Lierac, блогърите и представянето на новата серия Magnificence


 Тази седмица, във вече затвърдилия се център за блогърски събития Sense Roof Top Bar, се проведе поредното цветно събитие - представянето на новата серия за anti-age грижа на Lierac - Magnificence.
Аз, както винаги на подобни събития, се чудех какво първо да свърша - снимки ли да фокусирам, продукти ли да разглеждам, със очарователните си съблогърки ли да си говоря, макарони ли ям..
Знам, знам, хаштаг уаитпипълпроблемс, мисълта ми беше - надявам се да съм успяла да отразя атмосферата подобаващо и да ви бъде интересно:






Magnificence е линия грижа за кожата, която контролира причините за стареене и за която чаровната Зорница Велкова ни разказа в толкова увлекателна презентация, че в последствие установих, че не съм успяла да щракна хубава снимка, на която да ви я покажа.. 
Повярвайте ми обаче, като ви кажа, че целия екип на Селекта (вносителите на Lierac, Phyto, Weleda и др) беше прекрасен - обстановката, старанието, отношението - всичко. Благодаря им за поканата, изкарах си чудесно!





Лабораториите Lierac са разработили уникален противостареещ патент – комплекс D-Glyox, който е мощна комбинация от цвят на нар, копринено дърво и липозомен пептид с глобално действие върху гликоксидацията (основната причина за кожното стареене).
Той се съдържа в новата серия Magnificence, а тя пък включва 4 продукта. На снимките горе с интерес биват разглеждани първите два от тях:
Крем за суха кожа (дневен и нощен)
Богат кадифен противостареещ крем, специално формулиран за суха кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура, обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа.

Гел-крем за нормална и комбинирана кожа
Лек, топящ се противостареещ гел-крем с дълготраен матиращ ефект, специално формулиран за нормална и комбинирана кожа, който незабавно изглажда и възстановява кожната текстура.




Ето и по-голямата част от блогърската ни компания:


Поли, Мая, Сирма, Ивана, Жани, Деси, аз


когато снимката включва ядене на макарони - всичко трябва да е в тон (ft. Мая)



На снимката горе виждате останалите 2 продукта и езика на Адри:
Околоочен контур
Противостарееща грижа с иновативна прецизна четка и нежна, кремообразна текстура, която коригира и заличава следите на стареене и възстановява красотата на околоочния контур. Обогатен с екстракт от червено грозде с дрениращо действие, възстановява младежкия вид на кожата и ефикасно коригира подпухване и тъмни кръгове.

Интензивен ревитализиращ серум
Изключително интензивен противостареещ червен серум с чувствена текстура,  двойна концентрация на D-Glyox (регистриран патент) и обогатен с екстракт от цвят на хибискус, съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е.



И ще завърша с голямa порция блогърска любов. Просто нямаше как да не се напрегръщам и наснимам с всички прекрасни "колежки". Никога не ми е достатъчно..








Аз избрах да си заведа с мен в къщи ето този крем (за суха кожа). Кутийката му е бижу, а аромата пленяващ.. Очаквайте отзиви след месец-два, а дотогава - не мислете за бръчките - усмихвайте се!!




Comments

  1. Не се сърди обаче когато чета твоите публикации, очите ми се спират повече на снимките отколкото на текста :) винаги правиш толкова красиви и тематични снимки :) аз ще следя с интерес ревюто ти за крема, защото се влюбих в аромата и текстурата му :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. А уж вчера каза, че съм забавна.. friendship over!

      Delete
  2. Разкошни снимки, винаги потъвам в тях :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Или ще трябва да ядеш по-малко или да се научиш да плуваш...
      ;) :PPPP

      Delete
  3. Снимките са ти прекрасни, както винаги :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Само теб те няма.. другия път - за по-дългичко..

      Delete
  4. Снимки-супер!Събитие-супер!Блогърки-много супер!:)

    ReplyDelete
  5. Всеки път правиш страхотни снимки, Теди! Събитието беше прекрасно :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря ти, много се радвам че се запознахме най-после :*

      Delete

Post a Comment