Palmer's Cocoa Butter Formula: Поръчка от feelunique.com (2)

| Unexplored paths lead to undiscovered treasures.
                                  ― Constance Chuks Friday

 Ако този пост ви изглежда познат на пръв поглед - погледнете пак, защото това е вече втора изцяло Palmer's поръчка от feelunique.com. Този път използвах различен вид намаление и понеже малко се забавих с поста - мога вече да споделя и първи впечатления, така че се надявам този пост да бъде не по-малко интересен и полезен от първия.



Вече съм споделяла, че останах много доволна от първите си Palmer's продукти и желанието да пробвам и други от тях беше напълно логично. Първоначално мислех да изчакам следващо -25% намаление, но тъй като не беше ясно кога и дали ще има такова (а и много исках да пробвам автобронзанта /на снимката/ и все пак това да стане докато все още е лято) - измислих да направя Palmer's любим бранд във feelunique - опция, която ми дава право на постоянни -10% от целия асортимент на избраната марка. Любимият бранд може да се променя минимум 6 месеца след като сте го задали и досега моя беше празен. (ех, ако от feelunique ми плащаха за всичката реклама, която им правя..)
Междувременно имаше (и мисля, че все още е актуална) допълнителна оферта - при покупка на 3 продукта Palmer's получавате подарък серум за лице, така че аз, естествено, трябваше да се възползвам. И без това имах доста повече от 3 продукта в уишлиста си
Забелязах и че feelunique доста сa разширили асортимента на предлагани Palmer's продукти (i like this) - ето какво си избрах този път: (посочените цени на редовни, без намаление)




Аз съм човек, който въпреки (или може би заради) бялата си кожа се притеснява да използва продукти за изкуствен тен. Като цяло самата идея за нещо оранжево и неестествено ме плаши, да не говорим за процеса по нанасяне и сваляне (когато се налага) и възможността да се превърна в петниста хиена..
Напоследък все повече попадам на информация (ревюта, уроци и т.н) за подобни продукти и имайки предвид вредата от реалното "изпичане" на кожата на слънце - идеята за изкуствен тен започна да ми става все по-лесна за възприемане..
Автобронзанта на Palmer's е доста популярен продукт в нета, виждала съм дори и български ревюта и всички са хвалебствени, затова лесно се спрях именно на него. Въпреки че уж се бях образовала добре по темата - пак успях да си направя краката на петна... добре, че и без това валя цяла седмица... 
Та първото ми впечатление не беше розово а оранжево, но след като проблема беше по-скоро в моя телевизор - събирам смелост да се пробвам втори път..
Количество: 250мл
Цена: £5.49

Нямах нужда от нов душ гел, но исках да пробвам и един на Palmer's (..?!). Хубавото на душ геловете е, че все някога ще се изхабят и тази мисъл ми е успокоение за безкрайните им покупки напоследък. 
Пробвах този няколко пъти - има типичния за серията какаов аромат - харесвам го, но в момента съм на свежа вълна и съм го оставила на по-заден план.
Количество: 400мл
Цена: £3.99

Отдавна съм в търсене на идеалния шампоан, който да бъде и в по-големичка опаковка, отговаряща на обема коса по главата ми. След като бях решила да тествам още Palmer's продукти - логично беше да проверя как са се справили и с шампоаните. Този всъщност е първият ми допир до серията им с кокос (както виждате по името) - тъкмо подходящ аромат за лятото (нали Деси?;)). 
Опаковката е голяяма - 400мл, без сулфати и парабени е и струва само 4 паунда - какво да не му харесаш?!
Определено ми харесва ефекта му върху косата ми - измива добре (и се пени), не омазнява косата като предишния шампоан, който ползвах, придава известен обем и блясък. So far, so good и продължавам с тестването.
Количество: 400мл
Цена: £3.99

Palmer’s Cocoa Butter Formula Daily Calming Facial Lotion
И накрая подаръка - лосион за лице с успокояващ ефект - за него все още нямам особени впечатления, понеже доизхабявам други подобни продукти. Мирише сходно на останалите неща от какаовата серия. Дали е успокояващ не мога да кажа - кожата ми не е чувствителна. Харесвам travel размери.. защото обичам пътуванията.
Количество: 15гр.


Това беше всичко от мен, както винаги - надявам се да съм била полезна. Утре ще разцъкам клавиатурата на тема летни лакове. Дотогава - търпение и приятна вечер!!

Comments

  1. ТЪКМО ДНЕС ГЛЕДАХ БРОНЗАНТА ВЪВ FEELUNIQUE!!! :x :x :x
    Ще чакам преди и след снимки. :D :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хах, нека първо се справя успешно :))

      Delete
  2. И аз го загледах този автобронзант :) много ми се ще да изпробвам нещо различно, в момента използвам на Lancaster и много си оранжавее.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Хубаво е че имаш опит - може и да ти хареса - всички го хвалят. Аз тепърва се уча с автобронзантите..

      Delete

Post a Comment