Един следобед в Lush

| The time to relax is when you don't have time for it.
                                                                  - Sydney J. Harris

 Лъш е един от онези магазини, в които щом влезете и разгледате веднъж - обезателно ще се връщате отново и отново. Пълно е с толкова цветни и ароматни изкушения, че няма как да ги разгледате всички, дори и за цял следобед.. Знам го от опит, тъй като имах щастието да получа покана от управителя на магазина в МОЛ Сердика и да прекарам няколко часа в този рай за сетивата...



Както винаги направих много снимки, за да мога в максимална степен да споделя с вас преживяването си. Ако се намирате в София - отбийте се на място - има тестери на всичко, а персонала е толкова любезен и отзивчив, че няма да ви се иска да си тръгнете. Ако пък не сте от столицата - можете да хвърлите едно око на сайта на марката.






Говорейки за любезния персонал, с който марката е известна - кажете 'здрасти' на усмихнатият екип, който ме посрещна:




Оставих се в ръцете на по-тъмнокосата чаровница, която се оказа и че ми е адашка.
Започнахме с процедури за лице - почистване, тонизиране, маска.. докато те траяха, Теди ми разясняваше за различни продукти, кой от кой по-вълнуващ ... и правихме още процедури - този път за ръце..
Ето част от нещата, които използвахме: прословутият Angels on Bare Skin, Mask of Magnaminty, различни сапуни, ексфолианти и масла.. като някои от тях, вкл. Mask of Magnaminty отнесох вкъщи (очаквайте ревюта!).




Помня, че докато траяха процедурите си мислех, колко много и различни начини има човек да се поглези и защо когато съм в къщи не правя достатъчно по въпроса .. Когато чуеш думите "наслаждавай се на живота" звучи клиширано.. но обвит в медено ментова маска и ръце покрити с ексфолиант от въглен и касис.. човек си дава сметка от колко повече успокояващи и ароматни наслади има нужда в забързаното ежедневие..




Част от продуктите за уста. Може би помните, че съм правила ревю на розовия ексфолиант от снимката - Bubblegum.




Ето и още от продуктите. Всички са наистина толкова ароматни.. силно, но не натрапчиво.. И понеже, както може би знаете, продуктите на Lush са свежи, ръчно изработени и почти без консерванти - ароматите им са естествени, а не химични. След като се прибрах от магазина - до вечерта усещах уханието на използваните продукти по лицето си.
И може да ви се стори смешно, но оттогава постоянно ходя до банята да взема кутийката с Mask of Magnaminty и просто я отварям и я душа..






Освен всичко друго, научих и, че марката предлага няколко по-нестандартни продукта като таблетките за зъби, твърди шампоани, ягодов крем за бръснене, желета за душ..





И все пак (може би) най-популярните продукти на Lush са балистиките за вана - и как не, като са толкова забавни, уханни и създават най-невероятните шарени красоти във водата..
Наистина е много жалко, че нямам вана, защото ... всъщност ако имах изобщо не знам как бих могла да избера какво първо да взема и пусна във нея...  Вижте за какво говоря:






Естествено не липсваха и коледните балистики - снежни ангелчета, хмел, блясък, блясък, блясък..
Както и безброй пъстроцветни подаръци за Коледа.. А вие избрахте ли с какво да зарадвате близките си?





Много благодаря на Lush за поканата. Засега от мен толкова, но определено очаквайте да чувате още за марката и занапред в блога. Лека вечер и до скоро!!

Comments

  1. Прекрасно място наистина! Уникални снимки :)

    ReplyDelete
  2. Красота!Публикацията,снимките,продуктите и бранда са прекрасни!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти Мими, а бранда определено е прекрасен <3

      Delete
  3. Lush is my happy place :D А особено по Коледа има такива красоти.
    Прекрасни снимки, вдъхнови ме за едно посещение при тях :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Чудесно казано :) И мерси <3

      Delete
  4. Невероятно е това месетнце и определено ще го посетя..а, как искам всичко да изям, хаахаха :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха, абе вътрешно не знам дали ще имат толкова положителен ефект като външно :)))

      Delete
  5. Здравей! Тагнах те за The Christmas Tag! http://starryeyeing.blogspot.com/2014/12/the-christmas-tag.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси! Ще се постарая да намеря време!

      Delete
  6. eto edno filmche koeto moje da vi dopadne mnogo :* https://www.youtube.com/watch?v=WZF757_eQP0&list=UU6g1OCDYoPJo1YznyE3pdMQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря, бях го видяла :)

      Delete

Post a Comment