SPA преживяване с Premier Dead Sea

| Sometimes I sits and thinks, and sometimes I just sits...
                                                                ― A.A. Milne

 След като получих покана от Premier Dead Sea да си избера удобно за мен време и да пробвам една от спа процедурите им, знаех че това трябва да стане в петък. Какво по-добро време от края на работната седмица, за да се отпуснем и насладим на заслужени глезотии ...



Premier Dead Sea е марка израелска спа-козметика и можете да ги откриете в Paradise Center. Ако имате път натам скоро, непременно се отбийте, защото до края на месеца и вие имате възможността да се насладите на спа процедура по избор. Напълно безплатно. Вижте повече на фейсбук страницата на марката тук.








Мястото е много приятно, добре подредено и стилно. Бях посрещната приветливо и с чаша шампанско и шоколадови бонбони от една от консултантките (Елица), която впоследствие се грижеше за извършването на самата процедура, разказа ми подробно за различните продукти и ефекта им, и най-вече успя да ме накара да се отпусна и да се насладя изцяло на терапията и да си тръгна освежена и готова за дългия уикенд :)






Бях избрала да пробвам втората процедура, наречена Черно вълшебство. Тя включва специална черна маска Miracle Noir, която ще видите на снимките долу. Моля, опитайте се да не се смеете твърде много на секси визията ми ...




Процедурата започва с почистване на лицето с мляко и нанасяне на тоник. Идва ред на самата маска, а докато изчакахме да подейства получих и бонус - терапия за ръце, но за нея малко по-надолу.
Най-интересният момент в Черното вълшебство е самото премахване на маската, което става с .. магнит!
Ок, де, по-скоро е минерално блокче, което действа като магнит и извлича маската без дори да се допре до кожата ...




SPA терапията 'Нежни ръце' пък започва с този интересен сапун и включва масаж със солите, които пък виждате да държа по-горе. Завършва с лосион, след което - изцяло подобрен вид на кожата и .. блаженство.

Благодаря за поканата на Premier Dead Sea - определено осанах много доволна, освежена и релаксирала на тръгване.
Не изпускайте възможността да се поглезите и вие!




Comments

  1. Чудесно преживяване наистина :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аха. А не да ходиш 7 часа.
      ..въпреки че ние само сладоледа го чакахме един :D

      Delete

Post a Comment