Предколедна среща с Avène

| Christmas is not as much about opening our presents as opening our hearts.
                                                                                   - Janice Maeditere

 Около началото на месеца получих покана за предколедна блогърска среща с Avène и тъй като блогърите сме приказливи същества - знаех, че доста от момичетата ще успеят да присъстват, (дори и живеещите в чужбина, защото .. ъм - хелоу - идва Коледа), та срещата обещаваше да е нещо много хубаво - предпразничен дух, голяма дамска компания и разговори за козметика и красота.. дай Боже всекиму..  :)



Е, в уречения час пак доста хора не се появиха, но така или иначе едва смогнахме да се видим, наприказваме и насладим на богата програма, която ни бяха приготвили от екипа на Avène. (да не говорим, че изобщо нямах късмет с придвижването и закъснях (не)прилично.. )


Ели, Ида, Жани, Ради, Ивана


Както винаги споделям няколкото откраднати кадъра, макар да имах чувството, че времето минава толкова неусетно, че докато успея да нацеля правилните настройки на фотоапарата и вече дойде време да си тръгваме.. 
Преди да запраша към тиквената каляска, обаче - имам още какво да споделя и покажа.




От Avène се бяха постарали наистина много - атмосфера, подаръци, интересни гости, сред които (на снимките горе): Елиза Попова - професионален гримьор, Костадин Кръстев - Коко - фотограф, Силвана Петрова - hair coach, Милка Александрова - Бучи - дизайнер.


Теди, Мими, Сирма, Нина, Мая, Ани


Поговорихме си за козметика, красота, фотография, за изминалата година, за бъдещи планове, имаше томбола, награди.. и още подаръци. И най-вече усмивки.


Теди, Мими, аз, Лори и Ивана  /снимка: Сирма Маркова/


Благодаря на екипа на Avène за забележителното старание, което личеше, че са вложили в организацията на събитието. Страхотно е, че бяха поканили толкова много хора и оценяват труда на всички. Техният труд също не остана незабелязан от нас. Пожелавам си още много такива приятни събития през новата година, а на Avène - много поводи за да ги организират!!




За финал споделям козметичната част от подаръците, които получих - очаквайте отзиви догодина!:)


Comments

  1. Какви сте хубави всичките! Изглежда и звучи супер забавно! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, да, веселба си беше :))

      Delete
  2. Адашче, радвам се за възможността да се запозная с теб (разбира се и другите, които не познавах). Беше много приятно! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. И аз с теб!!! Дано имаме повече поводи за срещи през новата година <3

      Delete

Post a Comment