H&M Cosmetics - Нови придобивки и първи впечатления


 В една скорошна публикация ви споделих новината, че H&M Cosmetics стъпват на българския пазар от октомври. Ами октомври започна вчера, а с него и зареждането на щандовете на марката. Използвам случая да споделя моите първи впечатления от продуктите, които получих на медийното представяне, а пък скоро е доста вероятно да има и H&M haul пост..



На снимката горе виждате продуктите, които получих - имах късмет всички да бъдат в есенна тоналност. Пълната продуктова гама можете да разгледате на сайта на H&M.


Сенки за очи
Палитрите (от 5 цвята) на марката имат няколко серии: Smoky, Nudes, Metallic. Аз получих Smoky в кафявата гама. Всички, освен четвъртия цвят, имат ситни брокатени частички. Качеството им отговаря на ценовия клас - пигментацията не ми хареса само при последния - най-тъмен нюанс. Вече събрах доста кафяви палитри и вероятно затова, в тази, най ми допадат първите два цвята - шампанско и ръжда. А може и да е от сезона..




Молив за очи
Не съм голям фен на моливите за очи. Макар да имам доста - предпочитам очната линия. Този е с цвят и име на шоколад, така че няма как да не ми допада, но не знам колко често ще ми влиза в употреба... Иначе е мек, пигментиран и се нанася без усилия.


Гланц за устни
Падна ми се nude цвят, който стои наистина приятно, но трябва да се нанася по малко. С моя тон на лицето/устните напластяването създава твърде блед цвят. Ароматът му е много сладък и приятен, за съжаление е малко по-лепкав, отколкото би ми се искало. Опаковката му също е по-обемна от стандартните, и съответно ще заема малко повече място, ако решите да го носите с вас в несесера.




Руж
Нюансът е много интересен - напомня по-скоро на бронзър, но е ръждиво-златисто-кафяв руж. Точната есенна комбинация. Хареса ми като качество - не е твърде бляскав, достатъчно пигментиран е и много се изкушавам да се сдобия с още няколко цвята (макар и реално да имам достатъчно ружове в колекцията си), както и един хайлайтър..




Лак за нокти
И тук ми се падна удачен за сезона цвят с още по-удачното име Midnight passion. Два пласта от него са достатъчни, а издръжливостта му е около 3-4 дни, след което при мен редовните пръсти (показалец и среден на дясна ръка) се залющват. Още не съм го пробвала с топ лак - възможно е така да издържи дори малко повече.
Добро попадение е и сега съм хвърлила око на някои от брокатените нюанси.




Това беше всичко от мен. Ужасно съм нетърпелива да разгледам готовите дисплеи, отрупани с продукти, но тези дни нямам време да отскоча до H&M (да се надяваме уикенда да е по-благосклонен към мен). Вие какво си набелязахте?
Поздрави и до скоро!

* Продуктите са ми предоставени от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.

Comments

  1. Харесах си ружа със сърчицата от сайта, но ходих до мола и го нямаше :( Тествах на място бронзърите, пудрата и ружовете, супер текстура, фино смляна и копринено нежна, но съставът ме притесни-талк, парабени и силикони... Та се чудя дали да не се сдобия с бронзъра все пак, много нежен е, а и има вариант без блестящи частици. Иначе като пуснат повече тестери мисля да пробвам коректора за очи (нямаше тестери още). Четките не ме впечатлиха особено, а на картинка бяха по-красиви. Направи ми впечатление, че нюд палитрата, на която бях хвърлила око на тестер беше с по-различни цветове от предлаганото за продажба...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ружа със сърчица не ми се стори достатъчно пигментиран на представянето, но иначе изглежда много красиво.. Ще го пробвам пак като отида и видя тестер..

      Delete
  2. При нас, както предполагам се досещаш се продава цялата им линия, включително всички нови колекции и макар и да не съм пробвала кой знае какво от техните неща, като цяло не смятам, че са лоши. Определено смятам, че българския пазар има нужда от подобен асортимент :)

    ReplyDelete
  3. Цветът на лака е уникален <3 Аз съм си харесала една четка и едно ружче. Трябва да отида да разгледам :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Четките и мен ме привлякоха, въпреки че нямам нужда..
      Сигурно ще си взема някоя за тест..

      Delete
  4. И аз съм се насочила към четките, аз се радвам, че ги лансираха в България, защото наистина имаше нужда от по-голямо разнообразие :) чудесно и обективно ревю, браво!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Дам - колкото повече, толкова повече :)

      Delete
  5. Ааааааааа, лакът за нокти <3 Страхотен цвят!!

    ReplyDelete
  6. Ружът ми допада много, особено този със сърчицата, определено ще отида да разгледам продуктите наживо :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. На мен ми се видя непигментиран на представянето, но трябва да видя тестери..
      иначе е супер на вид :)

      Delete
  7. Каква е цената на палитрата?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравей,
      продуктите са ми предоставени от ПР, но всички цени можеш да видиш на сата на Х&M :)

      Delete

Post a Comment