вдовичката и ми се стори точно като за мен :D
  http://www.dropsofrainbow.com/2014/08/tag-procrastination.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ахаха, снимката е уникална :))

   Delete

Post a Comment