Втора поръчка от iHerb.com

| Be natural at heart and new in mind.
                              ― Amit Kalantri

 Преди почти половин година направих първата си поръчка от iHerb. Останах много доволна от нея и логично исках да изпробвам още някои неща. За разлика от трите седмици миналия път - сега поръчката пристигна неочаквано след само 10-ина дни. Ако сте любопитни какво съдържаше, заповядайте:




Дълго време разглеждах, избирах, слагах неща в кошницата, после решавах, че нямам нужда от тях. В крайна сметка поръчах едно основно нещо - продукт, който бях 100% убедена, че искам да пробвам и една малка глезотия от E.L.F. Останалите две неща бяха добавени съвсем накрая от секцията 'Trials' и както ще видите по-надолу струваха 50 цента.
Преди да пристъпя към детайлното разглеждане на покупките - за тези, които са пропуснали първият ми пост, касаещ основно как се прави поръчка от iHerb и не са наясно с нещата - можете да видите всички подробности тук
С код QKD563 ще получите $5 отстъпка от първата си поръчка.




Кокосово олио
Продуктът, който бях сигурна че ще поръчам - просто защото навсякъде чета за него. 'С кокосовото олио може да си мажете тялото, с кокосовото олио може да си мажете косата, с кокосовото олио може да си махате грима!' 
Окей, окей - shut up and take my money!
Принципно в био магазините в БГ също може да се намери такова олио, но аз реших да поръчам от iHerb. (излиза малко по евтино, но не е значителна разлика, ако не ви се занимава с поръчки)
Относно марката - не бях сигурна каква да предпочета (само знаех, че е най-добре да е extra virgin), затова се насочих към най-купуваното на сайта. Междувременно обаче в един от клиповете си американска ютубърка, която следя, показа именно това олио на Nature's Way. Отворих iHerb и видях, че то е на 3-то място по продажби, затова махнах другото и сложих това в кошницата. Няколко дни по-късно го видях и в още един клип в друг youtube канал, който следя.. и явно просто беше съдба.
Тa толкова за олиото, това беше историята за това как се запознах с майк... как го избрах. В отделен пост по-нататък ще споделя впечатленията си и начините, по които го използвам.
Цена: $10




 
Пигмент E.L.F
Второто нещо, което исках да пробвам беше още нещо на E.L.F. Много се изкушавах с четките, защото съм много доволна от тази, с която се сдобих от първата поръчка, но трезвата мисъл не ми разреши, защото в момента имам достатъчно четки в арсенала си. Обмислях и други гримове, но нещо не ми хареса състава им и накрая се спрях на този пигмент. Нямам други пигменти в колекцията си и ми беше интересно да пробвам. А при цени от $3 (за голяма част от асортимента на E.L.F) - няма какво особено да сгрешиш.
Избрах си по-неутрален цвят, но на живо се оказа малко по-кафеникав. Има си и малка четчица.. Още не съм си поиграла достатъчно с него, затова преминавам към следващите продукти.
Цена: $3


Балсам за устни Sierra Bees
Както писах в началото - това беше избор малко преди да пусна поръчката. Разглеждах Trial-ите и видях няколко балсама за устни за $0.95 What?! Цъкнах, разгледах, видях че са намалени от около $3 и марката е изцяло натурална. Сложих един ментов в кошницата и тогава видях, че два от другите аромати са намалени на $0.50 What?! Whaaat?! Единият беше именно този (какаов) и сложих и него в кошницата. В последствие реших да махна ментовия, понеже .. знам ли сигурно ще са боклуци.. само 50 цента.. 
Е, балсама се оказа прекрасен. Не съжалявам, че махнах другия, понеже имам предостатъчно балсами в нас, но при следваща поръчка бих взела и него. Препоръчвам да ги пробвате, особено ако сте органични фенове, защото състава им е: еxtra virgin olive oil, beeswax, cocoa butter, sunflower seed oil,  non GMO vitamin E. И толкоз.
Цена: $0.50





Маски за лице 
Два броя. Едната е с краставица, а другата с алое. Не бях пробвала "хартиени" маски досега.. не ме впечатлиха с нещо кой знае какво..  но стават за проба.
Цена: $0.50

Получих също и бонус (изненада) - сладко зелено метърче. Ще ми върши работа, хареса ми.


