Червило Rimmel #107

| His lips drink water but his heart drinks wine.
                                        E.E. Cummings

 Коледа наближава, но сняг все още не натрупал и бързам да споделя едно ревю, за което бях подготвила пъстра есенна фотосесия. И как иначе, когато става въпрос за всеобщия любимец за есенно-зимния сезон: Rimmel #107.





#107 е тъмно и наситено винено червено. Завършекът му се води матов, но за мен е по-скоро между матов и сатенен.
Опаковката също е матово червена и ми харесва, особено надписа 'Kate', по който до момента няма никакви следи от изтъркване. 




Консистенцията му не е суха, както би се очаквало от матово червило, а леко кремообразна и затова се нанася сравнително лесно (като за тъмно червило). Аз лично използвам (блед) молив за устни първо, но само поради факта, че нямам добре изразени очертания. Ако вашите са изразени - можете спокойно да пропуснете молива - няма опасност от разтичане извън устните (или по зъбите) - червилото ще позасъхне след нанасяне. Колкото до изсушаване и опъване на устните - с щастие мога да съобщя, че аз не съм изпитала такова.
За да изглеждат добре матовите и тъмни червила е наистина важно да се нанасят на ексфолирани и ненапукани устни. Ако изпълните това условие, то и #107 няма да стои напластено или да акцентира на по-сухите зони. Като цяло аз си отдъхнах, защото наистина не е претенциозно червило и със съвсем малко усилия стои много приятно на устните.




Трайността му е доста добра - задържа се около 4-5 часа с минимално износване на цвета, което е сравнително равномерно, т.е не остава само по ъглите или сгъвките. Оставя отпечатъци по чашите, но като цяло успява да се запази при пиене. При хапване вече няма да издържи и ще трябва да го подновите.




Споделяла съм, че червилата не са моята стихия и тепърва събирам смелост за по-наситени нюанси. Rimmel #107 определено беше един добър избор, както за моя случай, така и за по-напредналите в сферата - неслучайно е толкова популярен .. да не кажа 'класика'. Няма да сгрешите, ако го включите в колекцията си - допълва идеално всеки есенен аутфит, а цената му е повече от приемлива.
Цена: ~10лв


Comments

  1. Страхотен цвят !! И аз много харесвам опаковките на марката :)

    ReplyDelete
  2. Страхотен цвят и страхотни снимки! Имам само един въпрос, тъй като от доста време замислям да си го взема- прави ли зъбите по- жълти, защото подтона му е доста топъл? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. В сравнение с други червила, които имам - не, но не мога да гарантирам..
      Иначе подтона не е толкова топъл, на мен ми студенее..

      Delete
  3. Този цвят е разкошен :)) И снимките са много хубави <3

    ReplyDelete
  4. Теди, разкошни снимки! Червилото изглежда супер, другия път да си с него! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дано има скоро такъв друг път <3

      Delete

Post a Comment