Нови козметични придобивки, част 12

| I prefer buying things and figuring out where to put them later than regretting not buying them.
                                                                                                          - Christian Louboutin

 Преди около месец споделих част от летните си придобивки с код "свежест". Доста неща поръчвам онлайн (за тях си има отделни публикации) и ето и останалата част, които се трупаха за пост цяло лято:





комплект Macadamia - олио, шампоан и маска за коса
След като бях имала възможността да пробвам мини размери на олиото и маската на Macadamia - офертата на Златна рибка не беше за изпускане. Само шампоана никак не ме впечатли на този етап..
Цена: 29.95лв. 

шампоан Бочко
Използвам го само за четки за грим. Предишната ми опаковка беше малка (и свърши). След като случайно забелязах, че има и от 400мл занапред ще залагам на нея.
Цена: 3.50лв.

маслени лакочистители Lilly
Преди няколко дни отидох в Лили именно за този лакочистител, понеже стария ми свърши и те се оказаха намалени. ..Е, взех два, то е ясно..
Цена: 1.25лв.

солен спрей за коса Balea
Напоследък този спрей се подвизава из доста блогове. Много се чудих дали да го пробвам, но накрая просто се отдадох на любопитството си..
Цена: 5лв.

крем за ходила Oriflame
Харесах аромата му в каталога на марката и макар да не обичам да нанасям крем на краката - реших да пробвам дали аромата няма да ме предразполага да го ползвам по-често..
Цена: 9.90лв.

лосион за тяло Bioten
Един случаен ден го бях подушила в DM и аромата му беше съвсем същия като едни шоколадови рула на 7days. Тогава се вразумих, защото знам че имам твърде много лосиони, но след това само го мислех и накрая просто си го купих. За съжаление на тялото не е изобщо толкова апетитен..
Цена: 4.80лв.

бифазен дегримьор Garnier
Бифазните дегримьори са неотлъчна част от арсенала ми (без особени предпочитания за марка). В момента ползвам този на Garnier и съм доволна. Останало ми е малко от него и след като наскоро видях намалението в DM се запасих с нова бутилчица.
Цена: 5.40лв.

ексфолиант Oriflame
Поръчах го заедно с крема, защото също ми допадна аромата. Това беше една от по-отдавнашните ми поръчки и впоследствие прекалих с покупките на ексфолианти...
Цена: 4.90лв. 



По часовниковата стрелка:

молив за вежди Impala
Доволна съм от сета на Catrice, но имах нужда от нещо за случаите, когато бързам и просто не ми се занимава. Имам един стар молив на Essence, но ми е твърде твърде тъмен. Impala се оказа добро решение.
Цена: 2лв.

автоматичен молив за очи Essence
Импулсивна покупка, в магазина ми се стори много интересен taupe цвят, но на нормална светлина се оказа не толкова интересно лилаво.
Цена: 3лв.

очна линия Essence
Бях получила същата на ето това цветно събитие. За съжаление не съм я затворила добре преди да я прибера в несесера един ден и писеца изсъхна. Много си я харесвах, но използвах момента да поизхабя всички останали сходни продукти в арсенала си и си купих тази едва миналата седмица.
Цена: 6.20лв.

джъмбо молив Nyx
Имах път към Debenhams и при първия си допир с Nyx избрах популярния джъмбо молив в цвят Milk. Засега не съм особено впечатлена, но.. ще видим как ще е в бъдеще..
Цена: 10лв.

червила Impala
Нюансите са 125 и 126. Видях ги в Елитис и понеже нали вече съм по-отворена към червилата - реших да пробвам.
Цена: 4.50лв.

гъбичка за лице  Ebelin
Крайно време беше да тествам и аз тази гъбичка, въпреки че принципно съм се насочила към по-автоматични уреди, изпълняващи функцията ѝ..
Цена: 3лв.

фдт Max Factor Whipped Creme
Имах няколко тестера и първоначално не го харесах. След време реших да изхабя и другите тестери и се оказа, че явно първия просто е бил по-тъмен, но имам и светли такива. Матира чудесно и нямаше как да не си взема пълноразмерна опаковка след като останах само с bb и сс кремове, които трябва допълнително да пудря.
Цена: 19.90лв.

балсам за устни Maybelline Baby Lips
Много популярна серия сред чуждите блогъри и естествено трябваше да я пробвам след като я пуснаха за първи път в БГ. Ще си има ревю.
Цена: 4.50лв.

лакове Golden Rose
Цветовете са 8,12 и 19, но това не са единствените, които си купих. След като вече са на разположение в дрогерии Lilly добавях по някой цвят при различните посещения, но реших, че няма смисъл да ги показвам всички.
Сдобих се и с два други лака, които пък неумишлено забравих при снимките. Единия е бял пясъчен на Golden Rose от Holiday колекцията и другия е Green fizz на Bourjois, който показах тук.
Цена: 2лв. 

коректор Maybelline Fit Me
В края на миналото лято си бях взела номер 20. До месец и ми беше вече твърде тъмен, особено за под очите. Бях обаче устремена да го тествам повече и понеже скоро поизчерпах коректорите си - като видях че има намаление в ДМ си позволих да си взема правилния цвят, а именно #15.
Цена: 12.80лв.

коректор Maybelline Eraser Eye
Много любим коректор, но свършва твърде бързо, а цената му не е достатъчно "дрогерийна". Чаках поне половин година да го намалят и както виждате докато направя поста (купен е преди не повече от месец) и вече е наполовина.
Цена: 16лв.


Както казах покупките са от цялото лято - някои са скорошни, други не - намаленията (ако е имало такива) са отразени в цените, но повечето може да не са актуални към момента. Ако нещо ви е по-интересно - питайте :)
Позабавих се, но тези дни ще пусна и любимците за юли, така че stay tuned!

Comments

  1. Може ли да изкажеш мнение за соления спрей за коса и за гъбичката за лице ? Доста четох за тях , но все още много ги мисля дали си заслужават :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Нищо няма да пропуснеш, ако не ги вземеш - аз просто съм твърде любопитна.

      Delete
  2. Пак си развихрила цветната феерия !:)Много готини продукти си имаш :) и ме интересува мнението ти за соления спрей на Балеа.Доволна ли си?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Мими, само веднъж го пробвах дотук. Има някакъв морски ефект, но пък замърсява косата и тр. да се мие на сл. ден..

      Delete
  3. Аз няма да питам за соления спрей, че другите свършиха работата. Но много ми допада размаха, с който пазаруваш, и аз съм така и винаги е хубаво да срещнеш fellow beauty shopper :) аз отдавна замислям гъбичката и мисля да си я купя. А също като теб не съм много впечатлена от молива на Никс - нито успявам да го разнеса добре, нито издържа дълго преди да се събере в гънките. И въпреки това съм решила да си взема и нюанс Yoghurt, който изглежда много много добре :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ее, не ме карай да се чувствам гузно сега, това са неща от май насам..
      Но е вярно, че повече се отпускам покрай блога.. Надявам се в един момент да се поуспокоят малко нещата..

      Delete
    2. О, успокояват се, когато откриеш, че нямаш място къде да си съхраняваш нещата или като мен направиш пост за това колко кафеви сенки имаш... и после си дадеш реална сметка колко са много наистина :D минава ти желанието да купуваш много бързо, обещавам :)

      Delete

Post a Comment