Favorites: Ноември 2014

| Never blame anyone in life. The good people give you happiness.
  The worst people give you a lesson. The best people give you memories.

                                                                           ― Ziad K. Abdelnour

 Тези дни Бате Енчо намина и ми сподели кой е бил по-по-най през ноември:





душ гел Balea Black Secret
Признавам си, че го харесвам само заради аромата. Не че иначе е лош, но не е и нищо специално. Аромата обаче е интересен - някак интензивен .. на портокал и ванилия. О, и цвета му също е супер забавен - наситено оранжево .. като за Хелоуин.

почистваща крем-пяна за лице и очи Apivita с маслини и лавандула (за всички типове кожа)
Споделих вече в поста с първи впечатления от продуктите на Apivita, че съм много впечатлена от тази крем пяна. Маха грим без никакви усилия, не изсушава (аз съм със суха кожа) и ухае божествено свежо. Не стига всичко друго, ами е и адски икономична - нужно ви е само грахово зрънце.

съживяваща и обновяваща маска за лице Apivita с нар
Ноември ми беше месеца на маските - извадих цели две любими - в началото на месеца ме плени Apivita, а после и тази на Lush. Двете са коренно различни - Apivita е прозрачна и ефирна, а Lush е плътна и зелена, но аз харесвам и двете. Смятам, че Apivita съживява и кожата, и сетивата с нежния си аромат на нар.

моливи за устни Essence 06 Satin Mauve, 15 Honey Berry
Нямам особен опит с моливи за устни (кафевите от 90-те не се броят нали?) и реших да заложа на няколко по-неутрални и бюджетни цвята, които да помогнат за по-добрия вид на тъмните червила, с които смятах да експериментирам през студените месеци. Не са най-трайните продукти, но определено спомогнаха доста за постигане на много задоволителни резултати за хора без ясни очертания на устните и съответно без опит с тъмните червила като мен.

червило Rimmel #107
Класика за сезона. В началото ми беше някак странно докато свикна, но определено ми харесва тъмния есенен нюанс. А и опаковката е много стилна.

червила писалки H&M Honeysuckle и Berry Kiss
Харесвам продукти във форма на писалка, защото са ми удобни за нанасяне. Тези на H&M не са много пигментирани, но като за мен са добро решение. Honeysuckle изглежда сякаш наистина сте хапнали някоя червена ледена близалка.. Berry Kiss изглеждаше доста по-различно на суоч и в началото не бях доволна от вида му на устните ми, но и на него му намерих цаката - използвам молив и малко телесно червило като база. Знам, че звучи като твърде много усилия .. но - както писах няколко пъти напоследък - аз съм на вълна експериементи с червила и други подобни.

маска Lush Mask of Magnaminty
Ухае божествено на малко мента и много много мед .. В поста за Lush споделих, че тъй като не мога постоянно да я държа на лицето си - обичам просто да си я душа .. Очаквайте отделно ревю.

парфюм Zara With Vanity
Първи парфюм на марката, но не последен. За мен е 100% реплика на Si на Armani. Издържа няколко часа, определено не цял ден, но за тази цена мисля, че е чудесен. В сравнение Armani е около 100+лв за 30мл, Zara - 35лв/50мл. Освен това бутилката е много интересна и стои добре на видни места из къщата.

маша за коса Babyliss Pro
Машата поръчах онлайн от английски сайт (не се предлага у нас) и затова трябваше да ѝ купя преходник за контакта. В сравнение с другата ми маша сякаш не е толкова мощна и си въобразявам, че причината е именно преходника .. Къдриците не са толкова стегнати и с времето остават само като вълни, но не се отпускат докрай и ми допада небрежния им вид. Диаметър 32-19мм - който малко по-успешно събира цялата дължина на косата ми на барела.




Толкова засега, надявам се да съм била полезна и до скоро!



Comments

  1. Получих тестер на Si преди няколко седмици и много ми хареса, имам толкова много парфюми и със сигурност нямам нужда от нов такъв, но съм убедена, че няма да мога да се въздържа и ще си го купя. Умирам за такива миризми и само го душа всеки път, в който мина покрай него.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, и аз имам тестерче.. нз от кутия Пинкс ли беше или от някаква покупка ама се влюбих..
      Засега обаче си спестявам 100те лева със Зара.

      Delete
  2. Страхотни любимци! Машата изглежда страхотно, много ми харесва какви кърдици постигаш с нея. И маските са ми много интересни, особено тази на Apivita. Трябва да пробвам и аз :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Къдриците, които съм показвала са от предишната маша.. може би за тях става дума..
      http://powderyourfacewithsunshine.blogspot.com/2014/09/babyliss.html

      В новите придобивки писах как стана така че имам 2 маши за няколко месеца ...:)
      (лакомия)

      Delete
  3. Директно си запазвам поста, за да не забравя да си купя измивната пяна на Апивита. Напоследък съм луднала по измивни продукти, а маската на Лъш е наистина страхотна. Просто е такъв кеф да станеш Грънч за около 10-ина минути :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен 10 мин не ми стигат, искам постоянно да ми мирише :))

      Delete
  4. О, червилото на Rimmel е и мой есенен любимец. Страхотен цвят! Ще взема да пробвам и моливите на Есенс, колкото и да не съм "на ти" с моливите за устни. :)
    Много хубави любимци!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Те са точно за хора, които не са на "ти", защото са бюджетни и имат подходящи цветове :))

      Delete
  5. Възможно е да не си въобразяваш за това с преходника. Моят телефон е от Англия и също ползвам зарядно си с преходник и сравнение с други зарежда средно 2 пъти по-бавно. :/Много хубави любимци, след всичко изписано за продуктите на Apivita и аз мисля да пробвам нещо. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ех, знаех си аз.. то и преходника самия не ми вдъхва доверие, мисля да си купя друг..
      Дано ти харесат Апивита, аз много им се кефя :)

      Delete

Post a Comment