Това беше всичко от тази поръчка. Всъщност си я получих още миналата седмица, но все не ми оставаше време да я споделя. А вие поръчвате ли от iHerb?
Поздрави от мен и до скоро!



Comments

  1. Пигментът изглежда супер. :) И аз с втората поръчка взех балсамчето, само че моето е в червена опаковка и само чака да си доизхабя този на burt's bees. Много съм доволна от iHerb и чак се учудвам, че преди това не бях поръчвала от там, определено си заслужава.

    ReplyDelete
  2. Много хубав пост, но малко ти завиждам -.- толкова много исках да поръчам неща от iherb, толкова дъло ги избирах и накрая сайтът ми поиска кредитна карта, аз си въведох дебитната и обикновено номерът минава, обаче този път (и няколкото следващи проби) - не стана. Не ми харесва картата и сега само ги гледам и се дразня :( Иначе поздравление за кокосовото масло, аз съм му голяма фенка, ако ти е интересно, можеш да видиш "моята" рецепта за лосион за тяло - http://beauty-galore.blogspot.com/2014/03/blog-post.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. :( Много кофти за картата :( Аз не ползвам моята за iherb, защото е маестро и не може..
      Затова съм такъв фен на feelunique, там дори с маестро може :))
      Ако имаш или можеш да си направиш пейпал вероятно би стаботило..

      Delete
    2. Имам си пейпал, но въобще не ми излиза като възможност за плащане - директно иска да въведа кредитна карта. Както и да е, де. Все ще намеря начин да направя поръчка :)

      Delete
    3. Сега погледнах и май наистина няма пейпал, което е странно.. но така или иначе аз не плащам с кредитна, а дебитна, така че едва ли е от това. Пробвай да им пишеш, въпреки че къстъмър сървиса им не е от най-добрите..

      Delete
    4. Да или ще пробвам отново с дебитната. Като правих поръчка от Зоева преди няколко месеца и в падащото меню с държави нямаше България, а много момичета от тук си поръчват четки без проблем. Реших, че аз съм зле, но когато пробвах след 2 дни, България си беше на мястото :) така че май зависи от настроението на сайта :)

      Delete
    5. Аз също платих с дебитна карта Виза и нямаше проблем :/
      Но си чаках поръчката над два месеца и колкото и да са евтини ЕЛФ четките на РТ, няма да повторя.

      Delete
    6. Според мен е било нещо инцидентно, защото при мен първия път се позабави (около 3седм.), но тоя път супер ме изненадаха - след седмица и половина имах известие о.0

      Delete
    7. При мен проблема се получи благодарение на Български пощи(тенкю), международните пратки пристигат бързо в София и после започва едно мотане по станциите...

      Delete
    8. Ясно.. ами кофти тогава.. Но пък някой ден ако много си харесаш нещо сигурно ще се изкушиш пак :))

      Delete
  3. Сестра ми бяха в Куба и ми донесе оттам кокосово олио някаква куча марка :) редовно си цапам косата с него и наистина се отразява чудесно :) ще видим и ти какво ще кажеш. Относно хартиените маски - не съм изпробвала досега, но при все, че обожавам всякакви маски трябва да поправя този пропуск :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нещо не намирам достатъчно време за тестове на олиото, но.. let's hope..

      Delete
  4. Кокосовото масло си е магия в бурканче! Понякога се омазвам цялата в него и после искам да се изям. Пробвай да правиш десерти с него, стават много много вкусни!
    Искам пак да поръчам от iherb, но пък толкова нищо да не ми трябва в момента... xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Вече си сложих пръстите в него, а пък и не съм по baking-a ..

      Delete
  5. Разгледах сайта, благодарение на теб и определено смятам да заформя и аз една поръчка :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Супер, ако имаш нужда от помощ - свиркай :)

      Delete

Post a Comment