Kawaii Box October 2014


 Абонаментите за тематична кутия със съдържание-изненада са една много актуална тенденция през последната година. Появяват се все повече и повече възможности и макар голяма част да не са леснодостъпни за България - има и изключения. Едно от тях е Kawaii Box. Тя не е beauty кутия, а съдържа сладки джунджурийки тип stationery (защо нямаме подходяща българска дума за това .. канцеларски материали изобщо не звучи правилно..)
Тъй като аз много си падам по подобни неща реших да кандидатствам за Kawaii Box Reviewer of the Month - опция, за която научих от блога на Нина. Имах късмет да ме одобрят и преди няколко дни получих октомврийското издание на кутията, за да споделя повече за него в блога. Заповядайте да го разгледаме заедно:





Kawaii Box излиза в началото на всеки месец и включва 10-12 оригинални/лицензиран японски и корейски kawaii продукта. Цената на абонамента е $18.90 на месец като можете да го прекратите или подновите по всяко време. Доставката е безплатна до всяка точка на света. Няма опасност от митници. Пристига за около 2 седмици (в моя случай) и се получава с известие в пощенския ви клон. 

Ето какви сладки дрънкулки получих в моята октомврийска кутия:




Ще започна с тази супер сладка острилка във формата на коте (с панделка :)) Има два отвора - и за тънки, и за дебели моливи. Със сигурност ще си я използвам.




И още едно коте, този път - плюшено. Жалко, че е със затворени очи - иначе щеше да е още по-сладко.. Има си розови уши и ластична закачалка - мисля да си го окача в колата.




 Две сладки ластичета за коса с бонбонки. Племенницата ми ще им се зарадва.




Мисля, че най-любимото ми нещо в кутията е този химикал с къпкейкове, Hello Kitty и много тънък писец (а вашето?). Честно казано нямам идея защо, но ми е много сладък и ще си го използвам за записки в органайзъра на блога.




Следва розова кърпа с всякакви сладки илюстрации по нея. Като размер е доста голяма. Иска ми се да ѝ измисля някакво по-специално приложение... ще видим..




Два вида стикери. Първите са във форма на перли. Принципно са за украсяване на телефонен калъф, но аз планирам да декорирам някоя от чашите, в които съхранявам козметика (като например четки или глосове). Когато измисля точно дизайна и т.н може да споделя снимка.. или цял пост.
Вторите стикери са със забавни зайци в различни цветове и пози. Могат да се лепят къде ли не - тефтери, калъфи, джаджи...




Картичка с усмихнато зайче.




Розово несесерче с два ципа/отделения. Би било подходящо за училищни пособия, но тъй като аз твърде отдавна не съм ученичка, ще помисля какво приложение да му намеря или на кой да го подаря.




Още една висулка, тази е под формата на мече-сладкиш и е от материал, който може да се стиска с цел освобождаване на стреса.




Обикновено кутиите включват и по нещо "сладко", което наистина може да се хапне. В случая дъвчащи бонбонки с вкус на грейпфрут. Наистина бяха вкусни.




Това беше всичко, но само за сега - ако идеята да се сдобиете и вие с такава кутия ви е харесала - бъдете нащрек - от Kawaii Box ми предложиха да направим giveaway, в който един от вас, читателите на блога, ще спечели kawaii кутия (за октомври или ноември). Очаквайте скоро!


Edit: Ето и гивауея !!!
Той се осъществява от Kawaii Box и те ще изберат и наградят победителя. Наградата е кутия Kawaii Box, a крайният срок за участие - 19.11.2014г. Надявам се, че вече знаете как се работи с притурката Rafflecopter, но ако имате въпроси - питайте. Важно е да изпълнявате условията, защото достоверността ще бъде проверявана. Успех на всички!

a Rafflecopter giveaway

Comments

  1. Ох, всичко е супер сладурско <3
    Ще поразгледам в сайта, може и да се самозарадвам с кутийка. :D

    ReplyDelete
  2. Охх искам плюшеното коте ♥_♥ Всичко в кутията е ужасно сладко ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Още утре ще си го закача в колата

      Delete
  3. Сладичко! Като гледам такива постове се чувствам отново на 7 г. :)

    ReplyDelete
  4. Ох, разкошотийките им! И мен ме одобриха но хал-хабер си нямам кога ще я получа - пишеше само скоро ще я пратим... Те пращат ли мейл, като ти я изпратят?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, дори и тракинг код ;)

      Delete
    2. Мерси! То май аз ще чакам за следващия месец кутията :) Междувременно направих една поръчка от Blippo.com, сайта, към който май са вързани KawaiiBox. Еми няма такива сладурии!

      Delete
  5. Много сладки работи. Химикалът ми е любим-супер е сладък :))

    ReplyDelete
  6. Зайците са големи идиоти, а котето-острилка е много сладко... ама и мечето за стискане си го бива... ИСКАМ ВСИЧКО! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ще получиш няколко заека.. някой ден :))

      Delete
    2. Мисля, че трябва да се видим много скоро. :D

      Delete
  7. Супер сладки неща, съвсем оправдано си е името. На мен най ми допадна мечето за стискане. Честито за придобивките :)

    ReplyDelete
  8. Хавлията е супер сладурска <3 И десертчето-мече е много симпатично ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. То е кърпа и още се чудя какво точно да я правя :))

      Delete
  9. Ооо, този страхотен химикал <3 Много е сладурска тази кутия :))
    www.dilyanatabakova.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да и пише много готино :)

      Delete
  10. Стикерчетата са супер милички! Както и всичко останало всъщност! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. А другия вариант стикери е с къпкейкове вместо зайци..

      Delete
  11. Много са сладички нещата, няма нито едно, което да не ми хареса. Голямо бебе съм :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Всички им се кефят, явно всички сме бебета :)

      Delete
  12. Острилката и химикалът са страашно сладкии. Прииска ми се чак да си направя някакъв розов и kawaii-ски грим днес след този пост :D

    ReplyDelete
  13. Супер сладурска кутийка! Особено ми хареса химикалчето <3

    ReplyDelete
  14. Страхотни сладурски придобивки,искам и аз.... ами късмет :-) :-)

    ReplyDelete
  15. Олеее, колко са сладкиии! :)))) Страхотен гив!

    ReplyDelete

Post a Comment