Втора поръчка от mybodystore.bg

| I always say shopping is cheaper than a psychiatrist.
                                          ― Tammy Faye Bakker

 Ако сте пропуснали поста с първата ми поръчка от mybodystore.bg - бързайте да поправите грешката си, защото вече ще показвам втората. Плюс това там можете да откриете и всички подробности, относно самия процес, които ще си спестя да изброявам отново. И този път заложих на масло, ексфолиант за тяло и продукт за лице. Ето и какво друго:





Поредния шоколадово базиран продукт в моя арсенал. Някой да се учудва на избора ми?.. Well, you shouldn't.
Предишното ми масло (с шоколад) е към своя край (още 2-3 ползвания), but fear not - няма да отиде при зеленото кошче преди да му направя ревю.

Напоследък много блогърки писаха за този ексфолиант и май шума започна от Есте (essiebutton@youtube). Вземайки предвид факта, че съдържанието на кутията напомня твърде много това на малиново сладко - популярността му определено не изглежда нелогична :)
Със сигурност ще си има отделно ревю, а дотогава можете да прочетете (ако сте пропуснали) това за шоколадовия скраб от предишната ми поръчка. Обичам ексфолианти и това си е.

Още един продукт, популярен в блог-средите, който се изкуших да пробвам. Не знам дали повлияна от новата първа цифра във възрастта или от твърде многото четене на бюти блогове, но в момента се опитвам да си изградя по-пълна skincare routine - не само почистване и хидратация, но и малко серуми, тоник и др. So far, so good..
А някой ден вероятно ще има и отделен пост по темата.

Масажите са ми едно от най-любимите неща на света и възможността да мога с едно кликване на мишката да увелича начините те да ми се случват по-често .. не беше за изпускане..
Освен за стимулиране на кръвообръщението масажора помага и за по-доброто абсорбиране на продуктите от кожата на лицето и откакто го имам го използвам всяка вечер заедно с крема и серума. Сядам си на топло в леглото, пускам си сериал и въртя ли въртя..  Релакс, спокойствие и бонус - изцяло подновена кожа на лицето...  Рене Зелуегър коя?

Този крем беше абсолютна изненада за мен. От екипа на mybodystore го бяха добавили специално за мен в отделно пликче... Не стига, че са толкова отзивчиви, ами и правят подаръци.. 
Та крема веднага ми влезе в употреба - както писах горе - използвам го в комбинация със серума и масажора вечер и в момента сме в дружна honeymoon фаза :))




А вие поръчвате ли продукти от The Body Shop? Имате ли някои във wishlist-а? Аз определено имам още няколко ..


Comments

  1. Чудесни приодобивки! :)
    Чакам ревю за масажора /всъщност има ли какво още да се каже?/ и за нощния серум :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Отделно на него не знам дали ще има, но ще бъде включен в разни други постове.. ще има още какво да се каже :)

      Delete
    2. Супер! Аз май сбърках с моя микродерма ролер и търся нещо по-деликатно :)

      Delete
  2. хахаха Рене Зелуегер :Д:Д:Д Добро попадение както за нея, така и за продуктите на Body Shop .. С масажора ме спечели, ще се пробва.
    Поздрави
    http://cattlustfever.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Радвам се, че има хора, които схващат хумора ми :)))

      Delete
    2. Ооо да определено. Именно заради това ми доставя удоволствие да ти чета блога, не само да го разглеждам :)

      Delete
  3. Скрабът с аромат на малина определено е в моя wishlist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мда, след толкова срещи из блоговете .. :)

      Delete
  4. Уникални продукти :)) Скрабът за тяло изглежда божествен, а масло за тяло още по-божествено ;д Заминават и в моя уишлист..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Като аромат шоколадовото масло ми допада повече, да си знаеш :)

      Delete
  5. Уникално изглеждат тези продукти на марката!Теди,ти с тази бебешка кожа -гладка като кадифе за какво са ти толкова много неща?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мими благодаря ти, но кожата ми не е толкова идеална. Да, гладка е, но си имам бръчици под очите, понякога пъпки, които после остават като белег, имам различно оцветяване.. Както писах в поста първата ми цифра се смени (с 3) и смятам, че и грижата ми трябва да се смени/позасили...

