What's in my beach bag?

| If you're lucky enough to be at the beach...then you're lucky enough.
                                                                                    - Unknown

 Сигурно знаете, че наскоро се върнах от морето. Исках тази седмица да споделя няколко поста свързани с това, но .. без да навлизам в повече подробности - не бях в кондиция за писане. Надявам се по-нататък да се стабилизирам и да успея да пусна останалите, но за момента ще трябва да се задоволим с този:



Избрах английско заглавие, защото съм свикнала да гледам такива постове в чуждите блогове. Става дума за това какво нося в плажната си чанта. Заповядайте:




 Ето пълното съдържание:




Не винаги вземам абсолютно всичко, а и шапката и очилата стоят по-скоро на главата ми, но да започваме поред:




Тигърът всъщност е 1. плажна хавлия. Принципно звучи кичозно тигър на хавлия, но аз много си го харесвам - този е много добър и послушен и не си пада по чалгата :)
2. шапка - имам и една в по-федора стил..
3. очила - шапката може и да не я взема всеки път, но очилата са важни. Както са очите ми, така и за (прикриване на) тъмните кръгове около тях.
4. слънцезащитни продукти - най-важната част. Кремчето на Nivea  е за лице, а лосиона на Garnier - за тяло и е с блестящи частици, а вероятно вече всеки знае колко много ме влекат те.




5. неща за четене - списания, книга..  не ги нося всички наведнъж. Книгата е 'Как да пътуваме зад граница' на Джеръм Джеръм - мой много много любим автор. Пише хумористика, препоръчвам ви да му хвърлите око, ако не сте.
6. ластици за коса - няма как без тях. Между другото - някой друг намира ли за безумен факта, че има момичета, които не ги ползват във фитнес залата?..
7. балсам за устни с SPF. В случая Baby Lips Maybelline (защото май само той ми беше с SPF).
8. слушалки, с които да заглушавам простотията на плажа.
9. малък антибактериален гел - за да си ми чисти ръцете след водата - особено ако реша да хапна нещо.
10. кеш -  за да мога да опитам 'вкусната, млечна, XXL царевица, сорт Мона Лиза - идеалната закуска'.. или каквото друго там реша...
11. телефон.
и бонус - 12. калъфче за морки бански от лятното събитие на Bra Clinic.




Самата чанта ми е от минали години и не помня откъде съм я вземала, но си я харесвам. Лилавото ми е любимия цвят, освен това е удобна, има си и малко джобче, в което да си държа пари и други дрънкулки.


Харесват ли ви подобен тип постове? Надявам се да ви е било интересно и до скоро!

Comments

  1. Хаха за ластиците във фитнеса съм съгласна :) В повечето случаи развятата грива във фитнеса е комбинира и с доста грим, по възможност опушен :) Извинявай, че отклоних темата :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Аз съм започнала темата, така че не се притеснявай!
      Иначе и аз ходя с грим, защото обикновено е след работа, но нито е много, нито е опушен.. :DD
      Мен моята коса дори и на кок пак ме дразни, тежи и тн.. нз те как се оправят..

      Delete

Post a Comment