Oriflame - Нови придобивки и първи впечатления


 Преди няколко седмици имах възможността да си избера няколко от новите продукти от линията The One на Oriflame. Реших да не бързам да ги показвам веднага (и без това ме чакаше отпуска) и да съчетая публикацията със споделяне на малко първи впечатления. Мисля, че се оказа добро решение.



И така, ето продуктите, които избрах:

Червило The ONE 5 в 1 - нюанс: Coral charisma; цена: 6.50лв (редовна цена 9.90)
Дълготраен лак за нокти The ONE - нюанс: Pink watermelon; цена: 4.5лв (редовна цена 7,5 лв)
Пудра The ONE IlluSkin - нюанс: Light; редовна цена: 19.90лв (в новия каталог вече не е намалена)
Руж The ONE IlluSkin - нюанс: Pink glow; редовна цена: 14.90лв




Лак
Пробвах го веднъж, но спечели точки по абсолютно всички параграфи и ако това се запази и при следващите нанасяния.. уау! Започвам със цвета - Pink Watermelon - имам Watermelon  на Essie и се опасявах да не е дубликат. Оказа се, че имат общо, но червеното тук е доста по-убито. Формулата му е страхотна - впечатли ме адски много, нямах никакви очаквания.. отдавна не съм пробвала лакове на Oriflame и когато го нанесох и видях как се маже (като "мед") .. Докато си лакирам десетия пръст първия вече беше сух. Няма ниикакви балончета и покривността му е много добра - аз съм използвала два пласта, но първия не е редичък, както се случва при други лакове.
Като вземем предвид и цената - лака е просто трепач!




Червило
Също много приятна изненада, въпреки че след обещанията от каталога имах някакви очаквания (да е наистина добро попълнение). За цвета се колебах адски много и в крайна сметка реших да заложа на нещо коралово - крайно време беше и аз да се сдобия с корал за устните. Цветът не е много наситен, което за дебютанти като мен беше идеално. Разнася се лесно, много меко и не пресушава. /На суочовете горе съм показала червилото в дясно и ружа (дуо) в ляво./

Руж (дуо)
Ще започна с размера, защото той беше първото нещо, което ми направи впечатление. За първи път виждам продукт оригинален размер, който да е .. мини. В крайна сметка обаче, самото му количеството е около стандартното за подобни продукти, а и така ще може да намери място във всяка дамска чанта. Самия руж е хубав розов цвят, без блестящи частици - по скоро тебеширен, но не в лошия смисъл. Умишлено заложих на него, защото всички останали ружове, които имам са с блясък. Хайлайтъра пък ми се струва твърде брокатен, но така или иначе аз не мога да спра да си ползвам Mary Lou-Manizer-a на TheBalm  - любовта ни е твърде силна.

Пудра
За нея мога да кажа най-малко. Пробвах я, но не ми направи някакво конкретно впечатление - стандартна пудра, върши стандартна работа. Има тампонче и огледалце. Ще пиша повече в бъдеще.



* Продуктите са ми предоставени от PR, но постовете не са спонсорирани.
Мнението ми е изцяло обективно и основано на личните ми впечатления.


Отивам да работя над следващия пост за любимците ми през август, а на вас приятна вечер!

Comments

  1. Любопитна съм да кажеш, какво е поведението на лака след ден-два носене :) защото моите, които са брандирани като "longwear издържат мах 2-3 дни

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, мислех и това да пиша, но си викам то ще стане 100%во ревю :)
      Лака издържа много добре. Не се лющи - само връхчетата леко се избелват след няколко дни, около 3-4 да кажем...

      Delete
  2. Много красив цвят е лака, останаха ми очите :)) а кораловия цвят го обожавам за лятото във всевъзможни форми :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Да, толкова се колебах за цветовете и мисля, че направих правилния избор :))

      Delete
  3. Да ти кажа, Теди, много ми помогна с това ревю. Имам си чернова на ревю за един лак и се чудех какво точно може да се напише за един лак, за да не е прекалено скучно. Даде ми няколко идеи, така че съм ти много благодарна :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хаха, чудесно, благодаря ти че ми писа, толкова е хубаво да се чувстваш оценен :)

      Delete

Post a Comment