      Delete
  6. Страхотни придобивки! Следващата ми тяхна придобивка определено ще е ексфолиантът с малина! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мерси, определено изглежда изкушаващо :)..

      Delete
  7. Имах нощният крем с витамин Е, ама не серума, а крем. Появиха ми се едни дребни гадни пъпчици по челото. Спрях да го ползвам и изчезнаха.
    Хубав шопинг! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. При мен няма подобни симптоми от никой от продуктите.

      Delete
  8. Всеки път ме изкушаваш страшно много! Точно ми пристигна поръчката от Златна рибка, сега и BodyShop искам :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хихи, ами то и мен ме изкушават пък всякакви (основно) чуждестранни блогове така че.. no one is safe ;)

      Delete
  9. Ох, те са супер изкушаващи...дори ми се иска да ги пробвам, честно :D Снимките ти са страхотни :)

    ReplyDelete
  10. Серумът е страхотен наистина, от около месец го използвам и съм много доволна :) а по това масажорче ми останаха очите :)

    ReplyDelete
  11. Не съм ползвала тези продукти, но след страхотното представяне със сигурност ще опитам!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Със сигурност трябва да се опита поне нещо на Body Shop :)

      Delete
  12. ето от къде можете да си закупите продукти на The Body Shop в България:
    www.bgbodyshop.com

    ако е изтрит този коментар, значи блогът създаден да рекламира определени сайтове

    ReplyDelete
    Replies
    1. Не, блогът не е създаден да рекламира определени сайтове.
      На предишния ви коментар в другия пост съм отговорила и си стои. Искали сте да ме информирате за съществуването си - направихте го. Оттам насетне е мое право да не желая навсякъде в личния ми блог още от рекламните ви съобщения. Това се нарича спам.

      Ако желаете сътрудничество - можете да се свържете с мен на имейл.

      Delete
    2. Теди, лично мен много ме дразнят подобен род коментари в личните блог-пространства. Макар да не коментирам често, прочитам всичко, което читателите ти пишат под публикациите. Това е място за споделяне на лични мнения и впечатления. Затова и такова "хвърлено" мнение е дразнещо. Надявам се да не толерираш подобни коментари в бъдеще. Оставяйки настрана липсата на добър тон, Анонимен явно е и неграмотен, т.к. елементарните правила за пунктуация, малки и главни букви не са му познати.

      Delete
  13. Всичко това е излишно, серуми, масажори за лице и тем подобни които изкушават със скъпи кутийки и напудрени аромати, а като се добави и в това число цената на един балсам за устни която е 14 лв си е направо безумие. Плюс това тези продукти не са направени за нашия регион, а са вносни, особено скрабът за тяло с шоколад за който разбрах че е твърде лепкав и мазен, скрабът трябва да се нанася лесно и да се отмива лесно. Те производителите се чудят какви простотии да създават ама и вие не оставате по-назад. Хвърлят се безумни пари за някаква сляпа красота, а за да и видя истинската същност ще трябва да взема гъба и да търкам по лицето за да отмия всичките тези тонове грим. Ако е за другите, това ще е временно, човек не може да се крие цял живот под маска с грим! п.с. на 21 съм, въпреки че написаното от мен остава мнение за човек от по-старото поколение

    ReplyDelete
    Replies
    1. Уважаеми Анонимен,
      има значителна разлика между козметика и грим - и в конкрентия пост, който коментираш, гримове не са показани. Серумите и кремовете са бяла козметика, която е ГРИЖА за кожата. Не е грим и не се маха с гъба.
      Ако лично ти си против гримовете - чудесно - излизай с хора, които не се гримират и си живей спокойно живота, какво правиш в бюти блог като моя? Аз примерно неща, които не харесвам не си губя времето да чета.
      И смятам че моето хоби - козметика и фотография е доста по здравословно от твоето - пилеене на нерви и време в нехаресване на неща в Интернет..

      Delete

Post a Comment